Quantcast
NEWS
16 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παίζει και του ξενου προπονητή στην Κ20 της ΑΕΚ

Στηρίζει τον βοηθό του Μανωλά Νίκο Παναγιωτάρα μεχρι νεωτέρας η διοίκηση της Ένωσης


Με ισοπαλία ξεκίνησε η μετά-Μανωλά εποχή στην Κ20 της ΑΕΚ. Η Β Ομάδα της Ένωσης έκανε μισή ανατροπή απέναντι στη Λάρισα και από το 2-0 επέστρεψε και τσίμπησε τον βαθμό (2-2).

Ο νεαρός τεχνικός που κάθισε στον πάγκο και της Πρώτης Ομάδας πέρυσι στο τέλος της σεζόν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Κ20 με την Διοίκηση της Ένωσής να τον στηρίζει και να περιμένει αποτελέσματα της δουλειάς του.

Ειδικότερα στην ΑΕΚ περιμένουν την βελτίωση ποδοσφαιριστών της Κ20 στους οποίους πιστεύουν στην Ένωση και θεωρούν ανερχόμενα ταλέντα.

Πάντως στην ΑΕΚ δεν έχουν κλείσει τα μάτια για περιπτώσεις τεχνικών που θα μπορούσαν να αναλάβουν την Κ20.

Το... Προφίλ του προπονητή που θέλουν να ψάξουν στην ΑΕΚ είναι ενός προπονητή με θητεία σε ομάδες που "πάτησαν" πάνω σε νεαρά παιδιά χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση ξένου τεχνικού τύπου Στορκ στον Ολυμπιακό πριν από μερικά χρόνια.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ