Από την εξέδρα είδε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Νίκος Ζαμάνης, καθώς ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου αποβλήθηκε μετά το ξέσπασμα του, εξαιτίας των διαιτητικών αποφάσεων στα πρώτα 34 λεπτά.
Αρχικά, η λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ στον Ανσαριφάρντ εξόργισε τον Ζαμάνη και στη φάση του 34ου λεπτού, στο χτύπημα του Ρέτσου στο πρόσωπο του Βλάχου, ξέσπασε.
Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος δεν έδειξε κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη για τον παίκτη του Ολυμπιακού, και τότε ο Ζαμάνης απευθύνθηκε στον τέταρτο διαιτητή, τον Δελφάκη, και του είπε: “είναι ντροπή σας αυτό που κάνετε”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
