Η διάσημη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν ετοιμάζεται για ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα και μάλιστα στη χώρα μας!
Η Λόχαν ανοίγει ένα νέο κλαμπ στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό, το οποίο μάλιστα θα ονομάζεται «Lohan». Σύμφωνα με το TMZ.com, ο Ντένης Παπαγεωργίου, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται είναι ο νέος της σύντροφος, είναι στην πραγματικότητα ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ενώ η Λόχαν θα παίρνει ένα μεγάλο μέρος από τα κέρδη.
Μάλιστα, την έναρξη του μαγαζιού διαφήμισε η ίδια στο instagram της.
Σύμφωνα με εκπρόσωπό της, την ιδέα για τη δημιουργία του club την είχε ο Ντένης μέσα στον Ιούλιο, όταν και γνώρισε την Λόχαν λίγο πριν χωρίσει με τον πρωην αρραβωνιαστικό της, Ιγκόρ. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το εσωτερικό του κλαμπ θα θυμίζει εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο με μπαρόκ λεπτομέρειες, ενώ θα υπάρχει VIP χώρος αλλά και VeryVIP.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι του μαγαζιού δήλωσαν ότι η Λόχαν θα επισκέπτεται 2 με 3 φορές το μήνα το LOHAN.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ: ΜΠΥΡΑΡΙΑ ΛΟΧΑΝ, WINEBAR LOHAN, ΚΑΒΑ " ΤΟ ΛΟΧΑΝΑΚΙ ", ΚΑΝΤΙΝΕΣ AFTER ΛΙΝΤΣΕΙ, ΠΑΤΣΑΤΣΙΔΙΚΑ " Η ΠΙΩΜΕΝΗ ΝΤΙΒΑ by LOHAN",ΦΛΑΣΚΙΑ ΓΙΑ ΟΥΙΣΚΥ LL... ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ.
2 ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ? ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ... ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ? ΑΧ ΤΙ ΚΡΙΜΑ....
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΠΑΡ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ? ΜΠΑ....