Η ταινία «Το Κορίτσι του Τρένου» ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα αστυνομικά θρίλερ του φθινοπώρου μιας και βασίζεται σε ένα άκρως επιτυχημένο βιβλίο της Πόλα Χόκινς. Έτσι, παρόλο που οι κριτικοί βρήκαν την ταινία αρκετά κακή, αυτό δεν πτόησε τους θεατές που την προτίμησαν στην κινηματογραφική τους βόλτα!
Έτσι, η ταινία στο πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας της βρέθηκε στην πρώτη θέση του αμερικάνικου box office αποκομίζοντας κέρδη 24,7 εκατ. δολαρίων.
Μάλιστα σύμφωνα με το Associated Press, η ταινία κέρδισε σημαντική υποστήριξη από τους φαν του βιβλίου, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που την παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν γυναίκες -για την ακρίβεια το 68% του αμερικάνικου κοινού.
Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως οι κριτικοί θεώρησαν την ταινία βαρετή αλλά αναγνώρισαν ότι κατά έναν περίεργο τρόπο παραμένει διασκεδαστική. Αυτή που εκθειάστηκε πάντως για την ερμηνεία της ήταν η εκπληκτική Έμιλι Μπλαντ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
