Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Ακόμη μια «λαμπρή» διαιτησία με... Κύρος

Η ομάδα της Τρίπολης έβγαλε ανακοίνωση για το ματς της Λεωφόρου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παράπονα από τη διαιτησία του Καλογερόπουλου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουν στον Αστέρα Τρίπολης και, μια μέρα μετά το ματς της Λεωφόρου, έβγαλαν ανακοίνωση στρέφοντας τα “πυρά” τους προς τον Κύρο Βασσάρα και του Γιάννη Αλαφούζου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

Ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ένα αυστηρά μπασκετικό και αποβολή μόνο του Farina στην αντιπαράθεση με τον Κουτρουμπή, συνέθεσαν το παζλ των "κατορθωμάτων" της διαιτησίας Καλογερόπουλου. Αν συνυπολογίσουμε τα πεντακάθαρα άουτ που μετατράπηκαν ετσιθελικά σε κόρνερ και τα καταφανέστατα φάουλ που ποτέ δεν καταλογίστηκαν υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ, προκύπτει αυτόματα ακόμη μία "λαμπρή" διαιτησία με… Κύρος στους φετινούς αγώνες της ομάδας μας.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ίση μεταχείριση και όχι επιλεκτικά σφυρίγματα υπέρ όσων κατά καιρούς υψώνουν καταγγελτικές σημαίες επανάστασης, αλλά μόνο για το δικό τους καλό. Φαίνεται, ωστόσο, ότι αυτές οι πρακτικές τελικά πιάνουν τόπο.

Η τακτική της τρομοκρατίας με κάθε είδους "Μέσο" εξουσιάζει τη διαιτησία και ο ΑΣΤΕΡΑΣ για ακόμη μία φορά είναι το θύμα.

Υ.Γ. Από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έπαιξε στα τρία με παίκτη λιγότερο. Σύμπτωση; Δε νομίζουμε…

Υ.Γ. 1 Το καλό του ποδοσφαίρου απαιτεί τοποθέτηση για τη διαιτησία Καλογερόπουλου και από τον κατά τα άλλα λαλίστατο πρόεδρο του Παναθηναϊκού".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ