Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Τιμούρ Κετσπάγια κατέστρωσε τα σχέδιά του. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων» εστιάζοντας στο ματς τους, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ
Συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, ο Κετσπάγια και οι παίκτες βρέθηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του προπονητικού κέντρου των Σπάτων και τους έδειξε επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις πρόσφατες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, με έμφαση στον αγώνα της Πέμπτης για το Europa League κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
Ο Γεωργιανός τεχνικός έδωσε έμφαση στα στημένα και γενικότερα στις στατικές φάσεις του Ολυμπιακού και στον τρόπο αντιμετώπισής τους από την αμυντική γραμμή της Ένωσης, προκειμένου να αποφευχθούν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Γιάννη Ανέστη.
Όσον αφορά τη δοκιμή της ενδεκάδες, ο Κετσπάγια επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος θα ξεκινήσει βασικός στο "Γ. Καραϊσκάκης", φορώντας προστατευτική μάσκα στη μύτη.
Σύμφωνα με την τελευταία πρόβα του Τιμούρ Κετσπάγια πριν το ντέρμπι, ο Γιάννης Ανέστης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι και Ντίντακ στην οπισθοφυλακή. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα είναι οι ανασταλτικοί μέσοι πίσω από τον Πέτρο Μάνταλο και οι Πατίτο Ροντρίγκεζ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος οι εξτρέμ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τάσο Μπακασέτα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δλδ είναι νορμάλ να μην παίξει ο Σιμόες;; Και εμείς λέγαμε ότι πλήρη υπεροπλία έχουμε στα αμυντικά χαφ...
καλημερα με την νικη σημερα οποιοι και αν παιξουν αλλα για την κρητικη πρεπει να γινετε πριν το ματς μετα ειμαστε μετα χριστο προφητες και αν μερικοι δεν αντεχουν κριτικη στην ομαδα ας πανε στον πλατανια εκει δεν κανουν κριτικη και θα παιζουν χωρις αγχος καλα ειναι να αγχονοντε πριν το ματς γιατι οταν ξεκιναει φευγει το αγχος στους παιχτες για οσους πεξαν μπαλα θα καταλαβενουν
καλημέρα και με την νίκη σήμερα....να επισημάνω δύο προβλήματα που δεν ασχολείται κανένας και μακάρι να κάνω λάθος...Ο Χριστοδουλόπουλος έχει δηλώσει μετά το παιγνίδι με τον Ηρακλή ότι δεν είναι100% έτοιμος για το ντέρμπι. Ο Μάνταλος η λογική λέει ότι δεν είναι ετοιμος 100% με τρείς προπονήσεις όλες και όλες χώρια μην φαει καμια κατα λάθος και τον πάει πίσω αγωνιστικά...μήπως επρεπε να το κοιταξει ο Τιμούρ καλύτερα??
Σίγουρα είναι θέματα αυτά, αλλά δεν έχει άλλους ισάξιους παίκτες. Αντί να τους βάλει αφού φάμε κανα γκολ πχ, ας τους βάλει πριν και τους αλλάζει μετά το 60'
Ειναι ενα θεμα αυτο. Ισως να ταν καλυτερα να μπει ο Χριστοδουλοπουλος στο β ημιχρονο. Γιατι ετσι μπορει νασ καταληξουμε σο β να παιζουμε με Πλατελλα και Αραβιδη. Γιατι ο Λαζαρος σιγουρα θα πρεπει να βγει καποια στιγμη στην περιπτωση που ξεκινησει, ενω και ο Μανταλος ειναι αρκετα πιθανο να χρειαστει αλλαγη. Με αυτους τους 2 βασικους, νομιζω ειναι δεδομενο οτι στο β ημιχρονο θα μαστε χειροτερο απ οτι στο 1ο.
Για "σύστημα πλημμύρα" μας βλέπω και σήμερα, αλλά ας περιμένουμε το παιχνίδι και τα λέμε μετά.
0-1. με αυτες τις συγκυριες και τα δεδομενα δεν υπαρχει αλλο σκορ νικης. αναγκαστικα σφιχτη αμυνα και σε μια απο τις λιγες ευκαιριες να σκοραρουμε. ειτε αντεπιθεση εθτε στημμενη φαση. θεωρω οτι σιμοες και αραβας θα μπουν σε καποια φαση (λαμπροπουλο-λαζαρο). καλα κανει και το προσεγγιζει αμυντικα ο καραφλας!
Ας περιμένουμε πρώτα να δούμε με ποια σύνθεση θα ξεκινήσει το ματς.
Πρώτη φορά θα είναι που θα ξεκινήσει με άλλη σύνθεση από αυτή που έδειξε στην τελευταία προπόνηση;
Καλημέρα ΑΕΚάρες!!Να πω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη.Και βέβαια ο συμπαθής Λαμπρόπουλος δεν είναι αμυντικό χαφ,αλλά σαν στόπερ που είναι,η δουλειά του είναι να μαρκάρει κάτι που είναι και δουλειά του αμ.χαφ σε άλλο χώρο βέβαια,άρα πιστεύω ότι σε αυτόν τον τομέα ο Λαμπρόπουλος δεν έχει πρόβλημα έστω και σε αυτήν τη θέση!Καθώς και στο ότι είναι καλυτερος από τον Σιμόες και στα στημένα του αντιπάλου όπως επίσης και στα δικά μας στημένα.Έχει όμως ένα μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σιμόες από όσο τον έχω δει σε αυτήν τη θέση όσες φορές τον έβαλε ο κόουτς,(και εξηγώ),ο δε Σιμόες μετά από δικό του κλέψιμο στο κέντρο "ηρεμεί" την μπάλα στα πόδια του για τα δευτερόλεπτα που χρειάζονται ώστε οι συμπαίχτες του να "φύγουν"από τη θέση άμυνας που ήταν και να πάρουν αυτήν της επίθεσης, κάτι που ο Λαμπρόπουλος δεν το έχει!!Ας περιμένουμε να δούμε τελική 11άδα λοιπόν και αν όντως είναι Λαμπρόπουλος αντί Σιμόες το μόνο που εύχομαι είναι νατον δω σε αυτόν το τομέα καλύτερο από ότι τον έχω δει ως τώρα που έχει παίξει και τότε πραγματικά δεν τον φοβάμαι καθόλου!!Άντε ΑΕΚάρα μου λοιπόν και με την νίκη και ας είναι και 0-1 όπως τις περισσότερες φορές(και να καίει)!!Εμπρός της ΑΕΚ παληκάριααααα.................!!!!!!!!!
Μετά το ματς θα τα πούμε. Σήμερα ησυχία
Δεν μ ενδιαφερουν ποιοι παιχτες θα παιξουν αυτό είναι δουλεια του προπονητη αυτος ξερει πολύ καλυτερα από τον κάθε τυχαρπαστο εκεινο που μετραει είναι να τα δωσουν όλα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα παμε ΑΕΚΑΡΑ μου στασου ορθια διπλο μεσα στο βοθρολιμανο
Διπλό θέλουμε όλοι μέσα στο τηγάνι, αλλά η αμυντικογενής διάταξη (συμφωνώ με την έκτίμηση ότι ο Λαμπρόπουλος θα είναι σαν τρίτος κεντρικός οπισθοφύλακας και ο Χριστοδουλόπουλος θα κινείται από πολύ πίσω) δείχνει ότι ο πρώτος στόχος είναι η ισοπαλία (θυμίζω, όλα τα ματς ξεκινούν ισόπαλα και χρειάζεσαι γκολ για να διεκδικήσεις την νίκη...) και είναι εμπειρία ζωής ότι επιδιώκοντας την ισοπαλία είσαι έρμαιο της τύχης (ένα οποιοδήποτε σουτ μπορεί να γίνει γκολ εις βάρος σου) και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ευάλωτος στην ήττα. Εξ άλλου, η ΑΕΚ πρέπει να ξεκινάει κάθε αγώνα της διεκδικώντας την ΝΙΚΗ, ακόμη και ο χθεσινός στην ΑΕΚ Αλμέιδα το κατάλαβε αυτό και το δήλωσε επισήμως!!! Ο παίκτης Κετσπάγια δεν θα έμπαινε στο ΚαραΙσκάκη ψάχνοντα να πάρει ισοπαλία!!!
Μετά το ματς θα τα πούμε. Σήμερα ησυχία
Μπράβο σε όλους (σχεδόν) για την μίρλα και την γκρίνια και το χώσιμο στον Λαμπρόπουλο και στον Κετσπάγια. Πραγματικά μπράβο σας.
Το ότι η ψυχολογία του Λαμπρόπουλου, ο οποίος στάνταρ μπαίνει και διαβάζει σχόλια (ο καθένας το κάνει πλέον), θα είναι στα τάρταρα λόγω της κριτικής σας, δεν το σκέφτεστε μάλλον.
Το ότι αύριο προετοιμάζεται να παίξει βασικός σε ένα παιχνίδι που ο ίδιος, ως Έλληνας, γνωρίζει τη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σημασία του, και εσείς ουσιαστικά τον λέτε ανίκανο και άμπαλο, επίσης δεν το σκέφτεστε.
Το ότι ο Κετσπάγια, ως προπονητής, όπως όλοι οι προπονητές, έχουν την δυνατότητα να ξέρουν κάποια πράγματα για τους παίκτες τους καλύτερα απ' ό,τι εμείς, επίσης δεν το σκέφτεστε.
Η κριτική για όλους, πρέπει να γίνεται μετά από τον εκάστοτε αγώνα, και όχι πριν, πόσο μάλλον πριν από ένα ντέρμπι.
Αν έχει ο οποιοσδήποτε τσαντιστεί, ας το μοιραστεί με τους φίλους του ιδιωτικά. Όχι στο site μας, στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι. Αντίπαλοι, ομοϊδεάτες, παίκτες και οι πάντες γενικότερα.
Εγώ σε όλη μου τη ζωή την κριτική την κρατούσα για μετά τους αγώνες. Ο,τιδήποτε άλλο το θεωρώ σαμποτάζ στην ίδια μας την ομάδα.
Ηδη μας λείπουν αναπόφευκτα δύο βασικοί σήμερα: Αλμέιδα και Βάργκας (ο φονιάς στα ντέρμπυ -- ένα ειδικό ταλέντο...). Τώρα προσθέτουμε και τον Σιμόες εσκεμμένα και έτσι πάμε στον αγώνα σχεδόν 30% κάτω από πλευράς δυναμικού. Νομίζω ότι αυτό αρκεί για να μας βάλει σε μπελάδες, σε ένα ματς που κρίνοντας από την άθλια κατάσταση της άμυνας του αντιπάλου, θα έπρεπε να το διεκδικούμε από θέσεως υπεροχής. Βασικές μου ελπίδες για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα: ένα φανταστικό παιγνίδι με δύο γκολ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από Μπακασέτα - Πατίτο και μια γρανιτένια εμφάνιση από Τσιγκρίνσκι - Λέσκοττ (έχει αρχίσει να βρίσκει τον τεράστιο εαυτό του).
Αμα δεν θελει χωσιμο, να παιξει με παθος να μας βουλωσει τα στοματα αλλιως να δεχετε την κριτηκη!
Η κριτικη πιστευω δεν ειναι τοσο για την χρησιμοπιηση του Λαμπροπουλου ,οσο για την μη χρησιμοποιηση του Σιμοες.
Περυσι μολις ο Δελλας ειχε την ιδια φαινη ιδεα να τον βγαλει ηρθε ο πανικος . Μακαρι να μην γινει το ιδιο και φετος αλλα εχω να σημειωσω επισης το οτι ο Σιμοες στα παιχνιδια που αγωνιςτηκε δεν ηταν συγκεντρωμενος και εκανε πολλα πουληματα στο χωρο του κεντρου ,ενω ο Λαμπροπουλος προσπαθει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βελτιωθει εχει σωστοτερες μεγαλες μεταβιβασεις και ανεβασματα αλλα επιισης ειναι επιρρεπης στο ευκολο λαθος και το φαουλ
Την κριτικη την κανεις και πριν και αν αποδειχθει οτι κανεις λαθος, το παραδεχεσαι. Μετα τον αγωνα αν στραβωσουν τα πραγματα, κανουν κριτικη ακομα και αυτοι που τωρα τα βλεπουν ολα καλα. Πριν τους αγωνες οι κριτικες ειναι πιο αληθινες.
Επισης το "μετα" του καθε αγωνα ειναι το "πριν" των επομενων. Και ηδη μετα απο προηγουμενους αγωνες, εχουμε φραψει αρκετα για Λαμπροπουλο. Αρα αν βλεπει τα σχολια , δεν περιμενε το ματς με τον γαυρο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να μαθει την αποψη μας. Ασε που αν τον εβαζε στοπε αντι για το μεγαλυτερο ονομα που παιζει στην ΑΕΚ(Λεσκοτ), δε θα υπηρχαν τοσες αντιδρασεις. Αλλα οχι και χαφ. Και τον Λεσκοτ να βαζε χαφ, θα κραζαμε.
Φιλε Γιώργο η κριτική που δέχεται ο Λαμπρόπουλος έχει να κάνει με αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα,οποτε τα συμπεράσματα δεν τα βγάζουμε πριν αλλα μετά και να σου πω κάτι,μακάρι αύριο ο Λαμπρος να μας κάνει να καταπιούμε την γλώσσα μας και θα είμαι εγώ ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη.
Εγω παντως με την Σεντ-Ετιεν μια χαρα τον ειδα να παιζει το Λαμπροπουλο.
Έχεις δίκιο φίλε μου ότι η κριτική γίνεται με βάση αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Ωστόσο, αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, τα έχει δει και ο ίδιος ο παίκτης και ξέρει τις αδυναμίες του. Είναι καλύτερο λοιπόν, θεωρώ, να μην τον ρίχνουμε κι άλλο υπερθεματίζοντας τις αδυναμίες του, αλλά, έστω και για εμψύχωση, απλώς να του ευχόμαστε καλή επιτυχία, όπως και σε όλους τους παίκτες μας.
Φιλικά, Γιώργος.
Μα τον Λαμπρόπουλο τον έχουμε δει σε κάμποσα ματς, δεν κάνει το παιδί, τι να κάνουμε με το ζόρι να πούμε ότι κάνει.
Δεν ειναι θεμα Λαμπροπουλου...και συμφωνω οτι κανουν κακο οσοι τον κραζουν...αλλα ειναι θεμα σιμοες....Σε οποια κατασταση και να ναι πρεπει να κανει πολλα ασχημα παιχνιδια για να πουμε οτι δικαιολογημενα βγαινει εξω....οσο ειναι καλα ο σιμοες ο γιοχανσον ο μανταλος ο αλμειδα κι ο τσιγκρινσκι δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να μην παιξουν...
Συγγνώμη, αλλά αυτά που περιγράφεις είναι εντελώς άσχετα με αυτά που λέω εγώ.
Πολύ απλά, το μόνο που λέω είναι ότι η τόσο έντονη κριτική, η γκρίνια και το να απαξιώνουμε παίκτες και επιλογές του προπονητή, είναι πάρα πολύ άσχημο να γίνεται πριν από έναν αγώνα.
Αν στον αγώνα δεν βγουν οι επιλογές αυτές, τότε φυσικά και θα κάνουμε καλοπροαίρετη κριτική, γιατί αγαπάμε την ομάδα μας. Άλλο όμως γκρίνια και να τελειώνουμε με τα λόγια μας την ψυχολογία παικτών,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και άλλο καλοπροαίρετη κριτική.
Τι είναι άσχετο δεν κατάλαβα τα ίδια λέμε μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι εννοώ,δεν απαξίωσα κανένα Λαμπρόπουλο είπα την γνώμη μου και το εξήγησα σε άλλο ποστάρισμα.
Ποτε δεν έχω χαρακτηρίσει παίκτη αμπαλο ούτε μειώσει απλά με αυτά που έχω δει λέω ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ρίσκο να παίξει σε μια θέση που δεν γνωρίζει.
Καλοπροαίρετη κριτική κάνω για το καλο της ομάδας εκτος αν πρέπει να το παίξω αγαλματάκι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαϊμού,δεν ακούω,δεν βλέπω,δεν μιλάω.
Το σχόλιό μου αυτό πήγαινε στον 1975nikos75, όχι σε εσένα. Καλημέρα.
Καλημέρα,ευχαριστώ για την διευκρίνιση.
ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.....ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.....ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΝΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΣ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..............
Μακαρι να του βγει το ονειρο του Τιμουρ ομως σε περιπτωση ηττας θα πεσει ολη η ευθυνη πανω του αμα δεν ξεκινησει Σιμοες
ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ!!!
Καλησπέρα φιλοι. Δεν θα πω το όνομα και την ιδιότητα μου, αλλά βλέπω καθημερινά το τιμ απο πολύ κοντά. Ολο εσείς που κραζετε αβίαστα, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να μην είναι καλά αγωνιστικά ο Σιμοες και γιαυτό ο κόουτς να εξετάζει την πρώτη εναλλακτική του; Μάλλον όχι... Σκεφτείτε το λίγο. Ο καλός Σιμοες είναι βασικός σε όλες τις ομάδες της λίγκας. Ο κακός;; Ηρεμηστε λίγο και βάλτε και αλλά ενδεχόμενα στο κεφάλι σας. Με εκτιμηση.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υ. Γ. Το ματς είναι διπλό. Δώστε βαση αύριο σε Λάζαρο και Λαμπρόπουλο. Τα λέμε απο Δευτέρα.
Ο Σιμοες πραγματι εινσι κακος. Ομως κακος ηταν και στα προηγομενα ματς. Και παρα την κακη του αποδοση, εδειχνε οτι μπορει να βοηθησει περισσοτερο απ τον Λαμπροπουλο. Επισης υποτιθεται οτι δεν πηραν χαφ επειδη πιστευουν στον Γαλανοπουλο. Ομως τον Γαλανοπουλο ολο εκτος αποστολης τον βλεπω.
Μετά το ματς θα τα πούμε. Σήμερα ησυχία
Παιδιά, καλημέρα σε όλους.
Επειδή ξύπνησα και είδα κάποια σχόλια, ήθελα να πω ότι, πρώτα απ' όλα, φυσικά και ο καθένας μας έχει τις απόψεις του για τους παίκτες μας και το ποδόσφαιρο γενικότερα.
Δεύτερον, είναι λογικό όταν κάτι δεν φαίνεται λογικό σε εμάς τους απ' έξω (π.χ Λαμπρόπουλος αντί Σιμόες) να υπάρχει ανησυχία και άγχος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τέλος, κι εγώ θεωρώ τον Σιμόες έναν καταπληκτικό παίκτη, και ο μόνος λόγος για να μην τον χρησιμοποιεί ο Κετσπάγια είναι είτε ότι δεν τον βλέπει καλά (όπως δεν τον βλέπουμε κι εμείς μέχρι τώρα), είτε ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό τακτικά.
Θα τα δω όλα αυτά σε λίγες ώρες, και όταν τα δω θα ασκήσω και την ανάλογη κριτική, καλοπροαίρετα.
Υ.Γ. Και παλιότερα υπήρχαν πολλές φορές που τα φαβορί για να παίξουν δεν έπαιζαν, και έπαιζαν κάποιοι παίκτες πιο αουτσάϊντερ. Και είχαμε πάρει φοβερά αποτελέσματα και είχανε βοηθήσει πάρα πολύ. Γι' αυτό τον λόγο εγώ τουλάχιστον δεν θέλω να προτρέχω.
καλα, δεν σας περναει απ το μυαλο πως παει να παιξει με 3 στοπερ;
Επιτελους να και καποιος που μπορει να σκεφτει συνθετα εδω μεσα...οι συγχρονες ομαδες δεν παιζουν ενα συστημα στην διαρκεια του παιχνιδιου και πολυ περισσοτερο παιζουν αλλο αμυνομενες και αλλο επιτιθεμενες. Οταν δηλαδη παιζουμε επιθεση και θες να ανεβαινει ενας ακραιος μπακ καθε φορα πρεπει να εχεις τον κοφτη να μπορει να καλυψει αμυντικα την κοντρα επιθεση του αντιπαλου.
Το διλημα του προπονητη στην περιπτωση αυτη ειναι πως αν παιξει ο Σιμοες θα πρεπει ο Γιοχανσον να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μενει πισω για να καλυψει τα μπακ που ανεβαινουν ενω θελει τον Σουηδο να συμμετεχει στην επιθεση αφου εχει καλες τοποθετησεις και τελειωματα. Εκει νομιζς κρινεται η επιλογη χρησιμοποιησης η οχι του Σιμοες και οχι τοσο στην αποδοση του πορτογαλου.
Εδω οι περισσοτεροι πιστευουν πως ενας αγωνας ειναι το συστημα που συμφωνησαμε στα αποδυτηρια μετα καθομαστε στον παγκο και τον καναπε παταμε το κουμπι και περιμενουμε τους αυτοματισμους.
Ο Σιμόες από την αρχή τις χρονιας είναι χαλια. Δεν ξέρω αν φταίει εκείνος ο τραυματισμός που είχε στην αρχή τις προετοιμασίας και συνέχισε να τον ταλαιπωρεί και μετά, Η αν ξενέρωσε που δεν πουλήθηκε σε ισπανική ομάδα. Oπως και να έχει, αν έχει ίδια εικόνα και στις προπονήσεις τον καταλαβαίνω τον coach. Τώρα θα μου πει κάποιος άμα τον βλέπανε ότι είχε θέμα γιατί δεν πήραμε άλλο αμυντικό μέσο έστω για αναπληρωματικό Αυτό είναι άλλη κουβέντα... Μαχαίρι στα δόντια και τελειώστε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους σήμερα !
Τιμουρ,απο τοτε που ανελαβες(και ακομα πιο παλια) παρα τα κολυματα με αραβιδη,τζανετοπουλο ημουν απο τους πολυ φαν σου αλλα ρε φιλε τον Σιμοες βγαζεις για να βαλεις λαμπροπουλο??? Αμα χασουμε εξαιτιας αυτου του λαθους σου σε οποιο ποστ βλεπω εσενα θα ξεσπαω!!!
Θα βαλει κανα γκολ ο Λαμπροπουλος απο κανα φαουλ/κορνερ οπως στα πρωτα φιλικα και θα γινουν κωλοτουμπες μεγαλυτερες και απο του καραγκουνη εδω μεσα..
Η δουλεια του ειναι να μην φαμε γκολ και σ αυτο ειναι πολυ ασταθες!Το να βαλει γκολ και να φαμε 2 εξαιτιας του,τι να το κανω!
Το ίδιο σχήμα που χρησιμοποίησε με Ξάνθη με μόνη διαφορά ότι στην κορυφή ήταν ο Αλμειδα και εξτρεμ ο Μπακασετας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εκείνη την ημέρα είχαμε χάσει το κέντρο και ο Λαμπρόπουλος είχε κάνει πολλά λάθη. Αλλά ήταν ο Πατιτο με τον Αλμειδα που καθαρισαν. Ίσως ήταν το άγχος του πρώτου αγώνα για τον Λαμπρόπουλο και δεν απέδωσε καλά. Θα δούμε. Άλλωστε γι'αυτό πληρώνουμε τους προπονητές και δεν ψηφίζουν οι οπαδοί ή οι προεδροι την ομάδα πριν τον αγώνα. Την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής.
Ο Τιμουρ θέλει να κερδίσει με το δικό του τρόπο. Είναι ξεροκέφαλος και επίμονος. Έχει σοβαρές εμμονές με παίχτες και συστήματά. Δεν καταλαβαίνει και δεν τον νοιάζει η ψυχολογική ζημιά σε παίχτες όπως ο Σιμόες ή ο Αραβίδης. Ή με τον τρόπο του ή καθόλου. Αυτής της λογικής είναι. Στοίχημα στη πλάτη της ομάδας.
Μακάρι να παίξει ο παιχταράς τους έχει πάρει τον αέρα και όλοι ξέρουν πόσο το θέλει και ο ίδιος!!
ti oneiro exei dei pali?? endekada xwris simoes den ufistatai
Ο προπονητής ξέρει καλύτερα, ίσως με μια ομάδα με τόσο σκληροτράχηλους χαφ να χρειαζόμαστε έναν τέτοιο παίκτη στο κέντρο. Επίσης παιδιά μην ξεχνάμε την ικανότητα του Λαμπρόπουλου στα στημένα, τα ντέρμπι κρίνονται πολύ συχνά από ένα κόρνερ ή ένα φάουλ, στην κανονική ροή του παιχνιδιού είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις.
Ε ναι βλεπεις ο Σιμοες ειναι light παιχτης.
Άι σιχτιρ σε ολους εσάς που γκρινιάζετε πριν το παιχνίδι.Καλα σας λεει ο φίλος George25 κάντε την κριτική σας με τους φίλους σας και αν το παιχνίδι στραβώσει τοτε ναι κάντε την κριτική εδω μεσα.Η Original παει να τους εμψυχώσει και εσείς τους ρίχνετε την ψυχολογία Ωραίοι οπαδοί ειστε.Μπραβο σας.Αλλα πολύ θέλω να το καρφώσει στο 90 ο Λαμπροπουλος και να δω μετα που θα κρυφτείτε.
Forza ΑΕΚΑΡΑ και μην δίνεις σημασία στους μίζερους οπαδούς μας.
Η δουλεια του κοφτη ειναι να μαρκαρει καλα, να κραταει μπαλα και να τη μοιραζει. Αυτα αν τα δω , ναι θα πω εκανα λαθος. Το να βαλει γκολ ομως δε σημαινει κατι αναφορικα με το αν ειναι σωστη ή οχι, η επιλογη να ξεκινησει με Λαμπροπουλο στα χαφ.
Kalispera apo Megali Bretania.
Molis katethesa 20£ sto diplo tou 5.75 edo stin 365.
Karfoto.Oute X2 oute tipota.
Na eimaste oloi kala.
αν με το καλο τα πιασεις, καλοφαγωτα!
Άστρο Λαμπρό(πουλος) να σε οδηγεί . Αυτό σου εύχομαι Τιμουρ, για για το καλό όλων μας.
Ρε παιδια πρεπει να εισαι επαγγελματιας προπονητης για να κακταλαβεις πως ο Σιμοες ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ απο την εντεκαδα??? Παει καλα ο καραφλας ?? Ετσι και χασουμς τα παπουτσια και δρομο
Θέλει ν ρισκάρει βάζοντας τον Λαμπρόπουλο παίζοντας στην ουσία το κεφάλι του, εύχομαι να του βγει αν Κ διαφωνώ πάρα πολύ με αυτή του την απόφαση! Μ αρέσει ότι ΔΝ φοβάται τπτ αλλά θα δείξει
Για οσους αναρωτιουνται προς τι τοσα παραπονα για την αλλαγη Λαμπροπουλου - Σιμοες.. Ας διαβασουν ενα αρθρο εδω στο 365 πριν κανα 2 βδοαμδες για το ποσο διαφορετικη ηταν η ΑΕΚ στο δευτερο παιχνιδι πρωταθληματος οταν επαιξε ο Σιμοες αντι Λαμπροπουλου. Το αρθρο ανεφερε τα περισσοτερα κλεψιματα που ειχε η οαμδα κτλ. Αν καποιος μπορει να το βρει ας δοσει link. Για οσους επισης λενε οτι βλεπει τα σχολια ο Λαμπροπουλος και στεναχωριεται, να τους πω οτι ο Λαμπροπουλος ειναι σεντερ μπακ και οχι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαφ.
Ρισκάρει πολύ ο Τιμούρ. Αν του βγει θα ειναι πρωτος μάγκας και καβαλα στο άλογο. Αν πάλι όχι, θα έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατασταση του. Επειδή όμως δεν είναι χαζός, αυτός βλέπει καθημερινά τους παίκτες στις προπονήσεις και προφανώς δεν θέλει να πάει στο ταμείο ανεργίας, εγώ προσωπικά του έχω εμπιστοσύνη.. στο κάτω κάτω όλοι το έχουμε δει ότι ο Σίμοες φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά.. Μόνο ΑΕΚ!!
ΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ? ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ....Ο ΤΙΜΟΥΡ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΟΥ ΡΑΦΑ ΜΠΕΝΙΤΕΘ..........
Πάντως στα 70 σχόλια μέχρι στιγμής τα 65 είναι γιατί δεν βάζει τον Σιμοες... Άρα λογικά όλοι εμείς είμαστε χαζοί... Τιμουρ εύχομαι να ξέρεις τι κάνεις...
Να κανουμε γκαλοπ για να κατεβασει εντεκαδα ο προπονητης μας...... Ρε τι λεμε τωρα. Πρεπει να μας ακουει ο προπονητης αλλιως ειναι χαλια..... Ρε ακουτε τι λετε ?????? Και αν δεν πετυχει στα ταρταρα ο ασχετος ο τιμουρακος!!!!!!!! Το εξελαστηριο θυμα για ολα τα λαθη που μπορει να γινουν σε μια ομαδα....... Αλλα εναν Λαϊφη και εναν Κατσαρ και εναν τερματοφυκαλα ζητησε αλλα αυτα τα ξεχναμε. Και τωρα φταιει πριν καν ξεκινησει το ματς!
επίσης όλοι εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες Προπονητές...
δεν χρειάζεται γκρίνια αυτή τη στιγμή... τελευταία η πλειοψηφία εδώ μέσα γράφει οτι ο Σιμόες είναι πεσμένος.
Σήμερα λένε "γιατι δεν βάζει τον Σιμόες".. Ας ελπίσουμε οτι ο Προπονητής που τους ζεί καθημερινά στις προπονήσεις ξέρει καλύτερα...
Επίσης, μέχρι να ανακοινωθεί η επίσημη 11άδα δεν μπορούμε να ξέρουμε οτι οντως δεν θα παίξει ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πορτογάλος...
Οποίος και να παίξει δίπλα στο βουνό" κομπλέ θα είμαστε.
Ο λαμπρο θα αναγκασει ΠΟΛΛΕΣ κωλοτουμπες αυριο.......
Πωπω θα μας χαζέψει ο καραφλας..πωπω ξενερα..??? Ε ρε Τσορι τυχερε...
Μη χαθεις........
4 - 3 - 3 θα παιξουμε οπως με σεντ εντιεν που δεν ειδα να κανει και κανα χαλια παιχνιδι ο Λαμπροπουλος. Βλεπω μπετον αμυνα και γκολ με κεφαλια ο σουηδος σαν box to box παικτης! Ολα θα πανε καλα και σταματατε την γκρινια. Ο Τιμουρ ειναι δικο μας παιδι και θελει κι αυτος μια νικη με τον γαυρο και μην νομιζεται πως ανχονεται για το μελλον του οπως οι λεγεοναριοι προπονητες των αλλων, αλλα θελει νικη γιατι ειναι ΑΕΚ και γι αυτο φωναζει, οπως φωναζε και στα αποδυτηρια της Ανορθωσις, θελει την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ψυχη των παικτων. Ειμαστε ΑΕΚ και πρεπει να καταλαβενουμε την διαφορα μας με τους αλλους και γκρινια δεν χωραει. Οποιος δεν καταλαβενει ας αλλαξει ομαδα. ΤΕΛΟΣ
ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΕΝΤΗ ΜΕΡΙΑ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ...........
Εφυγε απο την Ανορθωσις και δεν ειχε δουλεια!!!! Αν θυμασε καλα ειχαμε Μπαγεβιτς και δεν εγινε το παιχνιδι λογω των πυρκαγων!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....
Η και το ανάποδο αδερφέ,στα δικά μας στημένα να προωθείται μιας και στο κεφάλι υπερτερεί από τον Σιμόες.
Το κεφαλι ο Λαμπροπουλος το εχει μονο για να διωχνει αδερφε σε ολες τις σεντρες που εχει παρει κεφαλια τα δυο τελευταια χρονια ολες οι τοποθετησεις του ηταν λαθος με συνεπεια να μοιαζει η κεφαλια του περισοτερο με αποκρουση
ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕΡ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΕΔΙΩΞΕ ΣΩΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ...ΤΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ?
αστοχο το σχολιο, το θεμα στα στημενα δεν ειναι αν θα γινει λαθος εξοδος, ποιος θα κοψει στη γραμμη, αλλα ποιος θα κοψει με κεφαλια τη σεντρα, ωστε να μη χρειαστει καν η εξοδος!
makisr21.....μήπως το θέμα είναι , ότι βάζει τον Πουγιόλ για να εκμεταλλευθεί και να θωρακίσει την άμυνα στα στημένα ? ή το θέμα είναι ότι αφήνει έξω το Σιμόες...και βάζει Λαμπρόπουλο....Α και ο Πουγιόλ σε σχέση με τον Πίκε δεν είναι και πρώτο μπόι αλλά μια χάρα καλύτερα ήταν η άμυνα της Μπαρτσελόνα.........
Φίλε Τιμούρ, μακάρι να σου βγει. Τίποτα άλλο. Τα άλλα εννοούνται
ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ...
ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ
Αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα, θα'χαν γεμίσει οι φυλακέs.
Όταν ο Τρα'ι'ανόs έμπαινε μπροστά μήπωs και σωθείs στην Α ήτανε καλά,ε; Η όταν σε ανέβασε στιs δύο δυσκολότερεs χρονιέs όληs τηs ιστορίαs σου. Ψιλά γράμματα. Ντροπή η αγνωμοσύνη.Φοράμε παντελόνια.
ΝΕ ΡΕ ΦΥΛΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ..........ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ....
Ποιον προτιμας εσύ για Super league?
Βαζεις Λαμπροπουλο ρε Τιμουρ και οι αλλοι εχουν μεσα επαγγελματιες βουτηχτες;Το καλυτερο δωρο τους κανεις...αν θελησει ο Σιδηροπουλος ετσι οπως μαρκαρει στα στημενα ο Λαμπροπουλος σε στηνει για πλακα στην ασπρη βουλα!Ευκαιρια να αναστησεις και τον Πεφτουνη...α ρε δυσμοιρε Γιοχανσον τι σε περιμενει αυριο,ενα κεντρο μονο σου θα πρεπει να κρατησεις!
Aεκ δεν είναι μόνο ο σιμόες για μερικούς εδω μέσα .
Αν δεν τον βάλει κάτι βλέπει ο προπονητής στις προπονήσεις η κάτι δεν ξέρουμε γιατί ο σιμόες παίζει τόσο χάλια φέτος (τραυματισμός ).
Αεκ είμαστε όχι σιμόες .
ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΤΙΜΟΥΡ ΟΧΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ .....
Λαθος βιντεακια τους διχνεις ρε Τιμουρ,βαλτους να δουν τι εκανες εσυ στους gay να τρελαθουν και να
κ@%&οσουν τα παλικαρια μας.
Ο Σιμόες είναι αλήθεια πως δεν πατάει καλά τον τελευταίο καίρο. Όμως σε ότι κατάσταση και αν είναι δεν τον αφήνεις έξω από ένα τέτοιο ματς για βάλεις τον Λαμπρόπουλο. Να είχες πίσω του μια εναλλακτική τύπου Κάτσαρ ή Ζουκουλίνι να το καταλάβω. Αλλά τον Λαμπρόπουλο? Μεγάλο ρίσκο και φυσικά μακάρι να του βγεί..
αμα δω λαμπροπουλο αμυντικο χαφ και σιμοες εξω.................... τι να πω... θα γινουν εμφραγματα μαγκες!
Εγω αμα το δω θα το ριξω ασσο στο ιντερνετ!
Δεν ξερω τι κανουν οι παιχτες στις προπονησεις και σε τι κατασταση ειναι ο Σιμοες,παντως στο ματς με την Ξανθη ο Λαμπροπουλος ηταν χαμενος στο γηπεδο και δυσκολα εκοβε.
Ας σχολιάσουμε όλοι μετά το ματς χωρίς κωλοτούμπες..ΜΟΝΟ ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΑΕΚ!!
Μετα το ματς θα ειμαστε μετα χριστου προφητες!
Ελα τιμουρ πες το κανεις επίτηδες γιανα μπερδεψεις τους γαυρους και τελευταια στιγμη θα βαλεις σιμοες....
Λυπαμαι που το λεω αλλα ο Σιμοες δεν εχει ξεκινησει καλα ειδικα μετα τον τραυματισμο του. Μακαρι ο Λαμπρο να τα δωσει ολα και πανω απο ολα να παιξει εξυπνα.
Κάπου είχα διαβάσει ότι ο Τιμουρ σκέφτεται το 4-6-0 και από τώρα που το σκέφτομαι κατεβαίνει με αυτό το σύστημα στο τηγάνι. Ανεστης, Ντιντάκ Λεσκοτ Τσιγκρίνσκι Γκάλο , Λαμπρόπουλος μπροστά από τα στόπερ και μπροστά του εσωτερικοί μέσοι Γιοχανσον και Μάνταλος, στα αριστερά Πατίτο δεξιά Λάζαρος και ψευτοεννιάρι Μπακασέτας. Πφφφφφ αντί να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε πάλι αύριο....
Εντάξει παιδιά .. δλδ ήταν δεδομένο 100 τοις εκατό ότι θα κερδίζαμμε μέχρι τώρα θα τους ξεφτιλιζαμε, αλλά ο Λαμπρόπουλος τα χαλάει όλα. Εγώ θέλω να κάνει χάλια παιχνίδι να βάλει ένα γκολ να λήξει 0~1 να το βουλωσετε. Άμα πια. ..
εγω βλεπω να φευγει ο κετσπαγια μετα το ματσ οπως εφυγε ο δελλας με τον ιδιο πρωταγωνιστη τον σιμοες
Πραγματικά τι σκέφτεται ο καράφλας με αυτό που πάει να κάνει ? Δεν βλέπω κανένα θετικό ξεκινώντας τον Λαμπρόπουλο στα κέντρο. Αν το παιδί παλεύει και πηγαίνει καλά στις προπονήσεις βαλτον στα στόπερ(που δήθεν δεν βλέπεις ονόματα φίλε Τιμουρ..... )Τι να πω... Ο θεός μαζί μας
Έλα παμε δεν μασάμε νίκη και παμε για πρωτάθλημα.ολοι μας θα προσκυνάμε το μεγαλείο της ομάδας δεν τα βάζουμε κατω φύγαμε για νίκη μεσα στο γήπεδο της κυβέρνησης.
Πραγματικά τι σκέφτεται ο καράφλας με αυτό που πάει να κάνει ? Δεν βλέπω κανένα θετικό ξεκινώντας τον Λαμπρόπουλο στα κέντρο. Αν το παιδί παλεύει και πηγαίνει καλά στις προπονήσεις βαλτον στα στόπερ(που δήθεν δεν βλέπεις ονόματα φίλε Τιμουρ..... )Τι να πω... Ο θεός μαζί μας
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΚΡΑΖΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΡ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΤΟΠΟΣ..ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ..ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..ΓΙΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ!ΤΕΛΟΣ!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ORIGINAL ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ!!!ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!Υ.Γ.:Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@@ΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!
Βλέπει όνειρο με Λαμπρόπουλο αφήνοντας έξω τον καλύτερο παίχτη της ομάδας. Ελπίζω να του βγει. Επίσης λέω εγώ με το φτωχό μου μυαλό μήπως ετοιμαζόμαστε για την μετά σιμοες ζωή? ( Γενάρης= μεταγραφές)
αν είχε Παραπραστανίτη θα τον έβαζε στην θέση του Σιμόες....τι πάει να πεί δεν είναι σε φόρμα ? 2 βδομάδες αργότερα άρχισε το πρωτάθλημα ....είχε κάποιο θέμα τραυματισμού αν δεν κάνω λάθος....αλλά ΕΛΕΟΣ αν δεν είναι σε φόρμα τι κάνουν στα Σπάτα τόσο καιρό....ο ένας έχει πρόβλημα στη μέση ....δεν βγάζει ολόκληρο αγώνα δεν προφυλάσσεται για το ντέρμπι....(με την Βέροια) , ο Πατίτο δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο , ο Λάζαρος το ίδιο....ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
αν είχε Παραπραστανίτη θα τον έβαζε στην θέση του Σιμόες....τι πάει να πεί δεν είναι σε φόρμα ? 2 βδομάδες αργότερα άρχισε το πρωτάθλημα ....είχε κάποιο θέμα τραυματισμού αν δεν κάνω λάθος....αλλά ΕΛΕΟΣ αν δεν είναι σε φόρμα τι κάνουν στα Σπάτα τόσο καιρό....ο ένας έχει πρόβλημα στη μέση ....δεν βγάζει ολόκληρο αγώνα δεν προφυλάσσεται για το ντέρμπι....(με την Βέροια) , ο Πατίτο δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο , ο Λάζαρος το ίδιο....ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Παντα στην 11αδα μπαινουν οι καλυτεροι παικτες. Αν ο λαμπροπουλος ειναι καλυτερος αυτην την στιγμη απο τον σιμοες ας μπει ο λαμπροπουλος. Στιριζω την επιλογη μεχρι να αρχισει ο αγωνας. Ελπιζω μονο να μην αναγκαστω να κραξω κι εγω(δεν το εχω κανει ποτε)
Καλα δεν του εδειξε κανενας το περσινο παιχνιδι στο Καραισκακι? Τον Σιμοες εξω?
oxi lampropoulo reeeeee........ me peiramata diplo sthn edra tou gay den perneis......
αν βαλει λαμπροπουλο αντι σημοες εχουμε θεμα και σε μαρκαρισματα αν βαλει τσορι και δεν ξερει τη θεση ποτε να σπασει τον ρυθμο ποτε να ανεβασει την ομαδα θα τρεχει για να τρεχει χωρις να ξερει γιατι η μονη παραφονια ειναι αυτη αλλα θα κοστηση αν το κανει ετσι νομιζω τουλαχιστων
Επειδή σε προηγούμενο σχόλιο είπα ότι είναι τρελός και δεν πέρασε λέω τώρα ότι πάει να δώσει το ματς χωρίς λόγο. Ούτε Χ δεν πρόκειται να πάρουμε με Λαμπρόπουλο βασικό.
Είναι προφανές ότι βάζει τον Λαμπρόπουλο ο Τιμούρ για να κερδίσει στις στημένες μπάλες,όπου υστερούσαμε πολύ στον ματς με την γριά.
AΝ δν βάλει το Σιμοες δν θα είναι λάθος θα είναι το μεγαλύτερο έγκλημα...που πας ρε καράφλα με το αμπαλο τον λαμπροπουλο πλάκα μας κάνεις?
Βάζεις στα χαφ έναν παίκτη ο οποιος δεν κατέχει αυτήν την θέση,είναι επιρρεπής στα λάθη που έπεται ότι μπορεί να φας κόντρα από το πουθενά η να δεχτεί νωρίς κίτρινη κάρτα και να κινδυνεύεις να μείνεις με 10 και αφήνεις έξω Σιμόες που έχει κολλήσει με Γιόχανσον από πέρυσι.
Ένα θα πω, ο Θεός ας βάλει το χέρι του και μακάρι στο τέλος να κάνω τρελή κωλοτούμπα.
Αν ειναι δυνατον να ξεκιναμε στο Καραισκακη με το Λαμπροπουλο που σε καθε ματς εχει ΣΙΓΟΥΡΕΣ 2-3 γκελες και δινει μισο γκολ στον αντιπαλο. Αν ειναι δυνατον δηλαδη θα τρελαθουμε τελειως να μενει ο Σιμοες εξω που οσο ντεφορμε και να ειναι, ειναι βασικοτατο γραναζι της ομαδας και εξαιρετικος παιχτης! Χωρια την ξενερα που θα φαει ο Πορτογαλος για να παιξει ο Λαμπροπουλος στο ντερμπυ... Δεν εχει καμια απολυτως λογικη, Τιμουρ συγκεντρωσου γιατι το κολλημα με το Λαμπροπουλο μας κοστισε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ηδη τον αποκλεισμο απο την Ευρωπη..
Αν πιστεύει καποιος οτι ο Σιμόες ειναι 100% έτοιμος και απλα μένει έξω για τα στημένα, ειναι πολυ μακρια απο την πραγματικότητα. Ο Σιμόες δυστυχώς εχει μείνει πίσω λόγω του τραυματισμού που είχε τοσο σε φυσική κατάσταση όσο και στο διάβασμα του παιχνιδιού. Δηλαδη ο Τιμουρ ειναι τοσο βλάκας να βάζει τον Λαμπροπουλο μπροστά απο τον Σιμόες; Στηρίξτε και λιγο την ομάδα και τον προπονητή παντογνώστες του ποδοσφαίρου. Ακόμα και αν ο Τιμουρ έκανε τρανταχτά λάθη που δεν κανει φυσικά, μια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλαγή προπονητή θα μας πήγαινε ξανά στο 0 και παλι απο την αρχή. Αν η ΑΕΚ δεν καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα φετος ο βασικός λόγος θα ειναι η έλλειψη εμπιστοσύνης απο τον κοσμο. Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη. Και ο προπονητής θα κανει και οι παίχτες θα κάνουν. Και οι γκέλες ήρθαν και θα έρθουν. Δεν γίνεται σε κάθε αρνητικό αποτέλεσμα να μας φταίνε μέχρι και τα καθίσματα του ΟΑΚΑ. Αυτη η εσωστρέφεια και η αμφισβήτηση και το κράξιμο στην πρώτη στραβή δεν μπορεί να συμβαδίζει με πρωταθλητισμό. Αντίθετα μια ενωμένη ομάδα κατακτά κατα τη γνώμη μου το πρωτάθλημα και με κατώτερο υλικό-προπονητή.
ΥΓ1. Ό,τι και να γίνει αυριο Δευτέρα πρωί ας το έχουμε ξεχάσει. Ουτε σε νίκη διθυράμβους, ουτε σε ήττα μοιρολόγια.
ΥΓ2. Στο κανονικό ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα. Και πρώτα απο όλους θα το μάθει φετος η ομάδα που 20 χρονια απαγορευόταν να χάσει.
ας βαλει και κολοβετσιο τεταρτο σεντερ μπακ τι φοβος ειναι αυτος με τετοιο ολυμπιακο που ουτε εξτρεμ εχει ουτε επιθετικο πας φοβισμενος αντι να τον τελειοσεις τον βαζεις μετα αν θες να κρατησεις σκορ απο αρχη τον λαμπροπουλο ειμαρτον ασε που μπορει να κανει κανενα πεναλντι
Βγάζει τον μοναδικό παίκτη που μπορεί με την ταχύτητα και την εξυπνάδα του να κόψει επιθέσεις από τον άξονα...με Λαμπρόπουλο μέσα στο 10 θα έχει φάει κίτρινη κάρτα μετά από ανούσια φάουλ έξω από την περιοχή ενώ κάπου στο 20 θα κάνει πάλι σε κανένα κόρνερ κανένα αχρείαστο σπρώξιμο η χέρι και καληνύχτα...από την άλλη στα τρεξίματα με Λαμπρόπουλο χάνεις αρκετά...δίχως να είμαι προπονητής αλλά ως απλώς οπαδός της ΑΕΚ βλέπω τον ΟΣΦΠ να έχει ένα αρκετό αργό και κακό αμυντικό δίδυμο ενώ τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπακ του είναι κάτω του μετρίου...άρα μπροστά θες ΤΑΧΎΤΗΤΑ...από την άλλη αν πάει ο Τιμούρ στο Καραϊσκάκη χωρίς πίεση ψηλά και να αφήσει την κατοχή στον ΟΣΦΠ τότε η ΑΕΚ θα έχει ένα πολύ δύσκολο βράδυ...η ΑΕΚ πρέπει να μπει επιθετικά και όταν λέω επιθετικά δεν εννοώ όλοι μπροστά...πίεση ψηλά για να μην αφήσει την κατοχή στον ΟΣΦΠ και γρήγορες επιθέσεις από τα εξτρέμ και τον Μάνταλο....
Δεν είναι δυνατόν να μην ξεκινήσει ο Σιμοες! ΑΕΚ365 μήπως να ψαχτειτε λίγο; ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;; ακούστηκαν φήμες ότι ο Κετσπαγια "τελειώνει" βασικό παίχτη της ομάδας! Δεν είναι νορμάλ να παίζει ο Λαμπρόπουλος αμυντικό χαφ και να είναι έξω ο καλύτερος παίχτης μας την περσινή χρονιά...
παρελαση δεν βλεπω να κανει θα αναστησουμε τον ολυμπιακο με τα πειραματα του ακους σημοες εξω
ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΙΝΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣΠΟΡ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΒΑΣΙΚΟΥΣ..........ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΤΙΜΟΥΡ.......ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΉΜΙΧΡΟΝΟ ???
Όλα καλά με την εντεκάδα, εκτός φυσικά από το Λαμπρο...Τι όνειρο είδε;; Ελπίζω φυσικά να βάλει γκολ με κεφάλια και να εξαφανίσει τον Τσορι, αλλά και να μην πάρει κόκκινη και να μη δώσει πέναλτι.
Το ονειρο που ειδε και ο δελλας και εβγαλε τον σιμοες.Το ιδιο ονειρο και αν δεν θολωνει τα νερα θα τον ακολουθησει.Τον Σιμοες δεν τον βγαζεις ΠΟΤΕ!
ο δελλας εβγαλε σιμοες κ δεν εβαλε αλλο αμυντικο χαφ.οποτε επαιζες με γιονχανσον μονο κ ο τσορι ελευθερωθηκε.εντελως αστοχο να συγκρινουμε τις 2 περιπτωσεις.τον λαμπροπουλο τον βαζει γιατι ειναι γρηγορος κ για τα στημενα
Γιατι ο λαμπροπουλος ειναι αμ χαφ? Ξερει την θεση?
την εχει ξαναπαιξει με επιτυχια.υστερει στον επιθετικο προσανατολισμο,αλλα εκει υστερει κ ο σιμοες.κ μαλιστα εχει ξαναπαιξει φετος.ειναι ο πιο γρηγορος αυτη την στιγμη.κ στην τελικη για καποιο λογο το κανει.εκτος αν εισαι απο αυτους που υποστηριζουν οτι θα ριχναμε 3 κ τωρα λογω λαμπροπουλου θα φαμε 3.το πιο πιθανο ειναι γι αυτο που ακουγεται κ φανηκε οτι αυτη την στιγμη δεν ειναι σε καλη κατασταση.εφοσον δεν ξερουμε δεν μπορουμε να γκρινιαζουμε.γκρινιαζαν καποιοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατι δεν βαζει μπακακη κ μολις τον εβαλε γκρινιαζαν γιατι δεν εβαλε γκαλο.οτι να ναι.απο την 3η αγωνιστικη κανενας δεν πηρε η δεν εχασε πρωταθλημα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 0-1 ΤΗ ΓΡΙΑ. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΌ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΔΕΣ, ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΝΤΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ.
μπουρδες...
Οχι ρε Τιμουρ..βλεπω μια ορθολογικη ενδεκαδα και ενα λαθος!! Μα ειναι δυνατον Σιμοες εξω? Τι παιζει? Περσι με την εξοδο του απο το παιχνιδι χαλασε ολη η ομαδα!!!
Εντάξει ούτε εγώ συμφωνώ με Λαμπρο. Ο Κετσπαγια τον θέλει για κάτι συγκεκριμένο και τον βάζει... το κακό βέβαια είναι ότι αν φάμε γκολ εξ αιτίας του Λαμπρόπουλου θα βγει άχρηστος και ο Κετσπαγια θα "καει". Ενώ αν κάνει το λάθος οποιοσδηποτε άλλος εντάξει μωρε δεν πειράζει. .. τέλος πάντων. Ελπίζουμε να δικαιωθει. ..
Σιμοες εξω γιατι???
ειναι εκτος φορμας ο Πορτογαλλος
Και 0 φορμα να εχει δεν τον βγαζεις εξω αυτον τον παιχτη και ειδηκα για να βαλεις λαμπροπουλο!
Aκόμα και εκτός φόρμας είναι κλάσεις ανώτερος του Λαμπρόπουλου.
εκτος αυτου,ειναι γρηγορος κ καλος στα στημενα.ειτε στην αμυνα ειτε στι επιθεση
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΙΜΟΕΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ ?? ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ....ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ ΤΙΜΟΥΡ ....ΚΡΙΜΑ..........
Χτες έγραψα ότι λάτρεψα τον Τιμούρ ως παίκτη αλλά προπονητικά δεν τον θεωρώ καλό και κάποιοι με χόρτασαν d/like. Αν υπάρχει ΑΕΚΤΖΗΣ που ξέρει από ποδόσφαιρο και πιστεύει ότι ο Λαμπρόπουλος μπορεί να παίξει σ' αυτή τη θέση που τον βάζει ο κόουτς εγώ δεν πρόκειται να ξαναγράψω εδώ μέσα...δεν ξεχνώ βεβαίως ότι πέρυσι ο Βασιλάκης είχε κάνει και κάτι περίεργες δηλώσεις περί Ολυμπιακού.
Αν βαλει λαμπροπουλο αντι σημοες ο ανθρωπος εχει προβλημα δειχνει να φοβατε το ματσ απο εναν τετοιο ολυμπιακο ας βαλει και κολοβετσιο μαζι με λαμπροπουλο και λεσκοτ τσιγκρινσκη βλεπω να μην κανει παρελαση αντι να τον τελειοσει τον ολυμπιακο θα τον αναστησουμε
για ακόμα μια φορά φαίνεται η γύμνια της ομάδας στα αμυντικά χαφ ! ..και στο φορ ..
Τι έγινε ρε διοίκηση; Ο Σιμόες δεν είναι 100% OK ή κάνει ναζάκια, γενικώς, επειδή έχει στραβώσει με την μη πώλησή του στην Μπέτις του Πογιέτ; Λέω τώρα και γω τα δικά μου, αλλά ποιος με ακούει...Πάντως Λαμπρόπουλος αντί Σιμόες δεν κολλάει. Θα θυμάστε τι έγινε πέρσι όταν ο Δέλλας τον έκανε αλλαγή στο 1-0 γύρω στο 60΄. Ελπίζω να μην γίνω μάντης κακών και να αναστήσουμε τους πεθαμένους γαύρους που ψάχνουν απελπισμένα για μια νίκη...
Δεν γινονται αυτα ρε......εξω ο σιμοες????????????????????????/
για να παιξει ποιος ο αμπαλοποουλος που με ξανθη πουλουσε τν μπαλα συνεχεια
Λαμπρόπουλος ρε παιδιά ειδικά για τα στημένα δε κάνει το παιδί....μακαρι να κάνει το ματς της ζωής του αλλα δε λέει κάτι αυτό....οπως επίσης παίκτες σαν το σιμοες και ντεφορμέ να είναι σε τέτοια ματς τον βάζεις....οι μεγάλοι παίκτες ειναι για τέτοια ματς.....τέλος πάντων...μακαρι να βγει οτι κάνει ο καραφλας!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Χωρίς Σιμοες με ένα 3-0 είμαι ικανοποιημενος
Επειδή ρωτάτε πολλοί: ο ]Σιμόες δεν παίζει γιατί είναι ντεφορμέ ρε παιδιά, ήταν χάλια στα τελευταία παιχνίδια (ελπίζω να μην είναι αντίδραση που δεν έφυγε το καλοκαίρι!). Τώρα θα μου πεις, καλύτερα χάλια και να παίζει ο Σιμόες, παρά μέσα ο (ίσως πιο φορμαρισμένος αυτή την περίοδο) Λαμπρόπουλος. Δεν ξέρω, είναι ρίσκο, θα δείξει μετά το παιχνίδι...
ειναι δυνατον να ειναι στον παγκο ο σιμοες ρε φιλε?!
ΔΗΛΑΔΉ ΘΑ ΠΑΊΞΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΌΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΌΠΕΡ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΧΑΦ ΕΝΏ ΈΧΟΥΜΕ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ
αφήστε τον Τιμουρ να ξέρει τι ειναι καλύτερο για την ομαδα αυτή τη στιγμή , μην είστε τόσο απαισιόδοξοι και δείξτε του λίγη εμπιστοσύνη ..
Πιστευω οτι εχει να κανει με τα τρεξιματα του σιμοες και για αυτο δεν τον ξεκιναει. Στο πρωτο ημιχρονο ο ολυμπιακος θα ειναι φρεσκος αλλα οσο περναει η ωρα θα κουραζονται οι παιχτες του ολο και παραπανω. Μην ξεχναμε οτι ειχαν και μεσοβδομαδα παιχνιδι. Αν λοιπον ξεκινησει ετσι τοτε ειναι για να ριξει στο δευτερο ημιχρονο τον σιμοες και να τους κλειδωσει την μεσαια γραμμη μαζι με γιοχανσον. Σε περιπτωση που μεχρι τοτε εχουμε προηγηθει κιολας τοτε απλα ολα τελειωσαν για τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ολυμπιακο. Αν δεν εχει γινει τοτε θα εχουμε παλι αβανταζ γιατι θα εχουμε πολλα κλεψιματα στο κεντρο και θα μπορεσουμε να χτυπησουμε στην κοντρα. Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω ρε παιδια. Αν δεν ισχυει κατι τετοιο σαν σκεψη τοτε δεν υπαρχει καμια αλλη λογικη εξηγηση...
Λαμπρόπουλος αντι Σιμόες και Μπακα αντί Αραβίδη...μαλιστα...μακάρι να του βγει,τι να πω!!!
Πέρσι πάλι με 4-2-3-1!! από τη στιγμή που βγήκε ο Ironman ανοίξαμε σαν βεντάλια κ φάγαμε 3 χωρίς καν να ιδρώσουν οι άλλοι και πάμε αύριο στο τηγάνι με Λαμπρό βασικό; Παίζει τραυματισμός ή κάλος στον εγκέφαλο;
Τι παίζει με Σιμοες ρε σεις;
ΤΣΙΜΠΙΕΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΑΛΤΗ
Τρελός είναι? ?
κανονισε καραφλα..ελεος
Παιδιά χαμηλα τη μπάλα!
Μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό παιχνίδια που πήγαμε έτσι κάνοντας δηλώσεις πριν το ματς και φυγαμε με την ουρά στα σκέλια (πχ το 6-0)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Απο την άλλη ,οποτε μπαίνουμε ως "αουτσάιντερ" τελικά καταφέρνουμε να κερδίσουμε (πχ το 4-0 ή το 1-2 με Σκοκκο ή ακομα και το περσινό 1-0).Την ΑΕΚ τη συμφέρει να μην την υπολογίζουνε.Γιατι τότε βγάζει και την ψυχή της μέσα στο γήπεδο
Μη γινόμαστε γαύροι λοιπόν και ας αφήσουμε τις δηλώσεις για μετα το παιχνίδι.Δεν είμαστε τέτοιοι.Και προς Θεού δεν κρίνεται η χρόνια στο αυριανο μάτς.Ας καναμε κάθε χρόνο 26 νίκες και ας χάναμε όλα τα ντέρμπυ
λογικα τον λαμπροπουλο τον θελει για τα στημενα περισσοτερο στο αμυντικο κομματι αλλα και στο επιθετικο,ελπιζω να του βγει του κετσπα αυτο και να μην κλαιμε....παντος να βγαζεις εξω σιμοες οσο κοντιτεροσ και αν ειναι ειναι τρομακτικο
Ο Σιμοες εχει προβλημα τραυματισμου;
Ο Σιμοες που ειναι παικτης καταλυτης και βασικο γραναζι της ομαδας ΠΑΓΚΟ;!!!
Δεν μου αρεσουν αυτα τα πειραματα Τιμουρ, δεν βλεπω να μενεις και για πολυ ακομα στο τιμονι της ομαδας!
Εχει περασει τοσος καιρος και δεν εχεις αφησει το στιγμα και την φιλοσοφια σου , ειμαστε ακομα ομαδα διχως ταυτοτητα!! 'Και στις επιλογες και στο κοουτσαρισμα σου κανεις αρκετες λανθασμενες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κινησεις λογω συγχυσης!!!!
Γιατί ρε Τιμούρ τον Λαμπρόπουλο; Τι όνειρο είδες πάλι; Σιμόες στον πάγκο; Είμαστε σοβαροι;
Βρε μανια με τον λαμπροπουλο...... Το παλικάρι σε καθε στημενο τραβάει, γιατι πρεπει να παιζουμε με τη φωτια σε καθε στημενη φαση? Ασε που δεν κραταει μπαλα.... Τεσπα ο τιμουρ ξερει καλυτερα...
Μπορουμε να μάθουμε τουλάχιστον τον λόγο που δεν θα παιξει ο σιμοες ;