Με ένα χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους έφυγαν από το ΟΑΚΑ οι πιστοί και τυχεροί Ενωσίτες που παρακολούθησαν τον μεγάλο αγώνα της ΑΕΚ με την Γαλατά Σαράι. Απέναντι στην νικήτρια του περυσινού Eurocup που είναι πολύ ενισχύμένη φέτος αφού συμμετέχει στην Ευρωλίγκα η ΑΕΚ του Γιούρι Ζντοβτς έδειξε άλλο ένα, το πιο πειστικό, δείγμα για το μπάσκετ που θα δούμε φέτος. Με ηγέτη, σκόρερ και… θεό τον Ντίξον αλλά με όλη την ομάδα να παίζει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή σε όλο σχεδόν τον αγώνα πρόσφερε μαζί με την Γαλατά ένα πραγματικό υπερθέαμα σε έναν αγώνα πραγματική διαφήμιση του μπάσκετ που έληξε με την Βασίλισσα νικήτρια με 96-95. Με άριστη οργάνωση στο παιχνίδι της και με σχέδιο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, στο πρώτο ημίχρονο, η Βασίλισσα εγκώβισε την αντίπαλο της. Η μπάλα χάθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο που έληξε με την ΑΕΚ να έχει πάρει κεφάλι με 52-33. Εξωπραγματική στην επίθεση και σκληρή στην άμυνα και μάλιστα με όλους τους παίκτες να έχουν συμμετοχή με κορυφαίο, από τους μικρούς, τον Τσαλμπούρη που εκτός από τους πέντε πόντους έδωσε βοήθειες και στην άμυνα.Στο δέυτερο ημίχρονο η Γαλατά μπροστα στο φάσμα της συντριβής τα έδωσε όλα ενώ φυσιολογικά η ΑΕΚ δεν μπορούσε να έχει τον ίδιο ρυθμό για σαράντα λεπτά. Αλλωστε οι παίκτες της ΑΕΚ προέρχονται από πολύ σκληρή προετοιμασία ενώ ακόμη και χθες η ομάδα έκανε την καθιερωμένη τετράωρη προπόνηση και το πρωί του αγώνα έκανα προπονηση στα σουτ.
Παρόλα αυτά άντεξε στην αντεπίθεση χάρη στον Ντίξον που στην τελευταία περίοδο συγκλόνισε. Οι Τούρκοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά για πρώτη φορά 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με τρίποντο. Ο Μάικλ Ντίξον όμως δεν ανεχόταν να φύγει ηττημένος μετά από τέτοιο ρεσιτάλ. Με μια εκπληκτική ενέργεια που θύμισε ΝΒΑ το αστέρι της ΑΕΚ έκανε το 96-95 και μετά η Γαλατά στα 4 δευτερόλεπτα εγκλωβίστηκε από την άμυνα της ΑΕΚ και ουσιαστικά δεν έκανε σουτ. Θα ήταν κρίμα να χάσει η Βασίλισσα με τέτοιο εκπληκτικό ματς όμως ακόμη και σε ήττα είναι σίγουρο πως είδαμε αυτό που θέλαμε. Μια άψογα στημένη ομάδα με… απεριόριστες λύσεις σε όλες τις θέσεις και για όλα τα στιλ παιχνιδιού με προσωπικότητες που είναι βέβαιο πως θα μας χαρίσουν μεγάλες βραδιες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Εκτός από τον Ντίξον πολύ καλή απόδοση είχε και ο αναγεννημένος Σάκοτα, σταθερή αξία και προσφορά ο Μιλόσεβιτς ενώ και ο εμφανώς κουρασμένος Ούκιτς πήρε πολύ καλό βαθμό στην οργάνωση για όσο είχε δυνάμεις. Ο Γουίλιαμς έπεσε κι αυτός στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ο Οουενς ήταν σε κάθε περίπτωση βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι.
Δεκάλεπτα: 28-13, 52-33, 75-61, 96-95.
ΑΕΚ (Ζντοβτς): Ούκιτς 9 (2), Σάκοτα 12 (2), Βασιλειάδης 7 (1), Μιλόσεβιτς 14 (1), Χαριτόπουλος, Ντίξον 34 (6), Λαρεντζάκης 4, Όουενς 4, Άτιτς 2, Μωραΐτης, Μαυροειδής, Σκουλίδας, Ουίλιαμς 5, Τσαλμπούρης 5 (1).
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Αταμάν): Σμιθ 29 (2), Χατσίγιεβα, Πρέλντζιτς 12 (2), Τάιους, Κορκμάζ 8 (1), Τόμπσον 11, Αράρ 2, Πλάις 12, Ντέι 9 (1), Γκιουλέρ, Ντίμπλερ 3, Ντένμον, Κοκσάλ 9 (1).
Δείτε ΕΔΩ την διακυμανση του αγώνα
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Έχω γράψει ελάχιστες φορές αλλά τα σχόλια τις περισσότερες φορές τα διαβάζω.Επειδή βλέπω κάποια γκρίνια τώρα τελευταία για το στύλ της ομάδας αν παρακολουθείτε τα τελευταία χρόνια το μπάσκετ εξελίσετε σε run 'n gun κ αυτό προσπαθεί να παίξει και η ομάδα και το παίζει πολύ καλά σε όσα ματς έχω παρακολουθήσει.Σταματήστε την γκρίνια και στηρίξτε την ομάδα είναι τραγικό να βλέπουμε από την τηλεόραση εμείς που είμαστε μακρυά 1000 άτομα στο γήπεδο.Μακάρι να έμενα Αθήνα και θα ήμουν κάθε σ/κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο γήπεδο.Χίλια μπράβο στον Αγγελόπουλο που αντέχει να βλέπει αυτό εδώ και δεν τα παρατάει.Στηρίξτε τον επιτέλους είναι κρίμα να χαθεί ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει την ΑΕΚ και πάλι βασίλισσα.
ΑΑΑ
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ...ΑΕΚΑΡΑ
Από τα φιλικά που έδωσε η ΑΕΚ με 4 τουρκικές ομάδες μέσα σε μία εβδομάδα διεπίστωσα ότι όλες οι τουρκικές ομάδες παίζουν χαλαρή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να παίρνει εύκολα σουτ. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο σφίγγει πάρα πολύ η άμυνά τους προσπαθώντας να αποδιοργανωθεί ο αντίπαλος και βασιζόμενοι στην ψυχολογία που διαμορφώνεται μπορούν να καλύψουν πολύ μεγάλες διαφορές, όπως έγινε με την Ουσακ και κυρίως με την Γαλατά Σαράι. Άρα θεωρώ ότι τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνίδια αυτά ήταν πολύ χρήσιμα, ειδικά τα δεύτερα ημίχρονά τους, για να μονταριστεί η ομάδα μας και να μπορεί να ανταποκριθεί σε καταστάσεις ασφυκτικού πρέσινγκ που θα υπάρχουν σε παιχνίδια με ποιοτικούς αντιπάλους . Βέβαια με την είσοδο και του Ιβάνοβιτς θα έχουμε περισσότερες λύσεις στην κυκλοφορία και την οργάνωση του παιχνιδιού για να παίρνει ανάσες ο Ντίξον και να είναι πιο φρέσκος στα τελευταία λεπτά.
Για εμένα η ευχάριστη έκπληξη στο παιχνίδι με την Γαλατά Σαράι ήταν ο Τσαλμπούρης, τον οποίο θεωρούσα νωθρό, απο τα παιχνίδια που είχα δει, κυρίως με τις μικρές εθνικές ομάδες. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα στον Πλάϊς, που μέχρι εκείνη την στιγμή έπαιζε τους ψηλούς μας όπως ήθελε, και δεν κατάφερε να του βάλει ούτε ένα καλάθι. Αντίθετα ο Τσαλμπούρης κατάφερε να βάλει και δύο τρίποντα. Αν συνεχίσει έτσι και βελτιωθεί στο παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι ίσως να αποτελέσει μελλοντικά μία αξιόπιστη λύση στη ρακέτα.
Τοσο ικανοποιημένος απο την ΑΕΚ, δε θυμαμαι να ειμαι τα τελευταια 2 χρόνια. Η ομαδα είναι 50 κλασεις ανώτερη της περσυνης (κ ας μας χαιρετησε ο Λουκας, ίσως κ για καλό), από εκει που περυσι εψαχνες οργανωτη κ επαιζες με Κατσιβελη κ Νωντα, φετος δε το συζηταω, εχεις παικτες ουσιας. Ο Ντιξον μακαρι να μεινει μεχρι το τελος της σεζον σε εμας. Να μπει κ ο Ιβανοβιτς σιγα σιγα, να χαρουμε κ αλλο.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΡΙ που εδωσε χρονο στους μικρους & οι 1000 που ειμαστε καθε φορα ξερουμε κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στηριζουμε.
Επειδη πολλα διαβαζω για τους Αμερικανους μας στις θέσεις 4-5, θέλω να πω πως είναι κ οι 2 πολυ καλοι παιχτες με διαφορετικα χαρακτηριστικα. Απλα δεν τροφοδοτουνται καθολου καλα, με φανερο παραδειγμα 2 απανωτες φάσεις με λαθος πασες στο πικ εν ρολ με τον Οουενς, ο οποιος κακομοιρης στην 3η προσπαθεια που πηρε σωστα την μπαλα καρφωσε με μανια. Ο Ουίλιαμς είναι περισσοτερο ψηλος που σου ανοιγει το γηπεδο επειδη σουταρει πολυ απεξω. Απλα παρατηρησα αμηχανια κ απο τους 2 σε καταστασεις πικ εν ρολ, η οποια θα λυθει σε 1 μηνα δε θα υπαρχει.
Ο Τσαλμπουρης θα γινει σπουδαιος ψηλος, θελει λιγο να δυναμωσει οπωσδήποτε & δε καταλαβαινω γιατι περιμενουμε τους παιχτες να πανε στην Αμερικη για να παρουν σε μυς. Ο Ατιτς είναι πολυ καλος & ο Σκουλίδας έδωσε πολυ πονο στην αμυνα. Ο Μωραιτης ενω μπηκε ξεψαρωτος, μετα απο λίγο μαγκωσε λιγο.
Χιλια μπραβο σε ολους αυτους που ερχονται στο γηπεδο. Για τους υπολοιπους ευχομαι να ερθουν καποτε. Ειδικα χθες με τις τιμες των εισητηριων περιμενα περισσοτερο κοσμο. Μονιμη απογοητευση λοιπον ο κοσμος. Η ομαδα παει πολυ καλα!
έλα, 50 κλάσεις πιο πάνω δεν είναι, χαχαχα !!! Υπερβολικός είσαι φίλε μου. Καλύτερη είναι επιθετικά, με το χθεσινό δείγμα γραφής που είναι πολύ μικρό και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε 10-15 παιχνίδια τουλάχιστον για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά στην άμυνα είμαστε χειρότεροι από περυσι. Να δούμε και τον μικρό Γιούγκο αλλά μέχρι στιγμής playmaker δεν έχουμε. Περισσότερο playmaker είναι ο τρελλός Ούκιτς, παρά ο Ντίξον. Εκτός κι αν θέλουμε να παίξουμε run' gun, oπότε πάσο
Αυτη η ομαδα εχει παρα πολυ ταλεντο.. Σουπερ εμφανιση που καποιες στιγμες επαιξαν πολυ ωραιο μπασκετ.. Δυο απορίες μονο.. Αν αυτη η ομαδα επαιζε σημερα χωρις να εχει καποιον στον παγκο.. τι διαφορετικο θα βλεπαμε.. και κυριως τα τελευταια λεπτα.. Και δευτερη απορια.. γιουρι τι ακριβως βλεπεις οτι βοηθαει την ομαδα οταν παιζεις με τον σάκοτα στο τέσσερα και τον μιλο στο τρια;.. τωρα θα μου πεις και ο μπαγιεβιτς εβαζε τον τσιαρτα δεξια με αναποδο ποδι.. Αν βοηθαει πουθενα αυτο..
Δεν έχει τριάρι, για αυτό έπαιξε με 2 τριαμισάρια, όπως λέγαμε κάποτε τέτοιου στυλ παίκτες.
Φίλε κίτρινε, μη βιάζεσαι. Αν δεν το δοκιμάσει αυτό στα φιλικά που θα το κάνει? Νομίζω το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα μπορεί. Κι εφόσον μπορεί, θα γίνει αυτό που όλοι ονειρευόμαστε. Φιλικά.
Παιχταράς ο Ντίξον, αλλά και αρκετά ... ξέρετε τι! (ατομιστής). Τρομερό σουτ, τρομερή ισσοροπία στον αέρα στο ντράιβ, τρομερή δύναμη, υψηλή τεχνική, αλλά μέτρια πάσα (ίσως για αυτό να μην την πασάρει χοχο)! Αυτός είναι ο επιθετικός μας ηγέτης, ξεκάθαρο πια. Από τα υπόλοιπα παιδιά, ξεχώρισα Τσαλμπούρη, όχι επειδή έπαιξε καταπληκτικά, αλλά επειδή έχει κάνει άλματα προόδου! Κατά τα λοιπά η ΑΕΚ στηρίχθηκε στην 4άδα, Σάκοτα, Βασιλειάδη, Μιλόσεβιτς, Ούκιτς πέραν του Ντίξον. Η άμυνά μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκτέθηκε στην 4η περίοδο από τα διαρκή μπασίματα του Σμιθ. Μας εξευτέλισε να το πω απλά και πρέπει να το προσέξουμε. Οι διαιτητές έσπρωχναν τους Τούρκου αβέρτα. Ομάδα που προηγείται με 20 και 15 πόντους να έχει 6-7 παραπάνω φάουλ από τον αντίπαλο που έσπρωχνε ανενόχλητος! Είπαμε φιλικό είναι, αλλά φιλικό δεν σημαίνει "να κερδίσει ο φιλοξενούμενος"!
Φίλε Νέστορα δεν είναι μόνο αυτό για τον Ντίξον. Το πρόβλημά του είναι στην κυκλοφορία της μπάλας. Όταν παίρνει τη μπάλα θα την τρέξει και θα εκτελέσει. Δεν σκέφτεται καθόλου την πάσα. Και μου έδειξε πρόβλημα στο νταμπλ τιμ. Αυτό φάνηκε τουλάχιστον. Όταν έπαιξε στο 2, η ομάδα εμένα μου φάνηκε πιο ισσοροπημένη. Είναι εκπληκτικός παίκτης, αλλά πλεη μεηκερ που δεν μπορεί να πασάρει, δεν υπάρχει. Και σίγουρα δεν είναι Ντιλέινι που είπαν κάποια παιδιά. Όσο για την άμυνα, άστο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλύτερα. Όλο το καλοκαίρι απορούσα με τον κόουτς που μίλαγε για αμυντική ομάδα κι έπαιρνε παίκτες που είναι τσακωμένοι με την άμυνα. Η διαιτησία ήταν καλή σε γενικές γραμμές και μας έδωσε και μερικά σφυρίγματα, μην γινόμαστε ποδοσφαρικοί γαύροι, χαχαχα !!! Οι δύο Αμερικάνοι ψηλοί, ακόμα δεν με πείθουν. Όσο για τον Ούκιτς, είμαι επιφυλακτικός. Καλός παίκτης, αλλά τρελλός. Θα δείξει μέσα στη χρονιά πως θα δέσει το γλυκό. Το σημαντικό ήταν πως πήραν χρόνο τα πιτσιρίκια της ομάδας.
Να ευχεστε τοσο ο μακης οσο και ο τιγρης να μεινουν για παντα στην ομαδα γιατι αν φυγουν θα δειτε που θα καταληξουμε οι καιροι ειναι παρα πολυ δυσκολη η ΑΕΚ ειναι μια και θελει στηριξη παντου οσο μπορουμε για να επιβιωσουμε
Ολο σχολια και στο γηπεδο ελαχιστοι...61 χρονων ειμαι και ειμαι μεσα και μετραω καθε φορα με το δαχτυλο τους θεατες...Τα ιδια και με τον Φιλιππου κι ας φταναμε τελικους και με δωρα σε καθε αγωνα...Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.....
Με σεβασμό σας λέω ότι θα έπρεπε να μείνετε στο "ελάχιστοι στο γήπεδο". Το "όλο σχόλια" δεν χρειάζεται. Πιθανότατα αυτοί που σχολιάζουν είναι και αυτοί που πάνε στο γήπεδο, αφού ασχολούνται και ενδιαφέρονται για την ομάδα.
Αν συνεχίσει έτσι καλα η ομαδα ο κόσμος θα ανταποκριθεί και με το παραπάνω
Έτσι νομίζω
Η ΑΕΚ για να καταφερει να πετυχει τους στοχους της(ποιοτικο μπασκετ και τιτλοι) πρεπει να κανει σταθερα βηματα...Οπως φαινεται αυτο συμβαινει και η ομαδα καθημερινως ανεβαινει επιπεδο ....Ειμαι αρκετα αισιοδοξος για την συνεχεια χωρις φυσικα να βιαζομαι....Σε 1- 2 χρονια η ΑΕΚ θα μαχεται για το πρωταθλημα ,ενα απο το κορυφαια στην Ευρωπη, απλως χρειαζεται υπομονη και στηριξη...
Συνεχιστε να μην ερχεστε...η οταν ερθετε να ερθετε μουρμουριζοντας για τον Ζνοβτς και τον χ Ζντοβτς!
Δε σας εχουμε αναγκη..οπως παλια βασίλισσα ξανα ΑΕΚαρα μου..
ΥΓ.Κι οσοι πιστοι προσελθετε
Ενα μεγαλο μπραβο στους χιλιάδες οπαδούς μας που παρευρέθησαν στο ΟΑΚΑ για μια ακόμη φορά.Λυπάμαι ειλικρινά που το λέω αλλά ο Αγγελόπουλος δεν μας αξίζει.Στο ποδόσφαιρο εχουμε λαό για champions league και στο Μπασκετ δυστυχώς το πολύ για Β Εθνική
Kleftaki, ασχολείσου με κάτι άλλο, άσε τη Βασίλισσα ήσυχη... ΑΔΕΛΦΙΑ, τον Μάκη και τα μάτια μας... αυτό έχω να πω... δεν ξέρω κάτι αλλά μετυα το χθεσινό φιασκο από πλευρας μας, από πλευράς κοσμου, διαισθάνομαι ξενέρωμα από τον μεγαλομετοχο. Μακαρι να βγω ψευτης και να μεινει 10-20 χρονια ο ανθρωπος...
ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ!! ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!
Ένα 5άρι ρε παιδιά...Λαμπε φωνάζει...
Θυμηθείτε το....ο Ντούσαν φέτος θα κάνει απίστευτο πρωτάθλημα.Έχει δουλέψει πολύ και έχει δυναμώσει.... Λίγο υπομονή και θα σηκώσει "Κούπα"
ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙΝΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;;;ΚΑΝΕΙΣ....
ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ 1000ΑΤΟΜΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...ΚΑΨΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΟΒΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΕΔΡΑ..
Εγώ έχω να πω, ένα μεγάλο στη μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους παίχτες , προπονητές , διοίκηση .... και σε αυτά τα 1.000 άτομα που βρίσκονται στο γήπεδο και βοηθάνε την ομάδα.
Κάποιοι νομίζουν πώς έχουμε το roster , την ιστορία , τα χρήματα της CSKA ... και στο πάγκο OBRADOVIC με Ιτούδη Βοηθό.
Πρίν 3 χρόνια παίζαμε στη Α2 .... έλεος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΦΉΣΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ..... και ελάτε να δείτε την ομάδα ... μαζί με εμάς θα παίξουν καλύτερα!!
Δεν θα κρίνω εμάς για να μην θεωρηθεί γκρίνια!
Η γαλατα που είδαμε σήμερα όμως δεν νομίζω οτι είναι ομάδα ευρωλιγκας. Τουλάχιστον πρωταγωνιστριας
Ούτε η τσκα ήταν που παραλίγο να κερδίζαμε;
Πάντως σε κάθε περίπτωση κανένα φιλικό δεν ενδεικνύεται για ασφαλές συμπέρασμα. Θα την δούμε την ομάδα στην πορεία.
+ Επαιξαν αρκετα οι μικροι
+ Σουπερ Ντιξον, Μιλο, Ουκιτς, Σακοτα
+ Το ορθολογικο μπασκετ του α' ημιχρονου
- Η αμυνα της δ' περιοδου, ιδιαιτερα στο τρανζισιον και στην προσωπικη αμυνα του Σμιθ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
- Η επιλογη του Ζντοβτς να παραμερισει τους Οουενς, Λαρετζακη ,οταν η ομαδα χρειαστηκε ταχυτητα σε αμυνα και επιθεση.
- Ο Μαυροειδης τροφοδοτηθηκε ελαχιστα
- Ο κοσμος, που ευελπιστω να αυξηθει στα επισημα
Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΛΕΥ ΜΕΙΚΕΡ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥ ΚΑΙΡΟ...ΟΤΑΝ ΚΑΙΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΝΤΙΞΟΝ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΥΡΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΟΥΕΝΣ ΚΑΙ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ...ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ...
Η ομάδα έχει σούπερ σούτινγκ γκάρντ (Ντίξον) αλλά το παληκάρι δεν είναι πλεη μέκερ. Μπορεί να παίξει κι εκεί, αλλά ψιλοχαραμίζετε και κουράζετε πολύ. Άραγε αν δεν κουράζετε να κατεβάζει τη μπάλα τι μπορεί να κάνει αυτός ο παίκτης, όντας πιο ελεύθερος ? Άντε να δούμε και τον Ιβάνοβιτς τι μπορεί να κάνει. Θεωρητικά πάντα, αυτός είναι πιο καθαρός πλεη μέκερ. Φοβερή η κίνηση του Ζντοβντς να δώσει χρόνο στους μικρούς.
Για αυτο πηρε ο ζντοβτς τον ουκιτς ο οποιος θα παιζει τυπικα στο 2. Ουσιαστικα θα οργανωνει το 2αρι μας και θα εκτελει ο ασσος μας.
μεγαλυτερη κουραση εχει να βγαινεις απο τα σκρην για να παρεις τη μπαλα στο δευτερο μισο του γηπεδου παρα να την κατεβαζεις....οπως ο μπραουν περυσι που ουτε αυτος ηταν πλει μεικερ.....
ειδα κ σημερα την αεκ οπως κ στα φιλικα της τουρκιας, θα το πω για αλλη μια φορα στην επιθεση φετος δεν θα υπαρχει ομαδα στην ευρωπη να μας κρατησει κατω απο τους 80 ποντους. η αμυνα μας σε σχεση με περσι ειναι ελφρως καλυτερη μεχρι στιγμης αλλα οχι για επιπεδο πρωταθλητισμου κ ειναι οχι μονο θεμα προπονητη αλλα κ παικτων να καταφερουν πραγματα απο την αμυνα, αν οι παικτες εμπιστευτουν κ εμπνευστουν απο τον μεγαλο μπασκετανθρωπο ζντοβτς τοτε μπορουμε να κανουμε το θαυμα φετος, ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ζντοβτς δεν ειναι προπονητης επιπεδου ομπραντοβιτς κ το ξερει κ ο ιδιος αλλα ειναι μια μπασκετικη οντοτητα που στο ευρωπαικο μπασκετ ειναι πολυ μεγαλη....στηριξτε την ομαδα κ τον κοουτς φετος θα τους κοντραρουμε ολους αρκει να προσαρμοστουν στο 100 τις 100 οι ψηλοι αμερικανοι μας......
Μακη Αγγελοπουλε σ' ευχαριστουμε για ολα.Μια χαρη μονο σου ζηταω....στα φιλικα που παιζουμε στο οακα μην ανοιγεις τις θυρες και μπαινεις μεσα οικονομικα.Αρκετα εχεις βαλει μεχρι τωρα για να ερχομαστε με το ζορι 1.000 ατομα.Κανε τα κεκλησμενων καλυτερα αφου ο ΑΕΚτζης δε ψηνεται να ερθει μπασκετ.
Παντως το χειροτερο απ' ολα ειναι οτι αυτοι οι 1.000 ειναι παντα οι ιδιοι.Ουτε καν κοσμος να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εναλλασεται.Αφου αμα δω και λειπει κανεις ρωταω τους γυρω αν ξερουν μηπως αρρωστησε....
Όπως τα λες είναι .ελα χαιρετα με ρε συ την επιμενη φορά,σα τους πανιωνιους θα καταντησουμε.με τα μικρά θα γνωριζόμαστε.ρε να κανονίζουμε να πηγαίνουμε παρέα...να γλιτώνουμε βενζίνη
Νομιζω πως αυτό που πρεπει να προβληματίσει είναι η τεραστια τρύπα στην άμυνα..δυστυχώς θα πτωχευσουμε αν συνεχίσουμε έτσι..φυσικά διαιτησία κλπ,αλλά σε όλα τα φιλικά μας είναι τεράστια τα κενά..επιθετικό μπασκετ δεν σημαίνει χωνί στην άμυνα..
Νομιζω πως αυτό που πρεπει να προβληματίσει είναι η τεραστια τρύπα στην άμυνα..δυστυχώς θα πτωχευσουμε αν συνεχίσουμε έτσι..φυσικά διαιτησία κλπ,αλλά σε όλα τα φιλικά μας είναι τεράστια τα κενά..επιθετικό μπασκετ δεν σημαίνει χωνί στην άμυνα..
Εδω και 2 σεζον στο 4ο δεκαλεπτο πεφτει πολυ χαλαρωμα και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει!
Καθιστε σπίτι σας. Εμείς οι χίλιοι θα την ξανακάνουμε βασίλισσα. Μάκη κρατα!
Αδέρφια εγω αποψε πήγα μόνος αν και με 2 διαρκείας... Δεν αντέχω αυτο το θέαμα απο τον κόσμο η θα ξυπνήσουμε η θα βυθίσουμε την ομάδα μια και καλη.....
Το απιστευτο ειναι οτι φαγαμε πανω απο 60 ποντους στο δευτερο ημιχρονο αυτο πρεπει να ειναι ρεκορ ουτε ομαδα του NBA να αντιμετωπιζαμε . Η αμυνα μας πρεπει να διδασκεται στα σεμιναρια προπονητικης προς αποφυγη, αυτη η ρακετα δε εχει καταντησει ανεκδοτο κοντοι ψηλοι μπαινουν και κανουν παρτι
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ
ειδα κ σημερα την αεκ οπως κ στα φιλικα της τουρκιας, θα το πω για αλλη μια φορα στην επιθεση φετος δεν θα υπαρχει ομαδα στην ευρωπη να μας κρατησει κατω απο τους 80 ποντους. η αμυνα μας σε σχεση με περσι ειναι ελφρως καλυτερη μεχρι στιγμης αλλα οχι για επιπεδο πρωταθλητισμου κ ειναι οχι μονο θεμα προπονητη αλλα κ παικτων να καταφερουν πραγματα απο την αμυνα, αν οι παικτες εμπιστευτουν κ εμπνευστουν απο τον μεγαλο μπασκετανθρωπο ζντοβτς τοτε μπορουμε να κανουμε το θαυμα φετος, ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ζντοβτς δεν ειναι προπονητης επιπεδου ομπραντοβιτς κ το ξερει κ ο ιδιος αλλα ειναι μια μπασκετικη οντοτητα που στο ευρωπαικο μπασκετ ειναι πολυ μεγαλη....στηριξτε την ομαδα κ τον κοουτς φετος θα τους κοντραρουμε ολους αρκει να προσαρμοστουν στο 100 τις 100 οι ψηλοι αμερικανοι μας......
Το ξανά γράφω. Ειμαι απο αυτους που ενω μπορούσε δεν πήγε στο γήπεδο. Αισθάνομαι ντροπή. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι.
ντροπη σε οσους δεν πατανε και εχουνε και απαιτησεις
Δεν έχω απαιτήσεις σχετικα με τις μεταγραφές κλπ κλπ γιατί δεν γνωρίζω τόσο καλά το μπασκετ. Αλλά είναι ντροπή να γυρνάμε την πλάτη μας σε αυτήν την προσπαθεια... Ραντεβού στα γήπεδα....
ΕΛΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Η ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3η-4η
Φετος μπορουμε να παμε καλα αρκει να βοηθαμε και μεις με τη φωνη μας
Κατάφερα να δω μονάχα 3ο και όλο το 4ο δεκάλεπτο! Ίσως τα σημαντικότερα, καθώς η γαλατά, άκουσα, στο 1ο ημίχρονο απλά υπήρχε! Τεράστια κενά στην άμυνα, και παιδαριώδη λάθη με γκόλ φάουλ στο τρανζίσιον! Επιθετικά πολύ καλή εικόνα, με πιο έμπειρους παίχτες και αρκετούς σουτέρ! Θέλει ΠΟΛΥ δουλεία η ομάδα και δη από ένα κοουτς που σαν παίχτης ήταν εκ των κορυφαίων αμυντικών στην Ευρώπη! Στηρίζουμε όμως την προσπάθεια του Μάκη γιατί δείχνει πως σε λίγα χρόνια θα μπεί σφήνα στο δίδυμο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εάν συνεχίσει έτσι! Έχει βλέψεις να ξαναγίνει παντοτινή Βασίλισσα και πάλι η ομάδα μας!
ΜΕ ΠΕΚΧΑΡΤ ΣΤΟ 5 ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ.ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΡΕ....
Παιδια μια χαρα η ομαδα μας παλι σημερα αλλα το ματσακι πηγαμε να το χασουμε απο το +20 παλι κ δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει και χανουμε τοσο μεγαλες διαφορες.... ωραιος ντιξον μιλος αλλα στην ρακετα θα εχουμε μεγαλα θεματα...
O κοουτς ζητουσε επικοινωνια μεταξυ παικτων και αμυνα. Ειδικα αμυνα ελεγε στο ταιμ αουτ δεν εχουμε.
Τωρα ενα απλο φιλικο ειναι αλλα η νικη σε μια μεγαλη ομαδα νικη!
Ολο το 3ο 10λεπτο εδωσε την ευκαιρια στον τσαλμπουρη να παιξει, αυτο εγινε. Επειδη ειναι φιλικο εκανε πολλες δοκιμες που δεν βγηκαν, αυτο εγινε.
Δεν λέω ότι Όουενς και Ουίλιαμς είναι κακοί , απλά από τους δύο αμερικάνους περίμενα να κάνουν την διαφορά.
Εάν έκανε ο Ουίλιαμς σήμερα ότι έκανε ο Σάκοτα, θα τον λέγαμε Θεό.
ειδα κ σημερα την αεκ οπως κ στα φιλικα της τουρκιας, θα το πω για αλλη μια φορα στην επιθεση φετος δεν θα υπαρχει ομαδα στην ευρωπη να μας κρατησει κατω απο τους 80 ποντους. η αμυνα μας σε σχεση με περσι ειναι ελφρως καλυτερη μεχρι στιγμης αλλα οχι για επιπεδο πρωταθλητισμου κ ειναι οχι μονο θεμα προπονητη αλλα κ παικτων να καταφερουν πραγματα απο την αμυνα, αν οι παικτες εμπιστευτουν κ εμπνευστουν απο τον μεγαλο μπασκετανθρωπο ζντοβτς τοτε μπορουμε να κανουμε το θαυμα φετος, ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ζντοβτς δεν ειναι προπονητης επιπεδου ομπραντοβιτς κ το ξερει κ ο ιδιος αλλα ειναι μια μπασκετικη οντοτητα που στο ευρωπαικο μπασκετ ειναι πολυ μεγαλη....στηριξτε την ομαδα κ τον κοουτς φετος θα τους κοντραρουμε ολους αρκει να προσαρμοστουν στο 100 τις 100 οι ψηλοι αμερικανοι μας......
AEK για Ευρωλγκα,Ντιξον για NBA,κοσμος για Α2...
Πιστεύω εχουμε ελπίδες για κύπελλο η για τσ.λ.
Αυτος ο Ντιξον εχασα τον λογαριασμο ... ποσα τριποντα εβαλε;;;;
ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ!!!!!
ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΜΥΝΑ. ΑΜΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΝΤΙΞΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.. ΔΗΛ ΜΕ 10000 ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ??!! Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑ.. ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ;-)
Για το ματς δε θα πω πολλα....αλλα σημερα μιλησα με εναν γνωστο μου στο γηπεδο καθως εφευγα και αυτος μιλαει με το Γιωργο Νικολαου στην ΚΑΕ......και ειπε οτι ξερει οτι ο Μακης εχει ξενερωσει απιστευτα απο το γυρισμα της πλατης απο τον κοσμο.....οτι τον πειραζει παρα πολυ και ας μην το δειχνει....και αυτο δεν το λεω για να ασκησω πιεση ειναι 100% αληθεια....Σοβαρευτειτε και ελατε γηπεδο αρκετα με τον καναπε.....αμα φυγει ο Μακης ντροπη σας...εγω δεν εχω χασει αγωνα ουτε τη χρονια που εδινα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πενελληνιες......και εσεις μονο ξυνεστε...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...
Αδέρφια είδα τον αγώνα, η ομάδα είναι χωρίς αμφιβολία πάρα πολύ καλύτερη από πέρσι. Προφανώς πολύ περιφερειακό σουτ, αλλά σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, το 70% είναι μετά από σύστημα και ελεύθερα. Το ότι δε μπαίνουν ακόμα όλα, είναι και σε ένα βαθμό λογικό, θα ταν υπερβολή τέλος σεπτέμβρη να ήταν όλοι οι παίκτες (πχ Βασιλειάδης) στο 100%. Σήμερα ο Ζντοβτς δοκίμασε πολλά στο 3ο 10αλεπτο κ γι αυτό έπεσε και η διαφορά, δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που οι μικροί έπαιξαν τόση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ώρα. Η ομάδα κατά τη γνώμη μου έχει ένα μεγάλο πρόβλημα (πέρα από το θέμα με τους Όουενς κ Γουίλιαμς που σίγουρα δεν είναι οι ψιλοί των ονείρων μας) είναι η ψυχολογία τα τελευταία λεπτά. Θέλει λίγο αυτοπεποίθηση παραπάνω η ομάδα. Το καλό είναι ότι ο Ντίξον την έχει. Νομίζω ότι όσοι γκρίνιαζαν για τη φυγή του μπράουν, ας πάνε γήπεδο να δουν τον παικταρά. Καλή χρονιά να έχουμε!
Να συμπληρώσω ότι ο Σάκοτα φέτος είναι άλλος παίκτης. Δεν τον θυμάμαι ποτέ να κάνει ντράιβ, και γενικά να βάζει περισσότερα 2ποντα από τρίποντα :p
Δεν εχουμε πενταρι παιδες.....τον ουιλιαμς με τον οουεν ποιος τους εφερε???διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα αυτοι οι 2 ειναι μονιμως κακοι σε ολα τα φιλικα
κανεις λαθος......τις παραστασεις που εχει ο οθιλιαμς δεν τις εχουν οι αμερικανοι των απατεωνιων....δεν τον θελουμε για σκορερ και το καλος δεν σημαινει απαραιτητα ποντοι....θελουμε την εμπειρια του στους μεγαλους αγωνες....ο βασικος ρολος του οουενς ειναι να δεσει την αμυνα και σε αυτο το κομματι πρεπει να κριθει ομως ειναι γεγονος οτι ειναι ενας ψηλος λαχειο και ας ελπισουμε να μην μας βγει ερικ....
φίλε δεν είναι έτσι..σήμερα όσο αγωνίστηκε ο Όουενς έδωσε αυτό που έλειπε από την ΑΕΚ αλλά πάλι αντί να τον αφήσει μέσα να πάρει ρυθμό προτίμησε να βάλει τον Ουίλιαμς που σχεδόν σε όλη την καριέρα του έπαιζε σαν τεσσάρι να τον βάλει στην θέση πέντε με αποτέλεσμα να έχει κατά διαστήματα αυτή την εικόνα η ΑΕΚ...μπορεί να μην έχω διαβάσει καλά την σκέψη του προπονητή αλλά πες μου γιατί δεν δίνει χρόνο στον Όουενς? πως θα πάρει ρυθμό? με 3 λεπτά ?
Τους εφερε ο ιδιος που εφερε τον ντιξον.
Η ομαδα μολις δεσει δεν θα την βλεπουν ουτε με κιαλια στην επιθεση, το θεμα ειναι η αμυνα, εχω ομως εμπιστοσυνη στον ζντοβτς (ως μετρ τους ειδους σαν παικτης) οτι με τον καιρο θα φτιαξει καλη αμυνα. Μου αρεσει παρα μα παρα πολυ που μπαινουν τα ελληνοπουλα και ο ατιτς και παιζουν καλα, ο σκουλιδας ηταν σε ενα ματς στην τουρκια που επαιξε καλα, ο τσαλμπουρης σημερα, και γενικα δειχνουν να ανεβαινουν τα παιδια. Ο σακοτα φετος, μεχρι στιγμης ειναι μαγικος, ελπιζω να συνεχισει ετσι. Για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον ντιξον τι να πω, ο τυπος ΘΑ ΠΑΡΕΙ μεγαλα παιχνιδια μονος τους φετος.
Εγω το ολο θεμα με τον κοσμο το δικαιολογω. Περσι ποιος να πηγαινε να δει αυτο το τσιρκο που ειχαμε κατα την διαρκεια της χρονιας, και αυτο σας το λεει καποιος που πηγε σε ΟΛΑ τα ευρωπαικα και σε ΟΛΑ τα μεγαλα παιχνιδια (κανονικη διαρκεια και πλει οφ). Φετος εαν συνεχισει ετσι η ομαδα ειμαι σιγουρος οτι θα τραβηξει τον κοσμο στο γηπεδο.
ΥΓ: Λουκα εκανες λαθος που εφυγες.
παιδια καλησπερα,εχω να πω καποια θετικα και καποια αρνητικα σημερα.ντιξον ενταξει το παιδι ειναι απιστευτο(αν και πρς το τελος εκανε καποια λαθακια αλλα χαλαλι),γενικα ολοι στην ομαδα ειναι παρα πολυ βελτιωμενοι,η ΑΕΚ ανετα μπορει να παιξει και με τους μικρους τις σε μικρα ματς στην ελλαδα για να υπαρχει και ξεκουραση στα μεγαλα οπλα,το αρνητικο ειναι πως η ομαδα δεν εχει ανασες....εχει βαθος παγκου αλλα απο φυσικη κατασταση 'μενει' στην 3η και 4η περιοδο.δεν ξερω τι παιζει αλλα μπορουν να το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διωρθωσουν,ας τους βαζει απο εδω και περα ο ζντοβτς να τρεχουν μονο χαχαχαχαχα.η ΑΕΚ ειλικρινα το λεω μπορει να χτυπησει τελικους,δεν το λεω γτ κερδισαμε την γαλατα αλλα γενικα η ομαδα φαινεται οσο περνανε οι μερες να ρολαρει.οσο για τον κοσμο ας μην μιλησω καλυτερα,ας παιζουμε στο σπορτινγκ αν ειναι να ειμαστε τοσοι ετσι ωστε να το κανουμε εδρα....ελεος πια,για εμενα αν ο κοσμος δεν ερθει ουτε φετος στο γηπεδο ο μακης να παει την ΑΕΚ σε ενα γυπεδο 4-5 χιλιαδων,οχι μεγαλυτερο
Αμα δεν ερθει ο κοσμος φετος (δηλαδη 15000 στα ντερμπι οσα μαζευουμε με τις καλλονες και τους λεβαδειακους στη μπαλα) θα ειμαστε τυχεροι αν ο μακης συνεχισει του χρονου οχι να μας αλλαξει γηπεδο....
Φιλε ειναι πιθανο να ειναι κουρασμενοι απο την προετοιμασια.
Αδερφια Ενωσιτες τελικα εχουμε δικαιο που δεν παταμε στο κλειστο....ειδικα οι Αθηναιοι συνΑΕΚτσηδες.....να δουμε τι??μηπως εχουμε παικταράδες???μας τα εχετε ζαλισει με τον ντιξον....ουτε 35 ποντους δεν μπορει να βαλει...μηπως νικησαμε σημερα ομαδα ευρωλιγκας??μηπως βαζει ο αγγελοπουλος λεφτα.....αποκλειεται εχουμε ολα τα δικια του κοσμου....ουτε 500 ατομα δεν πρεπει να ειμαστε μεσα για αντιδρασει μηπως και φυγει.....ρε ποιος δεν επιθυμει γεοργατζογλου ανατολιωτακη στη δοιηκηση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του μπασκετ???ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕ ΑΗΔΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.....Ε ΟΧΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.....ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ.....ΜΟΝΟ ΑΕΚ...ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!!!!
Αν συνεχισει ετσι η ομαδα να εισαι σιγουρος οτι ο κοσμος θα ανταποκριθει.
μακαρι αδερφε ακομη και αυτο θα ειναι θετικο....μακαρι να συμβει!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚΑΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΝΙΚΗ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ !ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΟΜΑΔΑ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ.ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ 11 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΙΞΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΕ!!!!! ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ!!!
Ωραια αυτα με το θεαμα....η ομαδα ομως και σημερα εφαγε 95 ποντους στο κεφαλι..τι γινεται ρε παιδια με αυτο?δουλεια στην αμυνα τπτ?
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ ΤΟ 5 ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΡΕΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΜΕΓΑΛΕ ΝΤΙΞΟΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ !!!
Τωρα αμα βρουν ομοιογενεια στην αμυνα θα ειμαστε σουπερ και επειδη ειμα σιγουρος οτι θα πουνε πολυ για την αμυνα ο αρης εφυγε 76 ποντοι απο μια ομαδα χαμηλης δυναμικοτητας την στεαουα εδω μεχρι κ ο ολυμπιακος εχανε μεχρι και +22 απ τν εφες κ ανετα οποτε ας περιμενουμε πρωτα...
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ SITE Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΒΑ???
Εναν παικταρα στο 5 φερτε και ειμαστε ετοιμοι.
Χρειάζεται στηρίξη αυτή η ομάδα...ΑΕΚ δεν ειναι μόνο το ποδόσφαιρο...φανταστείτε τον πρόεδρο να δίνει τόσα λεφτά και να βλέπει 1000 άτομα στο γήπεδο...είναι ειρωνία!!!
Καλησπέρα και από εμένα... η εικόνα του άδειου ΟΑΚΑ πραγματικά με ξεπερνάει...θα το πω όπως το αισθάνομαι...ο πρόεδρος είναι τόσο μεγάλος για την ομάδα του μπάσκετ της ΑΕΚ και ειδικά του κόσμου της που και αύριο το πρωί να έφευγε καλά θα έκανε γιατί εδώ και 2.5 χρόνια έχει 0 στήριξη...δυστυχώς είναι τόσο καναπεδάτος ο κόσμος της ΑΕΚ που μόνο σε διακρίσεις πάει στο γήπεδο...προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να συνεχίσει να χαλάει τα λεφτά του για να βλέπει τα άδεια καθίσματα...εχθές είπα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όποιος μπορεί και δεν πάει είναι ξεφτίλας τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο...να είστε σίγουροι όμως ότι αν φύγει και κλείσει το τμήμα τότε δεν θα πρέπει να λέτε γιατί αλλά θα βγάλετε και τον σκασμό ναι καλά ακούσατε τον σκασμό γιατί ζήτημα να είχατε πατήσει έστω και μια φορά στο γήπεδο...όσο για την δυστυχώς έχει πάρει αποστάσεις από την μπασκετική ΑΕΚ που αρκετοί ξέρουμε το γιατί αλλά δεν θα το αναλύσουμε τώρα....τώρα στα του αγώνα να πω την αλήθεια δεν έχω την ψυχολογία να σχολιάσω μετά από την εικόνα της εξέδρας αλλά θα το κάνω...η ΑΕΚ ξεκίνησε στα δύο πρώτα δεκάλεπτα ( δεν με νοιάζει αν έπαιξε ο αντίπαλος η όχι ) να κάνει ότι δεν είχε κάνει σε όλα τα παιχνίδια μαζί...ωραίο μπάσκετ με συστήματα για τους ψηλούς με τρεξίματα και διάθεση αλλά δυστυχώς για ακόμα μια φορά ( 1 χρόνο το ίδιο πρόβλημα έχει η ΑΕΚ ανεξάρτητος αντιπάλου ) έκανε ένα ακόμα τρίτο τραγικό δεκάλεπτο ενώ στην συνέχεια έχασε τα συστήματα και την ψυχραιμία τους με αποτέλεσμα όλες οι επιθέσεις μέχρι το τέλος να γίνονται ατομικά χωρίς συστήματα...αυτό που με κάνει να προβληματίζομαι με τον προπονητή είναι ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει το παιχνίδι ενώ κάνει τραγικές αλλαγές όπως επίσης για έναν παράξενο λόγο ξέχασε τον Όουενς στο πάγκο που ήταν ο καλύτερος ψηλός όσο αγωνίστηκε σήμερα....
ς....το δίδυμο Ούκιτς Ντίξον συμπληρώνει ο ένας τον άλλων...ελπίζω με τον καιρό να καταλάβατε γιατί διάλεξε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ούκιτς
ΥΓ1 ατομικά ούτε για τον Όουενς προβληματίζομαι ούτε για τον Ουίλιαμς ούτε για κανέναν....με τον καιρό θα πάρουν ρυθμό και θα παίξουν όπως πρέπει...βέβαια ο Ουίλιαμς έχει και ένα συν γιατί ξαφνικά παίζει στην θέση 5..
ΥΓ2 πόσο χάρηκα σήμερα για την αρκετή συμμετοχή τον νέων και την συμπεριφορά του κόσμου....άντε με το καιρό τα 5 λεπτά να γίνουν 10 και τα 10 20 λεπτά...
ΥΓ3 Ντίξον απ άλλο πλανήτη..εκτελεστή
ΥΓ4 αν και φιλικό το ότι δεν έχασε η ΑΕΚ πάλι με τρόπο που μόνο η ίδια θα μπορούσε θα κάνει καλό στο μέλλον...
Αυτό το πράγμα με το να χάνουμε διαφορές πρέπει να σταματήσει..
Ντίξον παικταράς εξαιρετική μεταγραφή..
παλι καλα...που δεν χασαμε...ευτυχως υπηρχε ο ντιξον...αλλιως παλι θα χαναμε ως συνηθως....κριμα τοση προσπαθεια
DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNN
καλα δεν υπαρχει αυτος ο παιχτης!!
Οποιος ανακαλυψε αυτον τον παιχτη πρεπει να αναλαβει ολο το τμημα scouting της ΑΕΚ!Πρεπει να ανανεωθει ακομη και με αυξηση απολαβων γιατι οι ομαδες της ευρωλιγκας θα μας τον αρπαξουν!Α ρε Λουκα φετος που βρηκαμε playmaker βρηκες να φυγεις...
Τι παιχτάρα είσαι ρε Ντίξον.....