Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έκοψαν το νερό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στην ύδρευση της Θεσσαλονίκης αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ. Μάλιστα, σε μια συμβολική κίνηση λίγο πριν τις 11.00 οι εργαζόμενοι έκοψαν το νερό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ αφού πραγματοποίησαν πορεία από τα γραφεία της εταιρείας μέχρι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, μπήκαν μέσα σε αυτά και έκοψαν συμβολικά το νερό στις εγκαταστάσεις.

«Το κάναμε αυτό για να δώσουμε μια εικόνα από το μέλλον σε περίπτωση που ιδιωτικοποιηθεί το νερό», τόνισαν οι εργαζόμενοι. Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία τους ανέβηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας. Αμέσως μετά θα κατευθυνθούν στο ΥΜΑΘ όπου θα επιδώσουν και πάλι ψήφισμα διαμαρτυρίας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ