Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στραματσόνι: Οι διαιτητές παραδέχθηκαν πως ίσως έκαναν λάθος στο οφσάιντ

Ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στη φάση του 43ου λεπτού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη γκέλα στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, και ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για την επίμαχη φάση του 43ου λεπτού υποστηρίζοντας πως οι διαιτητές παραδέχθηκαν πως ίσως να έκαναν λάθος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, στη συνέντευξη Τύπου:

«Η φάση αυτή, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, θα μπορούσε να αλλάξει συνολικά τη ροή του παιχνιδιού. Ήμουνα σε θέση που είχα ξεκάθαρη εικόνα και φυσικά δεν υπάρχει οφσάιντ. Το είπα μετά το τέλος του αγώνα στους διαιτητές, και παραδέχθηκαν ότι ίσως έγινε λάθος. Δεν λέω ότι θα είχαμε κερδίσει αλλά θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός: «Σήμερα δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε. Η απώλεια των βαθμών θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια, το είπα και στους παίκτες μου μετά το παιχνίδι. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα με τις αλλαγές, αλλά αυτό δεν συνέβη».

Για το αν ενδιαφέρεται για τον Ουάρντα: «Σήμερα ήρθαμε εδώ για να παίξουμε με τον Παναιτωλικό κι εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ