Ο Ούγκο Αλμέιδα ακολουθεί θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημά του στη μέση και, όπως διαβάσατε από χθες, ήδη νιώθει καλύτερα. Σήμερα, ο Πορτογάλος επιθετικός ανέβασε μια φωτογραφία του στο Instagram συνοδευόμενη από το μήνυμα: «Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!», βάζοντας ως χάσταγκς τα εξής: «Πάντα θετική σκέψη» -«ΑΕΚ» - «Συγκεντρωμένος» -«Original 21» -«Επιστρέφω σύντομα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ακουγόταν ότι ο Ούγκο θα προλάβαινε μέχρι και τον Ηρακλή. Αυτή η ανάρτηση που έκανε δεν είναι και πολύ αισιόδοξη ούτε για το Καραϊσκάκη. Το "θα επιστρέψω σύντομα" είναι αρκετά αόριστο. Μήπως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα?
Όπως και να 'χει ο θεός της μπάλας χρωστά στην ΑΕΚ ένα διπλό στο Φάληρο για τα τόσα που πέρασε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μάνταλος και Αλμέιδα ας κάνουν την έκπληξη με το να είναι έτοιμοι! Ας κλείσουμε ανοιχτούς λογαριασμούς.
φιλε μην βιαζεσαι.ολα θα γινουν σωστα και στην ωρα τους!! δε θα διακινδυνεψει η υγεια των παικτων και η χρησιμοποιηση τους στα επομενα ματς για ενα παιχνιδι εστω κι αν αυτο ειναι ντερμπι με τον γαυρο.τους χρειαζομαστε και για τα υπολοιπα 33 ματς
Va most Hugo
Ουγκό αλάνι μπιπ το λιμάνι
ΟΥΓΚΟΟΟ ΟΥΓΚΟΟΟ ΟΥΓΚΟΟΟ..