Την ήττα με 2-1 από την Βέροια, την πρώτη στο εφετινό Πρωτάθλημα της Σουπερ Λίγκα Νέων γνώρισε η ΑΕΚ Κ20. Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά αν και προηγήθηκε με τον Αντωνίου στο 10' δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και δέχθηκε δύο γκολ από την ομάδα της Ημαθίας απότον Ζυγκερίδη στο 14' και στο 56'.
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Κ20 λοιπόν δεν κατάφεραν να ευχαριστήσουν με μια νίκη τους τα περίπου 200 άτομα, φίλους της Ένωσης οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο και ξεκίνησαν από... νωρίς το πάρτυ της εξέδρας στην πρωτεύουσά της Ημαθίας
'Οι συνθέσεις των ομάδων: ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Δόρης, Πέλκας (82' Κουμπαρόπουλος) Ιακωβίδης (72' Καραγιάννης) Μελικιώτης, Ζυγκερίδης (67' Στυλίδης) Μαυρίας.
AEK: Παπαδόπουλος, Τάμπας, Γεωργόπουλος, Κοφσανίδης, Γιαννούτσος, Γεωργαμλής, Λίτσι, Ασπρογιάννης (62' Γκίνης) Τσέλιος, Αντωνίου (36' Σπηλιώτης) Λεπενιώτης (57' Κόφι)
Στελλακη ακομα?
Ακομα και για πολλα χρονια ακομα θα ειναι μαζι μας ο στελιος
to kipelaki kata tou petsinou me ton stellakh ston pago to ksexnate e? tote den panigirisate?
Πραγματικα δε ξερω αν γινεται δουλεια στις ακαδημιες. Και ,χωρις να μαι σιγουρος, θεωρω οτι θα πρεπε να στελεχονονται τα τμηματα των ακαδημιων με πιο επαγγελματικο τροπο. Ομως θα αναφερω κατι που πιθανον πολλοι να μη ξερουν. Η ΑΕΚ παιζει με παιδια κυριως του 1999 και του 1998. Και στο ροστερ εχει και τρεις του 1997. Νομιζω οι αλλες ομαδες παιζουν με μεγαλυτερης ηλικιας παιδια, κατι που σε αυτες τις ηλικιες παιζει μεγαλο ρολο. Πηγα να δω το ροστερ του παο και εχει παιδια απο 1996 εως 1998. Τωρα δε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξερω αν ετυχε ο παο να εχει υψηλο μο ηλικιας και ολες οι αλλες ειναι σαν της ΑΕΚ. Νομιζω ομως οτι πρεπει να χουμε απο τους χαμηλοτερους μο.
Κανει παιδομαζωματα και πιστευω δεν ειναι μακρια η εποχη που θα βγαζουμε 2-3 παικτες ,μπορουμε και καλυτερα θελουμε καιρο να γινουμε Αντερλεχτ ή Αγιαξ αλλα ειμαστε σε καλο δρομο,οταν εμπειροι παικτες σαν τον Λεσκοτ λενε οτι στην πρωτη ομαδα κανουν καλη δουλεια πιστευω οτι και οι ακαδημιες κανουν καλη δουλεια.
Δημητρη, φετος η ομαδα ηλικιακά μπορει να ειμαστε και η πιο μικρη στη κατηγορια.. Το καλοκαιρι η ομαδα αλλαξε σχεδον ολη.. δουλεια γινεται και πολυ καλη στις ακαδημιες και θα φανει σε λιγο καιρο.. Μη βγαζουμε συμπερασματα απο αποτελεσματα τοσο νωρις.. Η δουλεια φαινεται σε αυτο που κανει ο σαβεφσκυ που δεν εχει αφησει ταλεντο για ταλεντο στις πολυ μικρες ηλικιες.. Και στις συνθηκες δουλειας που βρισκουν στα σπατα.. Μην ξεχναμε οτι ως και πριν λιγο καιρο η κ.20 δεν ηταν στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατηγορια.. οταν η κ.20 του γαυρου επαιζε τσαμπιονς.. σε λιγο χρονο εχουν γινει πολλα και νομιζω πως θα γινουν και περισσοτερα γιατι πιστευουν πολυ στις ακαδημιες.
Που ειναι ο κυριαζης,βλαχομητρος και αλλα παιδια που ειχαμε και περσυ;
Ντούνης, Βιδάλης, Σβάρνας, Μαρκοπουλιώτης, Καρβουνίδης, Βλαχομήτρος & Κυριαζής δόθηκαν δανεικοί & νομίζω σωστά, αφού είναι ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα. Δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν περισσότερο στο πρωτάθλημα των Κ20. Απ' την τωρινή Κ20 φαίνεται να ξεχωρίζουν οι Γιαννούτσος, Τσέλιος κι Αντωνίου , οι οποίοι ήταν & πέρσι στην ομάδα. Προτιμώ κάθε χρόνο να προωθείται έστω κι ένας απ' την Κ20 στην πρώτη ομάδα, όπως έγινε εφέτος με τον Γαλανόπουλο, απ' το να παίρνει το πρωτάθλημα η Κ20 μας χωρίς να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσφέρει παίχτη στην πρώτη ομάδα.
Φαίνεται ότι έχεις επιλεκτική μνήμη και αναφέρεις μονο κάποια παιδιά και ξέχνας κάποια άλλα που έχουν ματώσει γία την φανέλα .Ντροπή σου.
Αυτοι οι 2 ειναι δανεικοι.
Βαδίζοντας στον ίδιο περσινό δρόμο της δόξας και μπολιάζοντας τους πιτσιρικάδες μας με νοοτροπία νικητή...
Δεν παραιτήθηκε ο Στέλιος ?