«Αντέχουμε μέχρι το 2019 και μέχρι το 2023» απάντησε, ερωτηθείς αν αντέχει έως το τέλος της τετραετίας η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 81η ΔΕΘ.
Για τη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι «άριστη», «έντιμη», ότι έχουν διαφορές, αλλά υπάρχει απόλυτος σεβασμός στις «κόκκινες γραμμές» των δύο πλευρών και ότι τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, επιλύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι «δεν θα του κάνουμε το χατίρι του κ. Μητσοτάκη, που ζητάει εκλογές, αν και με συγκινεί ιδιαίτερα η φράση του Κώστα Καραμανλή προς τον Γιώργο Παπανδρέου, ότι ενίοτε τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά, γιατί η χώρα χρειάζεται σταθερότητα» είπε σχετικά.
Μιλώντας για το θέμα με τα παιδιά των προσφύγων στο Ωραιόκαστρο, είπε πως «δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει γονιός ο οποίος μπορεί να πει ότι αυτά τα παιδάκια είναι μολυσμένα και δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα δικά μας. Είναι απαράδεκτο, είναι καταδικαστέο από όλους μας. Εάν έγιναν τέτοιες δηλώσεις είναι θλιβερές και πραγματικά δεν θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχει γονιός ο οποίος έκανε τέτοιες δηλώσεις».
Με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή «οι πολίτες, οι Έλληνες, στο σύνολό τους, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων, δείξαμε ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο κι αυτό το εισπράττουμε. Σε μια δύσκολη στιγμή αυτός ο λαός τους αγκάλιασε τους πρόσφυγες», είπε ο κ. Καμμένος, και σημείωσε πως «αυτή η χώρα έχει μνήμες», υπενθυμίζοντας τους Έλληνες που έφυγαν από τη Σμύρνη το 1922.
Ακόμη, αναφέρθηκε στο θέμα Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ), λέγοντας πως θεωρεί απαράδεκτη κάθε εμπλοκή και πίεση προκειμένου να μη διερευνηθεί η υπόθεση του πρώτου Μνημονίου, κι εξέφρασε την απογοήτευση του για τη στάση της ΝΔ στην υπόθεση, σημειώνοντας ότι έχει να κάνει με την προσπάθεια εκμηδενισμού του έργου της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.
Για τη σημερινή ΝΔ ο κ. Καμμένος είπε ότι είναι «ένα μείγμα άκρατου νεοφιλελευθερισμού με ακροδεξιά στοιχεία, τα οποία ο Κώστας Καραμανλής αποκαλούσε "ακραία" και δεν ήθελε τη συνεργασία μαζί τους. Δεν έχει σχέση με τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, γι’ αυτό και δεν έχει μέλλον».
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο στήριξης της κυβέρνησης από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο κ. Καμμένος είπε ότι είναι καλοδεχούμενος. «Μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του, έχει ενδιαφέρουσες ιδέες, που μπορεί να συμπεριληφθούν στη συνταγματική αναθεώρηση», τόνισε.
Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε επίσης στο ταξίδι του στο Ισραήλ, τις επαφές που είχε, και σημείωσε ότι οι Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ) θα προχωρήσουν. Απευθυνόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τους διαβεβαίωσε ότι δεν πρέπει να ανησυχούν σχετικά με την υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης για την αποκατάσταση των απωλειών στο εισόδημα τους.
Παράλληλα, μίλησε και για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, το οποίο χαρακτήρισε «διαμάντι» για τη Θεσσαλονίκη.
«Θα γίνει ένα διαμάντι στη Θεσσαλονίκη, διότι από τη μια πλευρά καλύπτουμε την ανάγκη των Ενόπλων Δυνάμεων με τη δημιουργία σε μία συμφωνημένη περιοχή οικισμών που θα καλύπτουν τις ανάγκες στέγασης των στελεχών και των οικογενειών τους», ανέφερε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Για τα παλιά κτίρια υπάρχουν δύο προτάσεις που μπορεί και να τις συνδυάσουμε. Αυτό θα γίνει σε συνεννόηση και με το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και με τους δήμους. Να γίνει ένα Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και ένα Μουσείο για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, το οποίο μπορεί να στεγάσει και την Έκθεση Φωτιάδη. Και όλος ο υπόλοιπος χώρος να γίνει ένας χώρος πρασίνου και διασκέδασης».
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπάρχει ένα κονδύλι, ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ, για να γίνουν κάποια έργα στο πρώην στρατόπεδο και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα διαθέσουν τις τεχνικές υπηρεσίες, αρχιτέκτονες και μηχανήματα για να συνδράμουν στη μετεξέλιξή το
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

τα εχουμε πει απειρες φορες......η πιο τραβεστι πολιτικη συνεργασια που για χαρη της καρεκλας-εξουσιας οι ιδεολογιες(γελανε και τα τσιμεντα..)πανε περιπατο..στοργικα αγκαλιασμενοι.. η ακρα αριστερα με την ακρα δεξια..απο πανω βυζια και απο κατω τσαπου....
χαχαχαχαχα τι ζουμε θεε μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
-και ομως κυκλοφορουν αναμεσα μας κανονικοι ανθρωποι που ψηφισαν αυτον και τον κουικ - αμοιβαδα για να μας σωσουν !!!!!!!!!!!!!!χαχα
-στην ελλας του 2016 !!!!!!! πολιτικος ρυθμιστης ο καμμενος και πρωτη αλλαγη ο λεβεντης..not bad..
-μεχρι το 2019 αυτοι δεν πανε πουθενα.Οι εκλογες θα γινουν το 2019 μια κυριακη και αυτοι μεχρι σαββατο βραδυ θα ειναι εξουσια.Αυτοι ακομα και τωρα τσιμπιουνται μεταξυ τους για να το πιστεψουν οτι κυβερνουν και θα το χαιρονται ... στις πλατες μας φυσικα ...μεχρι και το τελευταιο λεπτο..
Αυτό που εμένα μου αρέσει είναι το [ Για τη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι «άριστη», «έντιμη», ότι έχουν διαφορές, αλλά υπάρχει απόλυτος σεβασμός στις «κόκκινες γραμμές» των δύο πλευρών και ότι τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, επιλύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.]
Φυσικά καμία κουβέντα για τις άπειρες φορές που θα είχε παραιτηθεί αν γινόταν αυτό, αν γινόταν το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλο...
Λόγια, λόγια, λόγια...
Α ρε κατακαημένη Ελλάδα σε τι χέρια έχεις πέσει...
Eίναι γλυκιά η καρέκλα της εξουσίας ,βόλεμα και μπούρδες ...να περνάει ο καιρός με τις μουτσούνες σας αρχηγούς ... σε αντίστοιχες περιπτώσεις έκραζες ,χτυπιόσουν σαν χαπακωμένος για εκλογές να έρθεις να μας σώσεις ... τώρα δε γ...αι ως το 2050 αρκεί να μας γ..ας εσύ με τον Τσίπρα...
σαν να μας απειλει ακούγεται
Ρε εσείς μπορεί να αντέχετε μέχρι το 2050... η Ελλάδα πόσο θα σας αντέξει ακόμα, χωρίς να διαλυθεί εντελώς;