Πρόσφατα ο Γιόακιμ Λεβ ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018 αλλά οι άνθρωποι στη γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλουν ο 56χρονος προπονητής να συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας για πολλά ακόμα χρόνια.
Σε δηλώσεις του στο Kicker, ο επικεφαλής της γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ράινχαρντ Γκρίντελ, τόνισε: «Ο Γιόακιμ πρέπει να μείνει για αρκετά ακόμη χρόνια στην εθνική. Εχω κάνει τις πρώτες κουβέντες μαζί του και σύντομα θα προχωρήσουμε στην ανανέωση της συνεργασίας μας και μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας. Βέβαια αυτός πρέπει να το αποφασίσει. 'Εχει κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίζει για το μέλλον του. Η Ομοσπονδία τον θέλει για αρκετά ακόμη χρόνια στην εθνική ομάδα και πρέπει να το αποδεχθεί κι ο ίδιος. Πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
