Στο MotoGP του Μισάνο, στο Σαν Μαρίνο, ο Ντάνι Πεδρόσα τερμάτισε πρώτος πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη, μετά τον Οκτώβριο του 2015.
Ο αναβάτης της Honda επικράτησε στο Moto GP του Μισάνο κλέβοντας τη νίκη από τον Βαλεντίνο Ρόσι που φιλοδοξούσε να πανηγυρίσει τη νίκη μπροστά στο κοινό του. Τρίτος ήταν ο ομόσταβλός του στη Yamaha, Χόρχε Λορένθο, που εκκίνησε από την pole position, ενώ τέταρτος ήταν με τη δεύτερη Honda ο Μαρκ Μάρκεθ, που παραμένει πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα αν και η διαφορά του από τους διώκτες του μειώθηκε.
Ο Μάρκεθ έχει πλέον 223 βαθμούς, έναντι 180 του Ρόσι και 162 έχει ο Λορένθο, ενώ ο Πεδρόσα είναι τέταρτος με 145.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πεδρόσα έγινε ο 8ος διαφορετικός νικητής στους 8 τελευταίους αγώνες.
Απομένουν πέντε αγώνες για την ολοκλήρωση της σεζόν και ο επόμενος θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου στην Αραγονία.
Δείτε τη κατάταξη του αγώνα στη φωτογραφία
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!