Παίκτης της Γαλατασαράι πρέπει να θεωρείται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Τουρκία ο Έλληνας σέντερ τα έχει βρει σε όλα με τον Τούρκικο σύλλογο και απομένουν τα τυπικά καθώς και η επίσημη ανακοίνωση.
Ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες του θεωρούν τον 32χρονο σέντερ ως τον καταλληλότερο για να καλύψει το κενό του Νέναντ Κρστιτς, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αλλο ηταν τραυματιας, αλλο υπηρχε διαφορα στον τροπο αποκαταστασης. Μην μπερδευετε τα πραγματα.
φιλε μου προφανως και αγνοεις το ολο στορι με τον Λουκα και γιατι εφυγε.να σε ενημερωσω οτι ειχε προβληματα τραυματισμου στο γονατο απο το τελος της σεζον πριν τα ματς με τον Αρη οπου δεν επαιξε.οι γιατροι της ΑΕΚ του προτειναν εγχειριση που δεν δεχτηκε ο παικτης και ηθελε συντηρητικη θεραπεια.οταν στην εναρξη της προετοιμασιας φανηκε οτι δεν ειχε αποθεραπευθει οπως νομιζε κι επεμενε να μην κανει εγχειριση,λυθηκε κοινη συνεναιση το συμβολαιο του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑροπες θα εχει στο γονατο του μεσα στη σεζον.εκει θα φανουν ολα ποιος ειχε δικιο για την αντιμετωπιση του τραυματισμου και οχι απο τωρα που θεωρητικα βρηκε ομαδα αλλα ακομα δεν εχει παιξει.
ας περιμενουμε λοιπον να δουμε ποτε θα συμφωνησει και τυπικα με μια ομαδα,πως και ποσα λεπτα θα παιζει και τι τραυματισμους-υποτ
Άρα δεν ήταν τραυματίας..
επειδη βρηκε ομαδα σημαινει οτι δεν ηταν τραυματιας ? περιμενε να παιξει,να δουμε πως θα παιξει και τοτε τα ξαναλεμε
Τα περι τραυματισμου που δεν μπορουσε να παιξει λοιπον καταριπτονται..
τον ειδες να επαιξε με την Γαλατα Σαραϊ χωρις προβλημα και το λες αυτο??? περιμενε να παιξει,να δουμε πως θα παιξει και τοτε τα λεμε
Υπηρχε διαφωνια μεταξυ ομαδας και παικτη στο τροπο αντιμετωπισης του τραυματισμου του λεμε