Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέβαλε σήμερα στην “Εγνατία Ασφαλιστική” το ποσό των 833.500 ευρώ.
Πρόκειται για χρέος που υπήρχε από την εποχή της διοίκησης του Γιάννη Γούμενου με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να δίνει εντολή για την αποπληρωμή του χρέους.
Σημειώνεται πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μην προχωρήσει τώρα σε αποπληρωμή, αφού η υπόθεση εκκρεμούσε δικαστικά, αλλά ο Σαββίδης αποφάσισε να πληρώσει τώρα και να διεκδικήσει τα λεφτά από τον Γούμενο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

κι επειδη απο τον Γουμενο δεν προκειται να παρει φραγκο θα τα χρεωσει κι αυτα στον ΠΑΟΚ οπως δεκαδες εκατομυρια που εχει βαλει ως τωρα (μαζι με τα χρεη στο Δημοσιο)...ετσι για να μη νομιζουν οι ΠΑΟΚτσηδες οτι ξεχρεωσαν.