Η εφημερίδα GOAL NEWS σε δημοσίευμά της αναφέρει πως η έλλειψη χώρου και υποδομών στο “Καλαφάτης” έχου οδηγήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη σκέψη για επιστροφή των ακαδημιών στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας.
Αυτή τη περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη έργα στο “Καλαφάτης” και η ολοκλήρωση τους θα καθυστερήσει με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να αναζητούν στέγη μόνο για τις ακαδημίες.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, που εμφανίστηκε θετικός. Για την επιστροφή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού στη Παιανία, θα πρέπει να προηγηθού εργασίες φροντίδας των γηπέδων αλλά και των ξενώνων του προπονητικού κέντρου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
