Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η διαφωνία Τιμούρ με τον διαιτητή κόντεψε να τινάξει το φιλικό με την Ανόρθωση στον ''αέρα''

Διαβάστε τι γράφουν στην Κύπρο για το παρελθόν του Κετσπάγια με τον διαιτητή που ορίστηκε να διευθύνει το φιλικό με την Ανόρθωση

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα επιστρέψει το Σάββατο ο Τιμούρ Κετσπάγια και πάλι ως αντίπαλος της Ανόρθωσης, η οποία θ’ αναμετρηθεί με την ΑΕΚ Αθηνών.
 
Ο ορισμός του Λεόντιο Τράττου (ΦΩΤΟ) από την ΚΟΠ ως διαιτητή της αναμέτρησης έβαλε «φωτιά» και κόντεψε να τινάξει στον αέρα τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς ο Γεωργιανός προπονητής διαφώνησε με τον ορισμό του κ. Τράττου ζητώντας μάλιστα αλλαγή διαιτητή.
 
Το αίτημα αυτό δεν μπορούσε να ικανοποιηθεί από την Ανόρθωση καθώς οι ορισμοί σε επίσημα φιλικά γίνεται από την εγχώρια ομοσπονδία.
Πηγή: reporter.com.cy



Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ