Στην Αθήνα έφτασε στις 12:10 ο Οσκαρ Καρντόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Μπορεί η μεταγραφή του να εξελίχθηκε σε σίριαλ, ωστόσο ο Παραγουανός επιθετικός είναι έτοιμος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο 33χρονος άσος έφτασε στις 12:10 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ωστόσο εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μισής ώρας.
Ο 33χρονος άσος θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις στο «Metropolitan» κι ακολούθως θα μεταβεί στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του, πιθανότατα για δύο χρόνια. Σύμφωνα μάλιστα με τους Τούρκους οι απολαβές του Καρντόσο στον Ολυμπιακό θα αγγίξουν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Και αυτός με το άσπρο πουκάμισο ποιός είναι;
Ο κύριος Κώστας απορώ πως χώρεσε στο έλεγχο για τα αντικείμενα...
Ο χοντρός με την μπλε κουρτίνα είναι;
ο καραπαπαρας
Σιγά την είδηση! Είδηση θα ήταν ότι ο χοντρός πάτησε τον Καρντοσο!
Ο αλλος διπλα σαν καρτουν ειναι....
poly megalos paikths....antikeimenika.....
den ithela me tpt na paei
ston gayro.....
Πράγματι είναι ένα πολύ καλό και αξιόπιστο φορ, μην ξεχνάς όμως ότι τώρα κέντρο άμυνας έχουμε Τσιγκρίνσκι και Λέσκοτ, θα τον εξαφανίσουν!
Καλά μην τρελαίνεσαι, και οι δυο είναι αργοκάραβα, δεν πήραμε γρήγορους στόπερ να ενισχυθούμε.
Και από την άλλη, δύο ματς είναι με γαύρο, το θέμα είναι τι θα κάνουμε στα υπόλοιπα που δεν κερδίζονται με άμυνα, αλλά με επίθεση που έχουμε ανύπαρκτη δυστυχώς και ο "βασικός" μας φορ θέλει κανά τρίμηνο για να στρώσει.
Και τέλος, ο Καρντόζο είναι υπέρ-παικτούρα, αν θυμάμαι καλά είχε σκοράρει 172 γκολ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν ξέρω, βλέπω τους άλλους να ενισχύθηκαν εκεί που είχαν θέμα με καλές και δοκιμασμένες λύσεις κι εμείς πάλι με ελεύθερους και παλαίμαχους κινηθήκαμε (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων) και θα περιμένουμε πάλι να μας βγουν Σιμόες και Γιόχανσον.
Βέβαια όλα θα φανούν στο γήπεδο, απλά εκτιμώ ότι δεν ενισχυθήκαμε ανάλογα όπως έκαναν οι ανταγωνιστές μας.
Δεν τους ηθελα με τα 18αχρονα..Καλυτερα που φτιαξαν καπως καλη ομαδα για να ποναει πιο πολυ στο τελος.