Ένας 15χρονος μαχαίρωσε εν ψυχρώ στο στήθος έναν αστυνομικό μετά από καταδίωξη! Όλα ξεκίνησαν όταν δύο 15χρονα παιδιά που επέβαιναν σε δίκυκλο έσπασαν το μπλόκο ελέγχων της Αστυνομίας. Όταν ένας αστυνομικός τους καταδίωξε, ένας από τους ανήλικους δράστες δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει εν ψυχρώ στο στήθος!
Όλα έγιναν στη 1.30 τα ξημερώματα, όταν ο αστυνομικός επιχείρησε να σταματήσει για έλεγχο το μηχανάκι με τους δύο νεαρούς στον κόμβο της Κορίνθου, όμως εκείνοι τον απέφυγαν με ελιγμούς και προσπάθησαν να διαφύγουν. Αμέσως μπήκε στο υπηρεσιακό του όχημα και άρχισε να τους καταδιώκει καταφέρνοντας να τους πλησιάσει. Τότε, άνοιξε την πόρτα του οδηγού, προσπαθώντας να τους κλείσει το δρόμο για να τους αναγκάσει να σταματήσουν. Όμως, ένας από τους ανήλικους κλώτσησε με δύναμη την πόρτα, που χτύπησε στο κεφάλι τον αστυνομικό!
Αν και ζαλισμένος εκείνος, συνέχισε να καταδιώκει τους δράστες και κατάφερε να τους πλησιάσει ξανά. Όμως, ο συνοδηγός του μοτοποδηλάτου έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε με δύναμη στο στήθος! Αν και αιμόφυρτος, ο αστυνομικός έβγαλε το υπηρεσιακό του πιστόλι και πυροβόλησε στον αέρα για να εκφοβίσει τους δράστες. Σε βοήθειά του έτρεξαν περαστικοί που ακινητοποίησαν τον οδηγό της μηχανής, ενώ ο συνεπιβάτης και δράστης του μαχαιρώματος κατάφερε να διαφύγει.
Κι όλα αυτά ενώ ο αστυνομικός είχε αναγκαστεί να βρίσκεται στο μπλόκο μόνος του καθώς δεν υπήρχε άλλος αστυνομικός στην υπηρεσία για να είναι μαζί του, όπως κανονικά επιβάλλεται.
Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Αιγίου και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Ο 15χρονος που συνελήφθη ανακρίνεται στην Ασφάλεια, όπου προσήχθησαν οι γονείς του και οι γονείς του συνεργού του που αναζητείται και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κι όλα αυτά ενώ ο αστυνομικός είχε αναγκαστεί να βρίσκεται στο μπλόκο μόνος του καθώς δεν υπήρχε άλλος αστυνομικός στην υπηρεσία για να είναι μαζί του, όπως κανονικά επιβάλλεται.