Ραντεβού με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε ο Βασίλης Τσιάρτας την Τετάρτη (24/8) με θέμα συζήτησης την λύση του συμβολαίου του Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα της ισπανικής Ταραγόνα.Ο εκπρόσωπος του Ισπανού μέσου συναντήθηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ενωσης για την υπόθεση του Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο.
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αν κι έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» εν τούτοις δεν υπολογίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια κι έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα για την συνέχιση της καριέρας του.
Ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει νωρίτερα να λύσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ κάτι που όπως φάνηκε έπειτα κι από το ραντεβού που είχαν την Τετάρτη (24/8) Τσιάρτας και Μπάγεβιτς δεν είναι εύκολο να γίνει, από την στιγμή που υπάρχει μια άκρως σημαντική απόσταση στους οικονομικούς όρους του διαζυγίου.
Κι όλα αυτά την στιγμή που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Marca – SL.gr η Ταραγόνα έχει χτυπήσει την πόρτα του Κορδέρο χωρίς ωστόσο η πρόταση της ισπανικής ομάδας να κάνει - τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο - «κλικ» στον ποδοσφαιριστή, προσφέροντας μόλις 80 χιλιάρικα μεικτά, ήτοι 50 χιλιάρικα καθαρά το χρόνο.
Πηγή: Marca – SL.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον κρατάμε, να κάνει μια μίνι - προετοιμασία και να τεθεί ως εναλλακτική λύση στα χαφ, όταν έχει δείξει τι παίκτης και τι χαρακτήρας είναι! Δεν καταλαβαίνω την τόση επιμονή, περί του αντιθέτου...
Δλδ ομάδα που θέλει μπακ-απ στα χαφ δε μπορεί να δώσει 80.000 για να κρατήσει Κορδερο? Πόσο κουτσός είναι πια? Άλλωστε αν ειναι αναπληρωματικός γισ τον Γιοχανσον ελάχιστα θα παίζει, δε θα καταπονείται τοσο
Άλλα αντ'άλλων. Η ΑΕΚ για να τον κρατήσει πρέπει να του πληρώσει περίπου 200 χιλιάρικα φίλε.
80.000 πρόταση του έκανε η ομάδα που τον θέλει, επειδή ολο το καλοκαίρι καθότανε και δεν έκανε προετοιμασία.
Μιγκέλ παιχταρά εγώ θα σε κράταγα στην ομάδα με 150 χιλιάρικα το χρόνο για ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο σε εύκολα ματσάκια και γιατί είσαι ωραίος και τίμησες τη φανέλα. Αν δεν είχε τους τραυματισμούς θα ήταν μια χαρά αντικαταστάτης του Γιόχανσον.. Αν δεν είχε τεθεί εκτός ομάδας μια χαρά θα είχε βοηθήσει και με τη Σεντ Ετιεν. Και όχι, δε λέω να κάνουμε φιλανθρωπίες, το να μην τιμάς το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει με έναν ποδοσφαιριστή, είναι αντίστοιχο με το να θέλει ένας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτης που υπολογίζεις την ελευθέρας του σώνει και καλά.
Το ΑΝ το έσπειραν πολλοί, φίλε, δεν φύτρωσε ποτέ.(Κολοκοτρώνηs).Δυστυχώs ο συμπαθήs Κορδέρο είναι πια Γιώτα 4. Το θέμα είναι στουs χειρισμούs τηs ομάδοs.
Αυτό που συμβαίνει με τον Κορδέρο είναι αποτέλεσμα της ανυπαρξίας της ΑΕΚ σε βασικούς τομείς όπως αυτός των δημοσίων σχέσεων.
Την ωρα που ο γαύρος σπρώχνει μέχρι και το τελευταίο σαπάκι του και παίρνει λεφτά, η ΑΕΚ αφήνει ελεύθερους παίκτες όπως ο Ανάκογλου και ο Κορδέρο, απλά για να μην τους πληρώσει τα συμβόλαια.
Απο τη στιγμή που δεν υπολογίζεται κάποιος παίκτης, τον βοηθάς να βρεί μια συμφέρουσα πρόταση για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να μη σου κάτσει στο σβέρκο όπως έγινε με τον Κορδέρο.
Είναι αναμενόμενο να μην υπολογίζεται ένας παίκτης απο τον νεο προπονητή, ολα είναι στο παιχνίδι.
Αλλά απο κει και πέρα πρέπει σαν ομάδα να έχεις έτοιμο σχέδιο για να γίνει η αποχώρηση του παίκτη με ομαλό τρόπο, και αν μπορείς να βάλεις κατιτίς στα ταμεία σου.
Αντί για αυτό στείλαμε το Ντούσαν να διαπραγματευτεί λύση συβολαίου, που ακόμα και τα δικά του συμβόλαια δεν τα συζητούσε ο ίδιος αλλά οι μάνατζερς.
Πιάστο αυγό και κούρεφτο με λίγα λόγια.
Έχεις δίκιο 100% , μην ξεχνάς όμως ότι έχεις CEO μπακακα
και δη....απ τα βοσνιακα γκραβαρα....
Θα πάει στην ομάδα του μπαρμποσα. . Εκεί έχουν χρήματα. .
Αλλη μια διαπραγματευτικη αποστολη του Ντουσαν Μπαγεβιτς ολοκληρωθηκε με επιτυχια. Θυμιζω φετος μονο:
1. Μεταγραφικη περιοδος Γεναρη (0 παιχτες)
2. Διαπραγματευσεις σε Γερμανια και Γαλλια για προπονητη και συμφωνια με Μοντανιε
3. Μεταγραφη επιθετικου (τελικα το πηρε πανω του ο Μελισσανιδης οπως και με προπονητη)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
4. Διαδικασιες αποδευσμευσης του πουλεν Ζοριτς για να απελευθερωθει θεση μη κοινωτικου
5. Διαδικασιες αποδεσμευσης Κορδερο
Δεν ξερω αν ξεχνω κατι, σιγουρα υπαρχουν κι αλλα.
Αν προσθεσουμε και το γεγονος πως απ οταν εφυγε ο Μιλοβανοβιτς, δεν κουνιεται τιποτα στα μεταγραφικα, νομιζω ειναι σαφες πως πρεπει να παρει προαγωγη ο Ντουσαν.
Αλλα ενταξει ας μην ειμαστε ασεβεις και αχαριστοι, επι των ημερων του επαιξαν μπαλαρα η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακος στα 90s.
2016 σημερα στο μεταξυ
Προφανώς δεν το έχει με τις διαπραγματεύσεις. Δεν θα'πρεπε καν να ανακατεύεται.
Αλλά..
εγω θα ελεγα να γινει επιτιμος μαζι με τον Μαυρο και ας αναλαβει καποιος αλλος.ο Ντεμης δε θελει,ο Μανωλας μας τα εμπλεξε με το θεμα του ανηψιου του.
Ποιός Μανωλάς? χειρότερος είναι για τέτοιες δουλειές και το έχει αποδείξει.
Εδω θέλει στελέχη επαγγελματικά καταρτισμένα. Μάνατζερς επαγγελματίες όπως ο γαύρος είχε το Βρέντζο.
Οχι παλαίμαχους και δικά μας παιδιά.
για μενα δυο ηταν οι τραγικοι του χειρισμοι που αποκλειστικα υπευθυνος ηταν αυτος.. οι διαπραγματευσεις του με τους τρεις προπονητες που ειχαν σαν αποτελεσμα το φιασκο μοντανιε.. και η αναποφασιστηκοτητα του επι ενα μηνα στην περιπτωση του κατσαρ.. κατα την γνωμη μου ενος πολυ καλου ποδοσφαιριστη που η ΑΕΚ θα μπορουσε να παρει και που αυτην την στιγμη ενας τετοιος ποδοσφαιριστης της λειπει.. για ολα τα υπολοιπα και για ακομη περισσοτερα την μεγαλυτερη ευθυνη την ειχε και ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μιλο..
Σου υπενθυμίζω σύνταξη στα 67! Μνημόνιο έχουμε τι δεν καταλαβαίνεις my friend?
Όσον αφορά την ΑΕΚ, παίκτης που δεν αποδεσμεύεται υπολογίζεται και χρησιμοποιείται. Το ρόστερ είναι ελλιπές και μια σεζόν κρύβει πολλά.
Ως προς τον παίκτη θέμα αδιαφορίας δεν τίθεται, αν κάνει φέτος συμμετοχές του χρόνου η κάθε Ταραγόνα θα του δίνει τα διπλά.
Τα ίδια και για Ζόριτς.
Συμφωνώ σε όλα εκτός απο Ζόριτς. Αυτός ο παίκτης δεν υπάρχει στο κεφάλαιο ΑΕΚ απο την Β κιόλας κατηγορία.
Παιδιά είναι απλά τα πράγματα: όταν είσαι 29 και χάνεις 1 χρόνο απο την καριέρα σου για να πάρεις τα 180 χιλιάρικα της ΑΕΚ ενω θα μπορούσες να βρείς ενα συμβόλαιο 2-3 ετών όπου και πάλι θα τα έπαιρνες αυτά τα λεφτά, δεν ξέρω τελικά τι συμφέρει περισσότερο.
Άντε και έκατσε 1 χρόνο και τα πήρε τα λεφτά που δικαιούται. Μετά? Ποιός θα τον πάρει με τόσους τραυματισμούς και 1 χρόνο ανενεργός? Ουσιαστικά για να πάρει τα 200 της ΑΕΚ θα χάσει περισσότερα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
έτσι λέει η λογική για ένα ποδοσφαιριστή που στα 29 του χρόνια λογικά πρέπει να ψάχνει για το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του. Αντί για αυτό προτιμά το ταμείο ανεργίας και έχει ο Θεός.
Κατα τα άλλα, φυσικά έχει δικαίωμα να πάρει οτι υπέγραψε, κανείς δε λέει το αντίθετο.
Αυτό όμως εμένα μου δείχνει ποδοσφαιριστή χωρίς φιλοδοξίες, κάτι σαν δημόσιο υπάλληλο.
Sorry αν σας στεναχωρώ.
το 180.000 είναι αμελητεό ποσόν; Δεν ξέρω πολλούς που έχουν στην τράπεζα αυτά τα λεφτά.
Απο τη στιγμη που δεν υπολογίζεσαι απο την ομάδα, είναι δεδομένο πως τα 180 τα ξεχνάς εφόσον θες να συνεχίσεις να παίζεις μπάλα.
Αμα γουστάρεις να τα παρατήσεις και να κάθεσαι, λογικά σε 1 χρόνο θα τα πάρεις. Αλλά θα είσαι πρώην ποδοσφαιριστής απο τα 30 σου.
Καθένας βλέπει τι τον συμφέρει και ανάλογα πράττει.
Η πρωταθληματική Α.E.Κ παζαρεύει 10χίλιαρα ...
Τόσα πολλά?
Αυτο τωρα συνυπολογιζεται στις κινησεις για ενισχυση της ομαδας?
Παλαίμαχος από τα 28 του χρόνια ο Κορδέρο. Και σας χαλάει ο Τζιόλης, lol.
Αυτό λέμε αλλά οι σύντροφοι νομίζουν πως δε θέλουμε να πάρει ο Μιγκέλ οτι δικαιούται.
Απο το να τα παρει ολα και να καθεται ας παρει τα μισα του συμβολαιου του και να φυγει ο ανθρωπος.Σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να εισαι λιγακι ευελικτος mr dusan
Όταν θέλεις να πουλήσεις ένα προϊόν, το προωθείς ανάλογα. Αν έχεις για παράδειγμα ρούχα, το βάζεις στη βιτρίνα. Αν έχεις ποδοσφαιριστή, τον παίρνεις στην προετοιμασία, τον βάζεις στα φιλικά και τον παραχωρείς.
Δεν χρειάζεται διδακτορικό στα οικονομικά ....
Υ. Γ ο Κορδερο απλά πληρώνει την επιλογή του να κρατήσει μάνατζερ τον Τσιάρτα.
Δεν τον υπολογιζουμε λες κ πηραμε αλλον..μου φαινεται θα το καψουμε κ το παλικαρι το γαλανοπουλο..παρτε αλλον κ μετα μην τον υπολογιζετε!!!
Κρίμα βρε Μιγκέλ.
Αντί να βρεις μια ομάδα και να συνεχίσεις την καριερα σου, έκατσες πάνω στο συμβόλαιο της ΑΕΚ.
Παρόλο που ενημερώθηκες νωρίς
Αν το συμβολαιο που εχεις με την ΑΕΚ ειναι 180χιλ και το μεγαλυτερο που βρισκεις απο αλλη ομαδα ειναι 50χιλ τοτε κανενας μη μαζοχιστης δεν σπαει το συμβολαιο του. Τι περιμενεις να πεταξει 130χιλιαρικα τα οποια δικαιουται? Να βρουν τι ποσο απο το συμβολαιο του θα του δωσουν και θα φυγει? Επαγγελματιας ειναι ο ανθρωπος δεν θα μπει μεσα.
Αν η αξία του ήταν 180 χιλιάρικα τότε θα έβρισκε και άλλες προτάσεις έστω 150. Η αξία του όμως είναι πολύ παρακάτω γι' αυτό και δεν βρίσκει ομάδα. Όλο τραυματίας και πολύ μέτριος σαν παίκτης. Τέτοιους παίκτες έχουν όλες οι ομάδες στην Ελλάδα με συμβόλαιο 50-60 χιλιάρικα. Εμείς πληρώνουμε την βοήθεια που μας πρόσφερε στη Β', Γ'
Σωστό αυτό, και σίγουρα δε φταίει ο Κορδέρο που του δώσαμε τέτοιο συμβόλαιο 3πλάσιο της παικτικής του αξίας.
Ναι αλλά κάποιος με φιλοδοξίες θα δεχόταν μια εύλογη αποζημίωση, θα έπαιρνε κάποια χρήματα (που δεν έχει δουλέψει καν ακόμα) και θα είχε ως συμπλήρωμα για το χαμηλότερο συμβόλαιο που θα έπαιρνε σε μια ομάδα που τον υπολόγιζε. Μάλλον όμως εδώ το πρόβλημα είναι ότι κάτσανε δυο άνθρωποι όπως ο πολυσέρβος και ο Τσιάρτας να βρουν λύση...
O μοναδικός που έπιασε το νόημα.
Αυτό λέμε.
Παίρνεις την αποημίωση της ΑΕΚ και βρίσκεις συμβόλαιο έστω των 80.000 για 2-3 χρόνια και είσαι άρχοντας.
Δε μπορεί να απαιτείς ολόκληρο το συμβόλαιο απο τη στιγμή που δεν το δούλεψες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και μη μου πείτε οτι δε μπορούσε να βρεί συμβόλαιο έστω με 80 χιλιάρικα ολόκληρο το καλοκαίρι.
Απλώς μουλάρωσε ο συγκεκριμένος παίκτης, και φάνηκε απο τις δημοσιεύσεις της γυναίκας του που έκραξε δημόσια τον Μελισσανίδη.
Η ομάδα σωστά έκρινε πως δεν τη συμφέρει να κρατήσει έναν παίκτη και να τον πληρώσει 200 χιλιάρικα για να παίζει 30 λεπτά και για 1 μήνα να κάνει αποθεραπεία.
Ο ίδιος όμως έδειξε νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου, και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ συμπαθής στους ΑΕΚτζήδες.
Ρε φιλε 29 ειναι
Του εμειναν 5-6 χρονια μπαλα ακομη προφανως και θελει να βγαλει καποια χρηματα
Αν οι προτασεις που εχει στα χερια του ειναι 50.000-70.000 προφανως και θα κατσει στην ΑΕΚ και ας μην παοζει μπαλα
5-6 χρόνια μπάλα με τόσους τραυματισμούς? δύσκολα.
Δικαιωμα του εχει συμβολαιο και κανει οτι θελει!
εσυ αν ερθει το αφεντικο σου και σου πει δεν σε υπολογιζω εχεις 3μηνες να βρεις δουλεια, ενω η συμβαση σου ισχυει για ενα ακομα χρονο, σηκω και πηγαινε καπου που θα παιρνεις το 1/3 αμεσως, αντι να παρεις πρωτα μια αποζημιωση που σε διωχνει η εταιρεια σου και να μειωσεις τη χασουρα!
Εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς σύντροφε.
Αν εχω φιλοδοξίες και εχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου, θα ψάξω για κάτι καλύτερο εφόσον μάλιστα εχω ενημερωθεί έγκαιρα.
Απο την πρώτη μέρα στήλωσε τα πόδια και προτιμούσε να προπονείται μόνος του απο το να ψάξει ομάδα.
Μιλάμε για Ισπανό ποδοσφαιριστή, δε μιλάμε για εναν υπάλληλο σε ενα γραφειάκι.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εξάλλου οσο καλό συμβόλαιο και αν είχε, ο χρόνος θα τελειώσει και θα είναι 30 ετών, ηδη 1 χρόνο χωρίς ομάδα.
Ποιός θα τον πάρει μετά? πόσο καλύτερο συμβόλαιο θα βρεί όντας 1 χρόνο σε φάση διακοπών?
Δηλαδή είναι καλύτερα να έχεις αγωνιστικό ρυθμό έστω και με λιγότερα χρήματα παρά να χάσεις 1 χρόνο απο τη ζωή σου για τα λεφτά της ΑΕΚ.
Εκτός απο αυτή την ομάδα που του δίνει οσα του δίνει τώρα, σίγουρα μπορούσε να βρεί καλύτερες προτασεις, είχε ολο το καλοκαίρι μπροστά του. Δεν παίρνει δα και 1 εκατομμύριο.
Πες τα ρε φίλε γτ έχει χαθεί κάθε λογική εδώ μέσα.
Ε πειτε μας οτι ο τσαρτας τον εκπροσωπει ακομα, λεω και εγω, πως και ειναι ακομα ο κορδερο στην ομαδα. Κανεναν συμβιβασμο με τον τσαρτα, αν ο κορδερο θελει να χαλασει οση καριερα του εχει απομεινει ας ακουσει τον τσαρτα και να μεινει εναν χρονο ανενεργος.