Νέα φιλικό, νέα δοκιμή στα άκρα της επίθεσης για τον Τιμούρ Κετσπάγια, στη θέση που δείχνει να ψάχνεται περισσότερο ο Γεωργιανός τεχνικός, ώστε η ομάδα να βγάλει και τις δημιουργικές αρετές της. Ο προπονητής της ΑΕΚ και στην σημερινή προπόνηση, έκανε ένα μίνι δίτερμα και χρησιμοποιήσε την ίδια ενδεκάδα με χθες, δείχνοντας ότι έχει καταλήξει στους παίκτες που θα ξεκινήσει στο αυριανό φιλικό με τον Άρη. Και στους βασικούς ήταν και πάλι ο Πατίτο, στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Μπακασέτα να παίζει στην αντίθετη πλευρά. Επιτελικός μέσος ήταν ο Μάνταλος και στην κορυφή ο Αλμέιδα. Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή Γαλανόπουλος και Γιόχανσον ήταν τα χαφ, Γκάλο και Ντίντακ τα ακραία μπακ και στα στόπερ ο Τσιγκρίνσκι είχε δίπλα του τον Λαμπρόπουλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο Μπακασετας επαιξε και διακριθηκε σε συγκεκριμενη θεση.Εξτρεμ δεν ειναι.Μηπως με τα πειραματα,λογω απολυτης ελλειψης εξτρεμ,καταστραφει το παλληκαρι;
Ο Μπακασετας εχει καλη σωματοδομή...Μπορουμε να τον δοκιμάσουμε και στόπερ.
Ο Μπακασέτας μπορεί να ξέρει και παπάκι,ας τον κάνουμε ντιλιβερά.Πιστεύω θα επικρατήσει η λογική και θα παίξει ως δεκάρι στην χρονιά,ο Μάνταλος θα χάσει πολλές συμμετοχές σίγουρα
ρε τιμουρ, και ασχετος βλεπει οτι ο μπακασετας δεν ειναι εξτρεμ.Γιατι επιμενεις?μΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΙΝΕΙς ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ που θα πει οταν θα αρχισουν στην πρωτη στραβη, οι χριστοπαναγιες, οτι ο προπονητης νας διαβεβαιωνε οτι υπαρχει εσωτερικη λυση για τα εξτρεμ
Απο την αλλη βάζοντάς τον εξτρεμ φαινεται καθε φορα και περισσοτερο οτι δεν ειναι γι αυτη τη θεση. Και ετσι η διοικηση πιεζεται.
Κάτι από Δελα μου θυμίζει η φάση.
Ρε φίλε..έχουμε μακράν τομ καλύτερο ντριμπλαδορο και μπαχαλακια (χωρις να εχουμε δει τον πατιτο) τον Πλατελλα τι κολλημα ειναι αυτο .. Δωστε του μια ευκαιρια
Θα καει ο μπακασετας κι ειναι κριμα εγω προσωπικα τον θεωρω καλυτερο του μανταλου ειναι κριμα καλυτερα να κατσει παγκο παρα να εκτιθεται σαν εξτρεμ ως ποτε θα βαφτιζουμε παιχτες ελεος φερτε παιχτες χτες κυριοι
Ετσι ειναι φιλε για να παιζει δε και καλα ο μανταλος τρωμε το καλυτερο ελληνοπουλο που εχουμε
Ετσι οπως ειναι η ομαδα τωρα χωρις εξτρεμ το μονο συστημα που ταιριαζει ειναι το 3-6-1.Τσιγκρ,κολο,λαμπροπ στην αμυνα,αμ.χαφ σιμοες γιοχ.,δεξια ολη την πλευρα και αριστερα γκαλο ντιας, επιθετ.χαφ μανταλος μπακασετ. Και φορ αλμεϊδα.
ton agona ayrio ton exei kapou??
είτε τον βάζει εξτρέμ επειδή θέλει ντε και καλά ο τιμούρ να τον ξεκινήσει βασικό είτε επειδή δεν έχει εξτρέμ και επιμένει σε κάτι που δεν γίνεται είναι λάθος...σε καμία ομάδα δεν έχει παίξει ο Μπακασέτας εξτρέμ....πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν...ώρες ώρες για αυτό θέλω έναν προπονητή ξένο με ξένη νοοτροπία και να απαιτεί πράγματα...λέγαμε και για τον Δέλλα με τον Γροντή που τον έβαζε μπακ αλλά ρε Τιμούρ πόσα χρόνια προπονητής και επιμένεις σε κάτι που βλέπουμε όλοι ότι δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορεί να γίνει? επίτηδες το κάνεις για να μας σπάσεις τα νεύρα?
τι τα λες? οταν καποιοι λεγαμε πριν ερθει ο Μπακασετας οτι δεν εχει ταχυτητα και εκρηξη για τα ακρα μας πηγαιναν τα "κοκκινα" συννεφο. και ελεγαν οτι μπορει να παιξει ολες τις θεσεις απο το κεντρο και μπροστα. αυτος ηταν ο λογος που δεν τον ηθελα τοσο. γιατι καθε μεταγγραφη που γινετε σε θεση που δεν εχουμε στο συστημα μας ισως στερησει μια μεταγγραφη σε θεση που θελουμε παιχτη. αλλιως ας βγει ο Μανταλος και να παιξουμε 4-4-2 . αμαν με το 4-2-3-1 ολα τα συστηματα τα κανουν οι παιχτες και εμεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακραιους να ανοιγουν αμυνες (εκτος του Ροντριγκεζ που δεν εχουμε σαφη εικονα ακομα) δεν εχουμε.
κανεις δεν εχει συμβολαιο οτι θα ειναι βασικος.
Αν ερθει ο Βουλγαρος που παιζει και 8ρι, στα ευκολα εντος θα μπορουσαμε να παιζαμε ρομβο με Μπακασετα-Αλμειδα επιθεση και Μανταλο 10ρι.
ρε μαγκες οντως δεν ειναι εξτρεμ ο ανθρωπος αλλα απο την πλευρα του παιρνει ολη την γραμμη ο γκαλο και ο μπακασετας θα παταει περισοτερα αξονα και περιοχη με το ΤΑΝΚΕΡ μπροστα που θα ανοιγει χωρους ας παιξουν και αναποδα ποδια για τα σουτ τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε και στην τελικη δοκιμες κανει ο τιμουρης δεν ειναι κακο σε αμυνες που θα πεζουν κλειστα στο οακα να εχουμε καποια πραγματα στο μυαλο μας καλα κανει και τα δουλευει στα φιλικα...εγω ενα θελω να καταλαβει ο τιμουρης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν εχεις ομαδα ταμπουρι εχεις ομαδα με πολυ ποιοτητα και τεχνικη καταρτιση και φυση επιθετικη για αυτο αποκλειστηκε και απο τους γαλους τους σεβαστηκε πολυ και του την εφεραν.....(αλλες εποχες στην ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ θα χανανε απο το ζεσταμα μην σου πω μολις στριψανε απο το γυραδικο)
Υ.Γ ΤΙΜΟΥΡΙ ΑΣΤΟΥΣ ΤΑ ΓΚΕΜΙΑ ΚΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ......
re paidia to matsaki ayrio to exei kapou stin tv???kserei kapoios/a??
Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΙΧΤΑΡΑ Ο ΜΙΛΑΝΟΦ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΠΑΤΙΤΟ-ΙΒΑΝΟΦ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ!!ΤΙΓΡΗ ΦΕΡ'ΤΟΝ!!!Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!!
Μιλάνοφ εννοείς. Ο Ιβάνοφ είναι του παο.
50-50 εισαι,στην αρχη ειπε Μιλανοφ
**ΠΑΤΙΤΟ-ΜΙΛΑΝΟΦ..ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΛΑΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..
Το νου σας εκει στη διοίκηση η περσινη μεταγραφικη ξενερα δεν ανεχεται ούτε για πλάκα φετος!εξτρεμαρα τώρα! !
ωπα ωπα εφοσον δεν εχουμε αλλο εξτρεμ πρεπει να βαζουμε με το ζορι μπακασετα εκει;;;;;;;;;;;;ο πλατελλας δε μας κανει ;;;;; ο μπακασετας ειναι για 10αρι ..γιατι να κανουμε πειραματα;; παρτε εξτρεμ τωρα!!!
ΥΓ.νομιζω αν κλειναμε χριστοδουλοπουλο και μιλανοφ θα κλειναμε μια χαρα στους πλαγιους
Εδω δεν δινουμε 300 χιλιαρικα για εναν στοπερ... Δανεικο τον Μιλανοφ θα παρουμε και αν... (γιατι μπορει να κολλησουμε στην ρητρα... οι Ρωσοι θα ζητησουν τουλαχιστον 2 εκατομμυρια ρητρα και για εμας ειναι πααρα πολλα λεφτα αυτα...Θα το βρουνε δικαιολογια οι δικοι μας για να μην ερθει και αυτος). Ο Λαζαρος θα θελει κανα 500αρι. Οποτε δεν το βλεπω ρεαλιστικο ουτε για αυτον.
Ο λαζαρος ειναι κάπου στα 280-300. Το ειπε και ο κετσε στο σπορφμ
Ο λαζαρος ειναι κάπου στα 280-300. Το ειπε και ο κετσε στο σπορφμ
Είναι πολύ πιθανό η ρητρα του να είναι μεγάλη για τα δεδομένα μας. Αλλά κ πάλι, αξίζει γιατί πρόκειται για αρκετά καλό παίκτη που αν μας βγει, ο Μαριν μπροστά τ θα είναι γατακι