Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο στόπερ, ο Νιντερμέγερ και η άλλη επιλογή του Τιμούρ

Ο αθλητικός Τύπος της Δευτέρας γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τα μεταγραφικά και την περίπτωση του στόπερ γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα: «Του αρέσει ο Γερμανός, μιλάει και με άλλον…», γράφει η εφημερίδα και εξηγεί: «Ο Κετσπάγια βλέπει με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του Νιντερμέγερ για το κέντρο της άμυνα, αλλά υπάρχουν και παρασκηνιακές συζητήσεις του ίδιου του τεχνικού της ΑΕΚ για παίκτη που επίσης τον ενδιαφέρει. Έντονη φημολογία για επαφές χθες της ΑΕΚ απευθείας με τον Γερμανό στόπερ, αλλά όλα δείχνουν πως δεν είναι η μόνη επιλογή. Στο φουλ και για εξτρέμ. Οι δυο περιπτώσεις από Ανατολική Ευρώπη επικεντρώνονται τα τελευταία 24ωρα στην Ένωση».

SPORTDAY

Για «μεταγραφικό παζλ», γράφει η SDτονίζοντας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Γιατί ο Κετσπάγια επιμένει για στόπερ. Επιστρέφει για να… φύγει ο Μπαρμπόσα».

LIVE  SPORT

HLSαπό την πλευρά της τονίζει: «Θέλει ενίσχυση. Ο Μπαρμπόσα ετοιμάζει βαλίτσες και ο Κετσπάγια περιμένει άμεσα «νέο αίμα».

GOAL

Για τον Εκίθα, τον Ισπανό στόπερ που την τελευταία διετία έπαιξε στην Εϊμπάρ και πριν απ’ αυτή φόρεσε για μία τριετία τη φανέλα της Μπιλμπάο, γράφει το Goal, πως εξετάζεται επίσης από την ΑΕΚ για το κέντρο άμυνας. Τονίζεται ωστόσο πως «προηγείται ο Νιντερμέγερ».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ