Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στριπτίζ από τη Μογγολία στην ελεύθερη πάλη! (VIDEO)

Τραγελαφικές εικόνες σε έναν από τους δύο τελικούς της κατηγορίας των 65 κιλών της ελεύθερης πάλης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Επεισοδιακός ήταν ο τελικός των ρεπεσάζ της κατηγορίας των 65 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά ελευθέρας πάλης ανδρών στο Ρίο. Συγκεκριμένα, έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μογγόλο Γκαντζορίγκ και τον Ουζμπέκο Ναβρουζόφ, ο πρώτος πήρε πόντο και προηγήθηκε 7-6. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη, με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα να τα... σπαταλήσει σε πανηγυρισμούς αντί να παλεύει.

Έτσι, ο διαιτητής έδωσε τον πόντο της ισοφάρισης στον αντίπαλό του. Όταν αυτό έγινε αντιληπτό από τον Γκαντζορίγκ εξοργίστηκε και είχε λεκτική αντιπαράθεση με τους κριτές. Μάλιστα, ο δεύτερος προπονητής ξεκίνησε το... στριπτίζ με αποτέλεσμα να μείνει μόνο με το εσώρουχο πάνω στο ταπί.

 Οι κριτές αποφάσισαν να δουν για πολλοστή φορά το βίντεο του αγώνα, απορρίποντας και πάλι την ένσταση των παραγόντων της Μογγολίας, με αποτέλεσμα να δώσουν τη νίκη στον Ουζμπέκο με 8-7 (σ.σ. ο τελευταίος πόντος λόγω της απορριφθείσας ένστασης).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ