Έρχονται σε λίγο καιρό και οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ για τη σεζόν 2016-17. Το σίγουρο είναι ότι επανέρχεται η μαύρη εμφάνιση για την ΑΕΚ, η οποία θα έχει πολύ μικρή λεπτή ρίγα σε έντονο κίτρινο φωσφοριζέ χρώμα. Επίσης φαίνεται να παραμένει μέσα στις τρεις εμφανίσεις που θα έχει φέτος η Ένωση η περσινή βασική κιτρινόμαυρη φανέλα, ωστόσο σε αρκετά ματς θα δούμε τους παίκτες να φορούν τη μαύρη. Ιδιαίτερη όμως θα είναι η τρίτη εμφάνιση της ΑΕΚ, η οποία θα είναι χρώματος φούξια.
Θα είναι δηλαδή παρόμοια με εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης που φόρεσε για πρώτη φορά πριν από δυο χρόνια ή ακόμα και με τη φετινή της Σέλτικ. Το συγκεκριμένο χρώμα προέκυψε έπειτα από πρόταση της ΝΙΚΕ, η οποία θα ντύνει και φέτος την ΑΕΚ, και που πάντα θέλει στις ομάδες της η τρίτη εμφάνιση να είναι άσχετη με τα παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου για καθαρά εμπορικούς λόγους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όσον αφορά την μάυρη ελπίζω και περιμένω πως θα είναι πανέμορφη και δεν θα με χάλαγε -το αντίθετο- να ήταν η βασική και πρώτη εμφάνιση για την ΑΕΚ αυτή τη σεζόν.
Είναι απαράδεκτη και τραγική η επιλογή εφόσον θα ισχύει η ροζ φανέλα.Ελπίζω έστω και την ύστατη στιγμή,να μην συναινέσει η ΠΑΕ.Εφόσον θέλει η NIKE η τρίτη εμφάνιση μιας ομάδας να είναι άσχετη με τα παραδοσιακά της χρώματα,ας κάνει όπως πέρυσι την μπορντό,που έχει σχέση τουλάχιστον με Βυζάντιο.Ας κάνει τη γαλάζια όπως παλιά που είναι άσχετη με την ομάδα μας.Με τίποτα όμως αυτό το αίσχος.Γελάει ο κόσμος.Στη τελική εφόσον γίνεται για καθαρά εμπορικούς λόγους,απορώ πόσο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κερδοφόρο θα είναι για τη Nike και την ΠΑΕ ΑΕΚ ένα τέτοιο χρώμα φανέλας.Ποιος θα πάει να το αγοράσει;Αν παίρνουν παραδείγματα από άλλες ομάδες,στο κοινό της ομάδας μας πιστεύω δεν θα βρει ανταπόκριση μια τέτοια επιλογή.Δεν το περίμενα ποτέ πως η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ,που εκπροσωπεί την ομάδα (σε καμία περίπτωση η ΑΕΚάρα καθαυτή),θα με έκανε να ντραπώ με μια επιλογή της.
Το χρώμα στήν τρίτη φανέλα ας ειναι κ η ρεαλ την φόρεσε παιχταράδες θέλω καί το εμπορικό κομάτι γούστο τού καθενός καί νά δείς αν κάνη μία μεγάλη νίκη μέ φούξια χαμός θα γίνει στήν μπουτίκ
Να κοιταξουμε να μοιασουμε σε αλλα την Ρεαλ κ την Γιουβε κ ας αφησουμε τα ροζακια που γελαγαμε με τους βαζελους γι αυτο !!
Το φούξια είναι αυτό που εμείς οι άντρες θα λέγαμε και κόκκινο. Ώρες να κατέβουμε και με κόκκινα σε κάποιο ματς να γελάσει ο κάθε πικραμένος...
Η πορφυρα (ή μωβ της τυρου) χρησιμοποιουταν απτους βυζαντινους αυτοκρατορες Δεν ειναι σκουρο κοκκινο οπως νομιζουν πολλοι, αλλα μια κοκκινοπη αποχρωση του μωβ. Αυτο να βαλουν για τριτο.
εεε ρε τι εχουμε να ακουσε...
Κανείς να μην πάρει διαρκείας και κανείς να μην πατήσει στο γήπεδο μέχρι να αναγκαστεί η διοίκηση να αποσύρει αυτό το αίσχος που λέγεται ροζ φανέλα... Ντροπή και πάλι ντροπή... Μελισσανίδη δεν το περιμένα ποτέ από εσένα...
Γήπεδο μόνο γήπεδο κ μόνο κιτρινόμαυροι κ Ευρώπη που την χάσαμε Από την τελευταία της Γαλλίας
Για ποιο λόγο κανείς dislike για το γήπεδο,για το κιτρινόμαυροι,για την Ευρώπη κ την ομαδουλα saint Etienne
Της Ρεάλ κ Σελτικ είναι Adidas k New balance
Αν η μαυρη ειναι σαν τη περυσινη μαυρη της Λατσιο θα σπασει ταμια!
Από τη μαύρη τηs Λάτσιο, προτιμότερα ο κασκορσέs του Βελουχιώτη!
Αν αυτή η απόφαση, για την ροζ φανέλα οφείλετε στο τμήμα marketing, τότε φαντάζομαι αποτελείτε από άτομα που ποτέ δεν κατάλαβαν το κοινό που απευθύνονται στην Ελλάδα .... την κύρια αγορά δηλαδή.
Ούτε πρέπει ποτέ να έμαθαν τα βασικά για το ποδόσφαιρο γενικά ...
πρέπεινα καταλάβουν ότι αν π.χ. η Γιούβε έβαλε ροζ είνια γιατί συνδέεται ιστορικά με αυτό το χρώμα μιακαι ήταν η 1η της φανέλα... στους άντρες - ποδοσφαιρόφιλους υπόλοιπους είναι απλά ΡΟΖ!!!
Εμενα μ αρεσει πολυ και θα την αγορασω
Παιδιά είναι απλά τα πράγματα δεν υπάρχουν ομάδες όπως ο Ρούλης, ή ο Τέλης ωστε να χρειαστεί να φορέσουμε φούξια... Με Παναιτωλικό και Αστέρα θα βάλουμε την μαύρη οπότε όλα κομπλέ...
Ευτυχώς πού αναβλήθηκε το πρωτάθλημα μέ φόρμες θά παίζαμε
.... Seriously??!?
Ρε Μελισσανίδη να ήσουν πρωτάρης , θα σε δικαιολογούσα... έζησες τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚΑΡΑ του '90.. είδες τον τρόμο στα μάτια των αντιπάλων μας ... και τώρα στο βωμό του marketing (για να πάρουν φανέλες και οι γυναίκες) μας φοράς τα ροζ;;;; ΡΟΖ;;;;; η ΑΕΚ με ΡΟΖ;;;;;;;; σε παρακαλώ σύνελθε και θυμήσου το παρελθόν μας.. όποιος ξεχνά το παρελθόν του δεν έχει μέλλον... ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ - ΜΑΥΡΟ ΣΟΡΤΣ και ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!
Ευτυχώς που υπάρχουν τα κλαμπ της ΑΕΚ και υπαρχει φαντασία και βγάζουν και γαμώ τα μπλουζάκια γιατί αν περιμένεις απο την ΠΑΕ..με ροζ και φουξια θα παίζουμε......Το πρότεινε λέει η ΝΙΚΕ........Φτείαξτε ρε σεις μια μπορντω το βυζαντιου μεψιλή κιτρινη ρίγα να την αγορασουμε ολοι οι Αεκτζηδες....Μυαλό θέλει?????
Γιατι ρε παιδια τοσο κολλημα με τα βυζαντινα? ελεος πια δεν ειμαστε εκκλησια!!
πρέπει να'σαι πολύ μικρός για να λες κάτι τέτοιο! (ηλικιακά εννοώ)
Μάλιστα! Έζησα, για να το δω κι αυτό!... ΑΕΚτζής(;;;;;;;;), να ρωτά -αγανακτισμένος, κιόλας!- ΑΕΚτζήδες, γιατί τόσο "κόλλημα", με το Βυζάντιο!!!!... Τί να πεις και τί να σχολιάσεις. τώρα, εδώ;;!...
Κραταμε την ριγε επειδη μας αρεσε λεγανε.Οτι να ναι.Αν σ αρεσε παραγγειλε ριγε αλλα στα νεα σχεδια της Νικε κι ας ειναι σχεδον ολοιδια.Μετα λεει θα χουμε μια μαυρη με μικρη κιτρινη ριγα και μια μαυρη με κιτρινη ριγα λεπτη (την περσινη) .Που ακουστηκε δυο ουσιαστικα ιδιου χρωματος ως βασικες;Και τριτη φουξ λεει .Να γινουμε σουργελο.Μωβ,πορφυρο οπως του 2006 αν θυμαμαι καλα οκ.Παραπεμπει σε Βυζαντιο.Αλλα ροζαλια ρε συ;!!Τες πα.Κρατα την ριγε αφου σ αρεσε και καλα οπως λες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,βαλε και την φουξ μουξ ,αλλα βαλε και δευτερη μια ολοκιτρινη ρε συ.Μαλομενοι με το κιτρινο ειστε;Ασε που επρεπε ηδη να βγουν.Ο γαυρος ,ο μπαουκ ,ο βαζελος ,τα Γιαννενα και ο ...Αχιλλεας Νεοκαισαρειας παιζουν με τις νεες εμφανισεις.Εμεις θα το παμε οπως περυσι μεχρι τιν Οκτωβρη που ειχαμε τις ασπρες προπονησεως;Εδω θα μου πεις αυτα δεν ειναι σημαντικα .Συμφωνοι αλλα κι αυτα εχουν την αξια τους για το προφιλ της ομαδας.
1000 LIKE ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ! ΤΟ ΠΟΡΦΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ Κ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΟΤΕΡΑ. Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝΑΠΟΛΩ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ.
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!
Ουτε αλλαγη φανελας δεν εχουμε για φετος.Ολες οι ομαδες αλλαξαν την βασικη τους φανελα εμεις τιποτα.Μιζερια και τσιγκουνια θυμιζει η ομαδα δυστυχως.
κι επειδη ολες οι ομαδες αλλαξαν τη βασικη τους φανελα πρεπει να το κανουμε κι εμεις ? γιατι πρεπει να αλλαζουμε φανελα καθε χρονο ??? ξεκολειστε απο αυτο το τρυπακι πλεον !!!!
έχουμε ρε φίλε αλλαγή φανέλας.. η μαύρη που ετοιμάζουν θα είναι η βασική.. και η ριγέ θα είναι η δεύτερη.
Δεν ξέρω γιατί τα αρνητικά σχόλια αλλά δεν τρολάρω.. ισχύει! Η μαύρη προορίζεται για πρώτη εμφάνιση και η ριγέ που φοράμε τώρα για δεύτερη..
Ναι έτσι είναι.και θα έχουν μόνο από μια ο καθένας και θα είναι πλύνε-βάλε
Ξεμπερδευετε επιτελους με την Nike,φερτε πισω ξανα Zita Hellas να γουσταρουμε,ιδιαιτερα εμεις οι παλαιοι,'80's revisited!!
πλακα κανεις ετσι ?
Δικαιουμαι,φανταζομαι,απ'τη στιγμη που οι περισσοτεροι εχουν αναγαγει το θεμα της ενδυσης σε μειζον προβλημα,ετσι;
Την ημέρα που πήγε ο Μπακασετας να κλείσει στα γραφεία της ΑΕΚ, έτυχε να είμαι κι εγώ εκεί για να αγοράσω κάτι από την μπουτίκ. Ρωτώντας την κοπέλα που δούλευε εκεί προσπαθώντας να ψαρέψω κάποια πληροφορία για τις καινούργιες εμφανίσεις, μου είπε πως τις είχε δει αλλά δεν μπορούσε να μου αποκαλύψει κάτι και πως μας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη που θα μας αρέσει πολύ. Εκτός του ότι το τμήμα μάρκετινγκ υπολειτουργει και υπάρχουν πολλές ελλείψεις σε προϊόντα, σήμερα διαπίστωσα ότι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν υπάρχει γούστο. Η μαύρη είναι ωραία . Αλλά η τρίτη δεν βλέπεται. Κοροιδευαμε τον βαζελους και τώρα τα λουζομαστε οι ίδιοι... άκυρη επιλογή εντελώς. Συγνωμη αλλά εάν κρίνω από τα μέχρι στιγμής σχόλια,το 95% είμαστε κατά αυτής της επιλογής. Για άλλη μια φορά θα αναπολουμε το παρελθον
το πορφυρο χρωμα εινε το καλυτερο χρωμα
Το πορφυρο ναι .Αυτο ειναι ροζαλια.
Αν το χρώμα θα είναι περίπου όπως της Ρεάλ και της Σέλτικ, θα είναι εκπληκτική...
Καντε μια αιτηση στην Ουεφα και ζητηστε ειδικη αδεια να εχουμε την φανελα με τον δικεφαλο .
Εγώ θα την αγοράσω πάντως.
Προβλέπω να γίνεται καλτ...
Παιδιά εντάξει όποιος θέλει την αγοράζει, αλλά με τα σύμβολα δεν παίζουμε. Αν αφαιρέσεις τα σύμβολα από την ομάδα τι μένει, ο ισολογισμός της ΠΑΕ; Κιτρινόμαυρη φανέλα μόνο. Σαν και αυτή που φοράγαμε πιτσιρικάδες! Και που όταν τη βλέπω/ουμε ανατριχιάζω/ουμε.
ΥΓ Να τα ακούνε απότην ΠΑΕ γιατί κάτι μου λέει ότι αργά ή γρήγορα θα έρθουνε τίποτα μανατζαρέοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και θα προτείνουνε "αναδιαμόρφωση" και του εμβλήματος, ξέρετε, άλλη γραμματοσειρά, όπως ο παοκ κτλ. Μην το σκεφτείτε λέμε!!!
Η μαυρη παντως της ΝΙΚΕ με αυτο το υφασμα και ετσι κολλητη αν φορεθει με μασκα, γινεσαι και σουπερ ηρωας :)
Μα ειναι ηρωες μωρε αδερφε... Απλα δεν ειχαν βρει στολες να τους ταιριαζει
Δεν πειράζει δεν γινόμαστε και πρώτη φορά ξεφτιλα
Ελα πες την αληθεια γουσταρεις να παιρνεις dislike δεν εξηγειται αλλιως...
Μεγαλυτερη ξεφτιλα απο την ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ δεν πρεπει να υπαρχει παντως!!
νταξ η τριτη ειναι περσυ την τριτη μια φορα τη βαλαμε
Είμαστε και πολύ μοντέρνοι, και πολύ μοδάτοι !!
Ας φοράνε όλοι οι άλλοι ροζ και φούξια μιας και είναι της...μόδας.
Στην ΑΕΚ αυτά τα χρώματα δεν ταιριάζουν!
άλλο αυτό.. συμφωνώ αλλά τι να κάνεις φίλε..
αλλά πολύ γκρίνια για την τρίτη εμφάνιση.. φαντάζεστε να ήταν η πρώτη ή η δεύτερη εμφάνιση τι θα είχε γίνει; θα είχε πέσει το site τώρα.. :PPPPP
ΦΟΥΞΙΑ????? ΕΛΕΟΣ!!!!
Μην την ψωνίσεις από την boutique βρε αδερφέ! Γιατί χαλιέσαι? Ασχολήσου με τον αντικαταστάτη του Μπαρμπόσα καλύτερα!
michalisaekara,συγνώμη που δε μου αρέσει φούξια ΑΕΚ ρε φίλε... γούστα είναι αυτά... τη γνώμη μου είπα. Όσο για το θέμα του Μπαρμπόσα, αν φύγει, η ΑΕΚ δε προτίθεται να πάρει αντικαταστάτη... δε τα λέω εγώ... ρεπόρτερ της ομάδας τα λένε...
θα αγοράζουν τα κορίτσια..
Τι φουξια ρε παιδια..Καντε μια ωραια πορφυρη με τα χρωματα του Βυζαντιου να γουσταρουμε
Συμφωνώ απόλυτα. Οχι Πορφυρό κόκκινο οπως νομίζατε εσεις με τα dislike .... Πορφυρό χρώμα .... απόχρωση του μοβ σαν της Φιορεντίνα... Δαγκωτό θα το έπαιρνα αυτο !
Μην αγχώνεστε, η φούξια λογικά θα φορεθεί άντε σε ένα ματς όλο κι όλο μέσα στην σεζόν (ελπίζω να μην φορεθεί σε κανένα). Την ριγέ που είχαμε πέρυσι, αλλά και την μαύρη θα φοράμε φέτος.
Όλες καλές είναι (με εξαίρεση τις τελευταίες της kappa, τις τελευταίες της Nike (2003-2004), τις τελευταίες της adidas και όλες της Puma.
Απλή κίτρινη πάνω με μαύρες ρίγες της adidas και μαύρο σορτς κάτω. Τελειότητα.
Οσες φανελες και χρωματα να αλλαξομε, παντα η καλυτερη θα ειναι η πρωτη και κλασσικη με τις καθετες μαυρες και κιτρινες ριγες. Για μενα καταπληκτικες και πολυ ωραιες εμφανισεις (και σαν αποχρωση του κιτρινου) μ'αρεσουν αυτες τις Μπορουσια Ντορτμουντ.
Αχ ρε nike και στο σχεδιαστή της admiral να πηγαίναμε πιο καλόγουστο θα ήταν το χρώμα της τρίτης εμφάνισης.θέλω να δω ποιός θα την πάρει αυτή
οι γυναίκες φίλε..
Σωστος! Δεν το ειχα σκεφτει!
Aυτη η ωραια κιτρινη εμφανιση με την διαγωνια μαυρη που την ειδαμε στα φιλικα..
ΑΥΤΗ ΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ !
όχι φίλε.. δεν τρελάθηκα η αλήθεια ειναι με αυτήν την εμφάνιση.. για τα φιλικά οκ είναι.. αλλά μέχρι εκεί.
Μπλιάξ
Μην ακουω γκρινια για την 3η εμφανιση.Ημαρτον.Σε ολο τον κοσμο ετσι γινεται.Καθαρα για εμπορικους λογους τις κανουν με εντονα χρωματα τις 3ες εμφανισεις.Σημασια εχει η πρωτη.Και εμενα η πρωτη μας εμφανιση μου αρεσει.Μπορει να μην ειναι σαν του 94 αλλα ειναι πολυ ωραια.Την 3η θα την παρω στην κοπελα μου.Σουπερ ειναι...
Καθαρά για εμπορικό σκοπό είναι η τρίτη ροζ εμφάνιση.. όπως κάνει και με την Μπαρσελόνα που της βάζει διάφορα άκυρα έντονα φωσφοριζέ χρώματα..
Πάντως η μαύρη μάλλον θα είναι φοβερή εμφάνιση.. με χρυσές (το χρώμα της ομάδας χρυσό) λεπτομέρειες!
Περα απο το δουλεμα που θα φαμε και το εντελως ακυρο ως επιλογη χρωματος,,,η κινηση της ροζ φουξιας φανελας ειναι καθαρα εμπορικη και αποσκοπουν στο γυναικειο φυλο.
Θελουν να την βγαλουν?ας την βγαλουν αλλα δεν θα ηθελα με τιποτα να την δω να την φορανε οι ποδοσφαιριστες μας.Μακαρι να μην αναγκαστουν λογο παρομοιων κιτρινομαυρων χρωματων ενος αντιπαλου.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η μαυρη παλι ειναι παααααρα πολυ καλη κινηση διοτι συνδυαζει την χρησιμοτητα και σε μια βολτα σε σχεση με την ριγε .Την περιμενω πως και πως να βγει.
Υποψιν οι λεπτομερειες δεν θα ειναι φωσφοριζε χρυσαφι αλλα κιτρινου.Κατι σαν το κιτρινο που θα εχει φετος η δευτεροτριτη της Μαντσεστερ σιτυ για να διευκοληνω.Την εγκαινιασε μαλιστα στο προχθεσινο παιχνιδι της απεναντι στην Στεαουα Βουκουρεστιου.
Ειτε χρυσο,ειτε φωσφοριζε κιτρινο,πιστευω οτι θα ειναι γ@μηστερη.
Εμενα παλι δε με ενοχλει το να τη φορεσει καποιες φορες η ομαδα. Με ενοχλει το οτι ενω περιμενεις η 3η εμφανιση να ναι κατι διαφορετικο ωστε να πας να την αγορασεις, αποφασιζπυν να την κανουν φουξια. Βεβαια αυτο που αναφερεις για το γυναικειο φυλο εχει λογικη και δεν το χα σκεφτει. Αλλα και παλι θα βγουν κερδισμενοι εμπορικα απο το να την ρκαναν καποιο αλλο ωραιο χρωμα που να αρεσε σε αντρες και γυναικες.
τρίτη εμφάνιση δεν φορέσαμε σχεδόν ποτέ.. ποιος μωρέ να μας κοροιδέψει; όλες οι μεγάλε ομάδες έχουν φορέσει ροζ εμφάνιση.. οκ, εμείς σαν τρίτη επιλογή που την έχουμε δεν νομίζω να την φορέσουμε.. έτσι κι αλλιώς έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια αυτό με τα χρώματα.. και επειδή είμαστε ΑΕΚ και όχι καμιά τυχαία ομάδα φαίνεται ότι μας υπολογίζει πολύ η nike σ'αυτες τις κινήσεις που κάνει..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
για την μαυρη πιστεύω θα είναι φοβερή.. ανυπομονώ να την δω!
Αν ηταν ροζ δε θα με χαλουσε τοσο. Αλλα φουξια?
ε οχι και ροζ ρε μαστορα...λυπησουμας...τι λες καθε μερα...
Φιλε πλακα μου κανεις. Ειναι δεδομενο οτι θα χουμε γουξια. Εγω να σε λυπηθω. Εγω απλα λεω οτι απ το φουξια θα προτιμουσα ροζ που ναι πιο απαλο και δεν κανει τοσο μπαμ. Ψαξε δες τις ροζ εμφανισεις της παλερμο ή της γιουβεντους και κανε συγκριση με τις φουξια.
Εχω να δω ωραια φανελα απο το 2008.
Και φανταστικη φανελα απο το 1998.
Ας ελπισουμε με την ελευση του γηπεδου να εχουμε και τίποτα φανελες της προκοπης.
Ελπίζω να είναι αστείο αυτό για την τρίτη εμφάνιση...
WTF !?! Και ότι έκανα πλάκα σε φίλο μου βάζελο για τις ροζ εμφανίσεις τους... φτουουου ...
Χάλι μαύρο!
Πέρα απο την αηδία της φούξια επιλογής, τα τελευταία 30 χρόνια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ξέρετε οι ομάδες κάνουν και παρουσιάσεις των εμφανίσεων και νωρίς το καλοκαίρι μάλιστα για να πουλήσουν. Σε μας περιμένω από τον Ιούνιο τα κίτρινα φανελάκια της προετοιμασίας να πάρω και στο e-shop έχουν ακόμα τα "Ήρθαμε" του τελικού. Σοβαρευτείτε ΚΑΙ σ' αυτόν τον τομέα.
oh no..
ευτυχώς τουλάχιστον δεν θα φορεθεί σχεδόν καθόλου.. αν όχι καθόλου!
Στην Τούμπα αναγκαστικά αυτή θα φορέσουμε οπότε βάλε με το νού σου... : )
καλά μπορεί και όχι.. αν βάλει ο παοκ τα λευκά.. πάντως μόνο μια φορά θα την βάλεις φέτος αν την βάλεις..
φουξια???????ελεος......ενω ενα τυρκουαζ φωσφοριζε με καφε ριγα,ε?????περα απο την πλακα η μαυρη εμφανιση θα τα σπαει...
Ε ρε τι εχουμε να ακούσουμε.
Άκουσον! Άκουσον!
Φούξια!;
Για εμπορικούς λόγους; Δηλαδή ποιος θα θέλει φούξια εμφάνιση;
Τα κορίτσια (και ίσως οι ομοφυλόφιλοι);
Και πόσες εμφανίσεις πιστεύετε ότι θα αγοράσει το αδύναμο φύλο και το τρίτο φύλο;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πάτε καλά, τι είμαστε μοντέλα του Κωστέτσου;
ΥΓ.: Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους.
Η μονη δικαιολογια που δινω για αυτην την αποφαση ειναι να ανοιξει η αγορα μπλουζας στο γυναικειο κοινο της ομαδας μας.Αλλα η αληθεια ειναι οτι η επιλογη χρωματος ειναι οτι πιο Ακυρο εχουμε δει.Η μαυρη με το χρυσο πιστευω θα ειναι Απιστευτη εμφανιση.
Αgainst modern football.
Τοσα χρωματα υπαρχουν που ναι ασχετα με τα παραδοσιακα. Το φουξια επρεπε να επιλεξουν? Τελος παντων λεπτομεριες ειναι αυτα.
Μαζευω κιολας λευτα να παρω την μαυρη...σκετη καυλα!