Μονόδρομος φαίνεται πως αποτελεί πλέον η παραχώρηση του Έλντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ, παρά τα διαδικαστικά θέματα της μεταγραφής του και κυρίως αυτά που αφορούν το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί η Μπράγκα. Είναι ξεκάθαρο ότι πολύ δύσκολα πλέον η ΑΕΚ και ο Πορτογάλος θα πορευθούν μαζί και ήδη στην Ένωση ζυγίζουν όλα τα δεδομένα, που οδηγούν στο… διαζύγιο.
Ας δούμε όμως το σκεπτικό της ΑΕΚ πιο αναλυτικά. Ο Μπαρμπόσα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και μπορεί από τον Γενάρη να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του αλλού. Με την ΑΕΚ μάλιστα να μην μπορεί να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της. Σε αντίθεση με την παρούσα φάση που μπορεί να εξασφαλίσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, ιδιαίτερα από έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο απέκτησε ως ελεύθερο, ανεβάζοντας η ίδια την αγοραστική του αξία.
Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ένωση δεν σκοπεύει να… σκοτώσει τον ποδοσφαιριστή. Το αντίθετο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Μπαρμπόσα δέχθηκε νέα κρούση από πλευράς ΑΕΚ για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με αυξημένες απολαβές. Απολαβές όμως που δεν μπορούν να φτάσουν τα χρήματα που προσφέρουν οι Άραβες, που δεν αποκλείεται τελικά να ξεπεράσουν και τις 800.000 ευρώ για κάθε χρόνο.
Ο Πορτογάλος από την πλευρά του σε κανένα σημείο των διαπραγματεύσεων δεν εκβίασε την ΑΕΚ και έδειξε απολύτως επαγγελματίας και αφοσιωμένος στην δουλειά και την ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο ίδιος έβαλε «στοπ» σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση πριν από τα ματς με την Σεντ Ετιέν, αφού από τότε ήταν ενήμερος για το ενδιαφέρον της Αλ Ουάσλ. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι και εύκολο να μην σκέφτεται τα χρήματα που του προσφέρουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τα οποία αν συνεχίσει στην ΑΕΚ, όσο επαγγελματίας και αν είναι ο Μπαρμπόσα, δεν παύει να είναι πολύ λιγότερα.
Την στιγμή μάλιστα που βρίσκεται στην ηλικία των 29 χρόνων και ίσως αυτό το συμβόλαιο να είναι και το μεγαλύτερο στην καριέρα του. Και δεν αποκλείεται αρνητική έκβαση στην μεταγραφή, να επηρεάσει αρνητικά τον Μπαρμπόσα και κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Στην ΑΕΚ φαίνεται να έχουν καταλήξει στην παραχώρηση του Μπαρμπόσα, καθώς αμφότερες οι πλευρές θα βγουν κερδισμένες. Και η Ένωση θα βάλει κάποια ένα καλό ποσό στα ταμεία της, από έναν ποδοσφαιριστή που απέκτησε ελεύθερο και ο ίδιος ο Πορτογάλος θα κλείσει μία συμφωνία που δεν είναι σίγουρο ότι θα του προκύψει ξανά στο μέλλον. Άλλωστε, ανάμεσα στις δύο πλευρές, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός και ιδιαίτερα η ΑΕΚ δεν θα ήθελε να κόψει τον δρόμο σε έναν επαγγελματία που συμπεριφέρθηκε άψογα αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ FM (Εγω μονο προ ξερω και μαστερ λιγκ) :
Πως γινεται να υπαρχει ποσοστο μεταπωλησης σε παικτη που αποκτηθηκε ελευθερος???
Επιπλεον οσοι κραζετε την ΠΑΕ να ξερετε οτι κι εγω ποσες φορες της εχω πεταξει κουραδες λογω της επενδυτικης και επικοινωνιακης ανυπαρξιας αλλα εν ετη 2016 (σχεδον) ο,τι θελει ο παικτης κανει.Με το ζορι δε μενει κανεις και πουθενα.Κατα τ αλλα αντικαταστατη μην περιμενετε...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εδω εγινε ο Λαμπροπουλος χαφ δε θα γινει ο Γκαλο εξτρεμ???
Στο ΦΜ Πγίνεται πολύ απλά αν ο παίκτης δεν έρθει σαν τυπικά ελεύθερος, αλλά σαν μεταγραφή με κόστος 0 Ευρώ + Ποσοστό μεταπώλησης. Έτσι ουσιαστικά η ομάδα που δίνει τον παίκτη δεν παίρνει χρήματα, αλλά αποδεσμεύει το συμβόλαιο του παίκτη χωρίς να του δώσει αποζημίωση , και κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ο Παίκτης δεν μπορεί να ζητήσει τρομερό συμβόλαιο από την νέα ομάδα καθώς τον αγόρασε για 0 Ε, και η νέα Ομάδα αποκτά έναν παίκτη με 0Ευρώ χωρίς να χρειάζεται να ψάχνει στο "πανέρι" των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "από καιρό χωρίς ομάδα".
Στην πραγματική ζωή, κατά την γνώμη μου αυτό μεταφράζεται σε " Η ΑΕΚ δεν θέλει τον Ανάκογλου (100% τυχαίο το όνομα), αλλά ο Ανάκογλου με 1 χρόνο ακόμα συμβόλαιο δεν θέλει να το λύσει χωρίς αποζημίωση. Οπότε η ΑΕΚ λέει στον Ανάκογλου, βρες ομάδα και σε δίνουμε τζαμπέ + 15% αν εξελιχθείς και καταφέρουν αυτοί να σε πουλήσουν"
Όλα είναι να' χαμε να λέγαμε. Ακόμακαι από εδώ θα φανεί αν πάμε για πρωτάθλημα. Ή φεύγει και παίρνεις για αντικαταστάτη κάποιον καλύτερο ή φεύγει και αρχίζεις τα "θα πορευθούμε με αυτά που έχουμε", "εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας κλπ. Γιατί αν κάποιος νομίζει ότι η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει αντικαταστάτη του Μπαρμπόσα, γελιέται...
οπως εχω ξαναγραψει, αντικαταστατη του Μπαρμποσα δεν εχεις. ΑΛΛΑ για μια αντε δυο αγωνιστικες το πολυ, υπαρχει η δυνατοτητα να μπαλωθει η τρυπα ειτε με Πλατελλα ειτε με Πατιτο ειτε με Μπακασετα. Αν δεν κανω λαθος, μετα απο 2 ή 3 αγωνιστικες υπαρχει διακοπη για εθνικες ομαδες. Αρα αν ερθει καποιος αντικαταστατης στην επομενη μια βδομαδα, θα εχει σχεδον ενα μηνα να προετοιμαστει καταλληλα (παντα σε περιπτωση που ειναι πισω σε φυσικη κατασταση κτλ)
Πατίτο, Βάργκας, Αραβίδης και δυστυχώς Πλατέλλας. Έχεις και Μπακασέτα, πόσους μεσοεπιθετικούς θέλεις ?
πες μου ότι είναι αυτή η ΑΕΚ που ονειρευεσαι...
Παρα πολυ σωστος φιλε!!!
ama kataferoyn kai ton ksefortothoyn kai paroyn kai lefta tha einai oti kalytero.
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ? ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΜΑΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
Να έχεις Ανατολιωτάκη και να παίζεις και Γ όμως μη τα θες όλα δικάσου.
Σε σχέση με κάτι άλλους ο μπαρμπόσα θα ήταν μια χαρά για πάγκο στην Αεκ.
Δυστυχώς όμως είναι πολλά τα λεφτά κυριώς για τον ίδιο (ακούγεται τα τριπλά ) οπότε τι σημασία έχει γιαυτόν η Αεκ χωρίς ευρώπη ή αραβία , ξένος είναι την πάρτυ του θα κοιτάξει.
Ακόμη και έτσι αν καθαρίσει η ΕΠΟ η Αεκ είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα γιατί έχει ομοιογένεια προπονητή γνώστη μ ενωμένους φιλάθλους και ισχυρή διοίκηση .
Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, καλή συνέχεια στην καριέρα σου και ευχαριστούμε! Δεν δικαίωσες καμία προσδοκία μας και πάρε μαζί σου και τον Βάργκας!
Συγχωρέστε με οι φίλοι εδώ μέσα αλλά όσο κατανόηση και να έχω για το που ήμασταν 3 χρόνια πριν και πως είναι η κατάσταση γενικότερα, έχω μείνει άναυδος με αυτά που ακούω από όλους και αισθάνομαι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάθε φορά σαν να έβλεπα άλλο ματς!
Δεν ξέρω αν έχω μεγάλες απαιτήσεις ή ονειρεύομαι όρθιος, αλλά για να μη σας κουράσω θα πω μόνο ότι πριν από κάποια χρόνια είχαμε Μαντούκα, Σέζαρ και Λάκη και αναθεματίζαμε την τύχη μας όλη μέρα και λέγαμε πως πονάνε τα μάτια μας!
Οι τρεις προαναφερθέντες σήμερα έπαιρναν την φανέλα σπίτι και τους έβαζες μέσα και με μισό πόδι! Και καθόμαστε και λέμε ότι Μπαμπόσα Βάργκας κλπ είναι βασικοί και δεν ξέρω γω τι! Πόσο χαμηλά έχουμε βάλει τον πήχη;
Υ.Σ. : Ο Κετσπάγια επιθετικός μέσος ήταν και πολύ καλός μάλιστα. Μάλλον και τα δικά του μάτια πονάνε λίγο λίγο και ας μη το λέει!
Γενικα πολλοι ΑΕΚτζηδες εχουν χασει την αισθηση της αναλογιας. Νεος Τσαρτας ο Μανταλος, νεος Σκοκο ο ταδε, νεος Ντεμης ο ενας κτλ για παιχτες που δεν τους εχουν δει καν η για παιχτες οπως ο Τσαρτας που 2 χρονια μικροτερος του Μανταλου ειχε βγει πρωτος σκορερ του πρωταθληματος ως επιτελικος χαφ κ εκανε μαγικα πραματα γενικοτερα. Οσες ασιατ εβγαζε σε 5-6 αγωνιστικες ο Τσαρτας δεν εχει βγαλει 3 χρονιες μαζι ο Μανταλος. Μακαρι να το καταφερει, αλλα ακομα απεχει. Κ οντως κ οι 3 πλαγιοι που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανεφερες θα παιζαν βασικοι τωρα στην ΑΕΚ ευκολα. Δεν διαφωνω. Απλα οπως λεει κ ο αλλος φιλος πλεον οι καταστασεις εχουν αλλαξει. Τηρουμενων των αναλογιων οι Μπαρμποσα, Βαργκας ειναι αξιοπρεπεστατοι κ δεν εχω καποιο παραπονο απο αυτους. Απλα ευελπιστω να μπορεσει η ΑΕΚ να ξανα αξιωσει να ρχονται πραγματικα παιχταραδες κ οχι λαχεια που τα βαφτιζουμε στο μυαλο μας οπως γουσταρουμε για να καλυψουμε την οποια ανεπαρκεια της ομαδας.
Φίλε μου ζούμε στην Ελλάδα του 2016 χωρίς γήπεδο και 5 χρόνια εκτός ευρώπης.Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο λιγότερο θα πονάνε τα μάτια σου
Γι'αυτό αναρωτιέμαι πόσο χαμηλά έχουμε βάλει τον πήχη !
Αντιλαμβάνομαι την κατάσταση στην Ελλάδα του 2016 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δέχομαι να μου βαφτίζουν το μαύρο άσπρο και να μην ακούω ούτε μια ερώτηση ουσίας στον Κέτσε!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όλοι μιλάνε για μεταγραφές από το πάνω ράφι και κουραφέξαλα! Δεν κοιτάνε που οποίος έρχεται εδώ γίνεται χειρότερος! Δεν μιλάω τόσο για φέτος αλλά η ομάδα δεν τρέχει, δεν πιέζει, δεν αλλάζει τρίτη δημιουργική πάσα (γτ προς τα πίσω μια χαρά), έχω ξεχάσει πότε έκανε τελευταία φορά κοντρόλ ο Βάργκας ή κάτι της προκοπής ο Μπαρμπόσα...
Και πρόσεξε δεν αναφέρομαι σε τίποτα διαστημικό. Κάτι δημιουργικό ρε παιδί μου! Μια τρίπλα να περάσει στο ένας με έναν . Μια σωστή προώθηση του παιχνιδιού χωρίς να κουράσει την μπάλα, μια κάθετη, μια φορά να μην σωριαστούν από τζατζάρισμα κ να κοιτάνε απορημένοι το κοράκι να έχουν συνέχεια στο παιχνίδι τους , ταχύτητα, φυσική κατάσταση!
Δεν μηδενίζω και αναγνωρίζω ότι προσέφεραν ότι μπορούσαν αλλά δεν μπορεί να τα βλέπω μόνο εγώ όλα αυτά και να ακούω στο ραδιόφωνο διθυράμβους για τον Βάργκας σε ματς που δεν έχει σταυρώσει κοντρόλ κ δεν έχει κάνει μισή κούρσα, επειδή έβαλε αυτός το γκολ της νίκης!
Τέλος είναι ΝΤΡΟΠΗ να μιλάνε για κούραση! Δεν μπορεί οι συνάδελφοι σας στο εξωτερικό να παίζουν διπλάσια παιχνίδια και με σοβαρούς αντιπάλους, όχι τον συμπαθέστατο Πανθρακικό, κ να τρέχουν σαν σκυλιά κ σεις "τα καημένα τα παιδιά είναι κουρασμένα!". Κάτι γίνεται στραβά είτε από τους παίχτες είτε από το τεχνικό τιμ! Δόξα τω Θεω στις μέρες μπορούμε να κάνουμε ευθεία σύγκριση με όποια ομάδα από οποιοδήποτε πρωτάθλημα θέλουμε! (Δεν συγκρίνω πχ με την Ρεαλ για όποιον βιαστεί )
Ουφ τα έβγαλα από μέσα μου! Αυτά γτ μερικοί μας κάνουν να πιστεύουμε ότι βλέπουμε άλλο ματς!
λοιπον ο μπαρμποσα στο ματς στα πλει οφ με τον βαζελο το καθαρισε μονος του. Αυτο ειναι το τελευταιο επειδη δεν θυμασαι. Δεν στο λεω προκλητικα για να μην παρεξηγηθω.
Απο κει και περα ο Βαργκας εχει την ιδιαιτεροτητα να μπορει να ειναι ο χειροτερος παιχτης του γηπεδου αλλα να σου βγαλει ασιστ ή γκολ με εναν μαγικο τροπο
Προφανώς κ δεν ήταν κυριολεκτικό το σχόλιο μου. Είναι αυτό που σου βγάζει ο παίχτης, η εντύπωση που σου αφήνει. Τέλοσπάντων, είμαι σίγουρος ότι λίγο πολύ έχω τονίσει τα βασικά προβλήματα των ελληνικών ομάδων, δεν είναι δικό μας προνόμιο μόνο να έχουμε αργόσχολους στην ομάδα και να περιμένουμε να γεμίσει το "mana" να γίνει κάτι μαγικό (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αλλά μην κολλάμε σε πρόσωπα. Τι Βάργκας, τι Μπαρμπόσα, τι όποιον άλλο θέλετε! Στην ΑΕΚΑΡΑ μας πρέπει να παίζουν παίχτες που να μπορούν να κάνουν μια τρίπλα, να βγάλουν μια κάθετη, να έχουν παραγωγικό παιχνίδι και αυτά, συγχωρέστε με αλλά, εκτός απο μερικές εκλάμψεις μέσα σε κάποια παιχνίδια, δεν νομίζω ότι έχει μείνει σε κανέναν αυτή η "γεύση" ότι τα είδε.
Και για να μην ξεχνιόμαστε! Να τρέχουν, να πιέζουν και να αντέχουν !!! Την αγανάκτησή μου, στην Ελλάδα βρίσκονται που το ποδόσφαιρο παίζεται 3 ταχύτητες κάτω (μπλέξαμε με Νόβες και Οτε και βλέπουμε πως παίζεται το ποδόσφαιρο αλλού...) και παίζουν 30 ματς τη σεζόν!
Υ.Σ. συνεχίζει να με στεναχωρεί το γεγονός, όπως το ανέφερα πιο πάνω, ότι πάλι κανείς δεν ασχολείται με τα σημαντικά! Ούτε μεταγραφές αεροδρομίου, ούτε προπονηταράδες χρειάζεσαι, αρχικά, στην Ελλάδα. Ένα τιμ γυμναστών θέλεις από τη Β' Αγγλίας και κανονικούς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παίχτες! Γύμνασε τους παίχτες να εντέχουν σε ρυθμούς Championship, για αντιπάλους όπως η Μπράιτον, και να αντέχουν 50 παιχνίδια και βάλε τους μετά να παίξουν μόνο 30 (+κάποια κύπελλο) στο δικό μας! (Άσε που πλέον δεν έχουν τη δικαιολογία των Θρακομακεδόνων)
Άδικο έχω;
Τα πες όλα .
Ο Κετσπάγια φίλε κοιτάει μόνο αμυνα, δεν ξέρει απο επίθεση. Με τους Γάλλους τους ανύπαρκτους κοιμόμασταν πίσω χωρίς να μας απειλούν. Άσε μη περιμένεις θέαμα και μπάλα.
Ξεκαθαρα πρεπει να φυγει και να φερουν καλυτερο. Ειναι ομως ικανοι γι αυτο? Οι περισσοτεροι συμφωνουμε οτι ο Μπαρμποσα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, αλλα νομιζω περυσι ηταν ο καλυτερος μεσοεπιθετικος μας. Σκοραρε πολυ για εξτρεμ και, σε αντιθεση με Βαργκας, βοηθαει και αμυντικα. Ο Πατιτο αν δεν κανω καθως, δεν ειναι πολυ του γκολ, αρα οπωσδηποτε πρεπει να βρουν εξτρεμ που να σκοραρει. Και αμφιβαλλω οτι μπορουν να βρουν τετοιον.
Ρε φίλε με το συμπάθειο δλδ αλλά τα γκολ τα μεγάλα και τα δύσκολα ο Βάργκας τα έβαλε. Ο Μπαρμπόσα έκανε μερικά πολυ καλά παιχνίδια αλλά στον τελικό που ήταν? όταν έπαιρνε τις κόκκινες και έχανε τα ματσάκια τι λέγαμε? Καλός χρυσός αλλά δεν ήταν για μεγάλα πράματα.
Ειπα εγω οτι ηταν για μεγαλα πραγματα? Τα δεδομενα παραθετω. Και εγω να φυγει θελω. Αλλωστε τωρα και ο Πλατελλας σε καλυτερη κατασταση δειχνει. Απλα λεω οτι πρεπει να ρθει καποιος που να προσφερει τουλαχιστον οσα και ο Μπαρμποσα. Ο Βαργκας φυσικα και εβαλε σημαντικοτατα γκολ αλλα δεν ειναι εξτρεμ. Και κανενα απ τα σημαντικα του γκολ δεν τα πετυχε σε ροη αγωνα(δεν αναλυω τωρα τον λογο που το αναφερω αυτο). Επισης δε νομιζω οτι στον Λετσπαγια αρεσουν ιδιαιτερα οι παιχτες που δε μπορουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να βοηθανε αμυντικα.
Ρε δημητρη το αν και τι θα φερουνε δεν το ξερουμε....Καθηστε να δουμε....το θεμα ειναι οτι υπαρχει η ευκαιρια να ερθουνε καποια λεφτα που χωρις αυτα ηταν απιθανο να φερουνε αλλον η αλλους παικτες.
Και αυτα τα λεφτα δινονται για παικτη που ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ.
Αυτο....αν δεν φερουνε η παρουνε κανενα μετριο μαζι στο κραξιμο...αλλωστε τους εχω σουρει αρκετα.
Φυσικα δεν το ξερουμε. Γι αυτο λεω να τον δωσουν για να φερουν καλυτερο(ή τουλαχιστον της ιδιας αξιας).
ΧΟΥΛΙΟ!
Μια χαρά πήγε η επένδυση Μπαρμπόσα για την ΑΕΚ. Μπράβο Μιλο. Ούτε μεταγραφή δε χρειαζόμαστε λόγω αποκλεισμού στην Ευρώπη. Εκτός και αν προκύψει μεγάλη ευκαιρία.
Μαγκες ηρεμηστε αεκ ειμαστε,ουδεις αναντικαταστατος.Δεν εξαρτομαστε απο κανεναν Μπαρμποσα,αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα στο καλο να παει και τον ευχαριστουμε για οσα εκανε.Εγω παντως εχω την ελπιδα οτι μεχρι να τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος θα γινει το μεγαλο μπαμ και θα ερθει στην ομαδα πολυ δυνατος παιχτης ωστε να ανεβουν και τα διαρκειας.
Το ουδεις αναντικαταστατος που το στηριζεις? Γιατι γενικα ισχυει αλλα στην περιπτωση μας δε ξερουμε καν αν θα αντικαταταδτησουν τον Μπαρμποσα. Εδω στα αμυντικα χαφ περυσι ειχαμε Σιμοες-Γιοχανσον-Κορδερο και το γεναρη πηραμε και Ζουκουλινι παροτι δεν ειχαμε καμια ελπιδα για πρωταθλημα. Και τωρα που το πρωταθλημα ειναι μονοδρομος, θα μεινουμε με Σιμοες-Γιοχανσον και Γαλανοπουλο. Δεν αποκλειω ο Γαλανοπουλος να γινει καλυτερος και απο αυτους τους 2 παιχταραδες,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλα μολις πριν 2 βδομαδες ο Κετσπαγια προτιμησε(σωστα) τον Λαμπροπουλο απο αυτον. Και μονο και μονο αυτο(και παροτι δεν εγινε για αγωνιστικοθς λογους) δειχνει οτι θελουμε παιχτη εκει. Οχι βεβαια οτι αν ο Γαλανοπουλος επαιζε με Σενττ Ετιεν και εβγαζε ματια, δε θα χρειαζομασταν.
dimitriss 21 το ουδεις αναντικαταστατος το ειπα γενικα.Εννοειται οτι πρεπει να αποκτηθει αξιος αντικαταστατης.
ελα ρε προσωπολατρεια για πες κι αλλα...
Απ αυτο που εγραψα καταλαβες οτι ειμαι προσωπολατρης?Μαλλον το αντιθετο.
Σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι καλά τα λες. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό δεν αναφέρεις τίποτα. Η ομάδα που κατά την γνώμη μου ήταν γυμνή από εξτρέμ (αυτό θα μου πεις είναι προσωπική άποψη) τώρα μένει ολοτσίτσιδη. Έχει δείξει η ΠΑΕ τέτοια ευελιξία ώστε να μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να καλύπτει εγκαίρως τα όποια, αποδεδειγμένα, κενά της; Δηλαδή η ΑΕΚ είναι μονάχα μια εταιρία που πρέπει να κοιτάει την κερδοφορία της και τίποτα άλλο; Και αλήθεια, ποιος είναι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενδεδειγμένος τρόπος για να φτάσεις στην επιτυχία; Η επένδυση στο υλικό της ομάδας ή απλά και μόνο ή ορθή (κατά την εκτίμηση των διοικούντων) διαχείριση του; (Ίσα βάρκα δηλαδή ίσα πανιά).
Προφανώς πρέπει να είσαι πρώτα ίσα βάρκα ίσα πανιά γιατί είδαμε με τον άλλο τρόπο που φτάσαμε.
Προφανώς! Αλλά αν βάλεις και πέντε δραχμούλες για να αναπληρώσεις τα, ομολογουμένως, σημαντικά κενά σου, θα είσαι ίσα βάρκα ίσα πανιά προς τα πάνω. Περισσότερα εισιτήρια, καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα (άρα περισσότερες χορηγίες), πιο πολλά διαρκείας τη νέα χρονιά, μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσεις σε ομίλους, στην Ευρώπη (άρα περισσότερα χρήματα)... τι να λέμε... αυτά είναι ψιλά γράμματα για την διοίκηση αλλά και για πολλούς φιλάθλους μας. Υ.Γ. Σεβαστή κάθε άποψη!
Σιγα τον παικτη... να μουρμουρουσαμε για αν εφευγε ο Σιμοες ή ο Γιοχανσον ναι... σιγα τον Μπαρμποζα ρε μαγκες... με τις ωρες του ηταν... δεν λεω οτι εχουμε καλυτερο ( θα διξει ο Πατιτο) αλλα μπορουμε να βρουμε... κλαιν... τι μονομερες ανανεωσεις και τριχες κατσαρες στο κατω κατω... ο παικτης κοιταει τα λεφτα και καλα κανει... σιγα να μην τον κοψουμε εμεις...
Απώλεια! Πρεσσάρει, παίζει με πάθος, είναι γρήγορος, καλύπτει χώρους, έχει κάλο σουτ και είναι το μοναδίκο αξιόπιστο, δοκιμασμένο εξτρέμ που έχουμε! Άντε να βρούμε τώρα κάτι ανάλογο, να εγκλιματιστεί κτλ. Ελπίζω η διοίκηση να ξέρει τι κάνει. Δεν ξέρω αν αξίζει τα 800 χιλ πάντως όταν χάνεις βασικό σου μέσα αυγούστου ή τα δίνεις ή έχεις έτοιμες σίγουρες λύσεις. Αλλιώς.........
Και ο Αραβίδης πρεσάρει παίζει με πάθος είναι γρήγορος καλύπτει χώρους αλλά στους περισσότερους δεν τους κάνει
ΑΕΚ αν εισαι φυσικα και δεν σου κανει......αν δεν ετρεχε κιολας γιατι να γινει ποδοσφαιριστης ?ετσι και αλλιως τιποτα αλλο δεν κανει.
Ο Μπαρμπόσα καλά κάνει και απομακρύνεται. Ως διά μαγείας, κάτι συμβαίνει και φεύγουν αυτοί που πρέπει να φύγουν. Πολύ περιφερειακός παίκτης, καθόλου μπουκαδόρος, σε απόσταση από το σέντερ φορ, δεν έχει ''επαφή'' με το σέντερ φορ με αποτέλεσμα να τον ακυρώνει. Καλός μέχρι τώρα για την ΑΕΚ αλλά μέχρι εδώ... Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε και καλή τύχη από δω και μπρος...
Κάτι διάβασα σε μια εφημερίδα σήμερα ότι περνούμε σκοκο αν φύγει τελικά Ο μπαρμποσα μακάρι αν ισχύει
Μεγάλη κοροϊδία. Το οτι η ΑΕΚ εχει τη δυνατότητα να ανανεώσει μονομερως το συμβόλαιο του για ενα χρονο γιατι δε το λένε; Το οτι με τα ψέμματα βρήκαμε ενα παίχτη που ηταν απο τους καλύτερους περσυ; Ερασιτεχνισμοί στο μεγαλείο τους. Θα χτυπάμε το κεφάλι μας όπως με τον κατσαρ!
Γιατί έχω μία υποψία ότι ή ομάδα δεν θα πάρει εξτρέμ για να πάρει χρόνο και ο Αραβιδης;; Ελπίζω στο αντίθετο για να μην έχουμε μεταγραφικες ξενερες στο τέλος της περιόδου πάλι...
Θα ειναι προκληση να αφησουνε την ομαδα ετσι μονο και μονο για να περνει ματς ο καταθετης της ψυχης.Ασε που λογαριαζουνε χωρις τον τιμουρ.......αυτος επιθετικος ητανε.....ξερει ......μεχρι και τον τσελιο βασικο θα δουμε,μακαρι κιολας....... πριν αναγκαστει να βαλει τον αραβιδη και μαλλον πρεπει οι αλλοι διαθεσημοι να ειναι στο νοσοκομειο για να γινει αυτο......ο τιμουρ ειναι δικαιος φιλε.
Το λουκούμι στον κύριο,που λέει και ο Γεωργίου. Στάζειs μέλι για τον Άραβα.
Οχι θα τον λιβανιζω..........και περισσοτερο δεν τα εχω με αυτον τοσο ξερει τοσο πεζει με αυτους που τον αβανταρουνε τα εχω και μετα μου ζητανε και τιλους.......
Σοβαρότητα μηδέν ... δίνεις έναν ποιοτικό παίκτη ( για μένα Προσωπικά ο ποιοτικότερος ) πριν αρχίσει το πρωτάθλημα , και θέλεις να λέγεσαι Ομάδα μεγάλη με προοπτική να χτυπήσεις τους άλλους , βλέπε γαύρο , Παοκ και Παναθηναϊκό που έχουν κάνει καλές και σοβαρές μεταγραφές για φέτος ... δεν ξέρω , τα σχόλια δικά σας .
Με παικτες που ζοριζοτανε στην β και δεν μπορουσανε να νικησουνε λιβαδιες και καλονες και παναιτωλικους δεν πας πουθενα φιλε μου.Αλιμονο αμα κρεμοτανε και φετος η ΑΕΚ απο μπαρμποσα και ολους αυτους που εκτος γκαλο,μανταλου,σιμοες,γιοχανσον,αντε και βαργκας δεν ειναι για ομαδες παραπανω απο πανιωνιο......Που ειδες την ποιοτητα του μπαρμποσα δλδ?
ας ο τζιμπουρ μονος επιθετικος αυτος,αυτον συνηθησανε και βρισκανε απιθανα επιχειρηματα για να τον δικαιολογησουνε και πες πες θεωρητε και απαραιτητος ακομα για καποιους...μα αυτον ειχαμε αυτον βαζαμε...και λεγανε καλος μαρκαρει πολυ κτλ κοντρολ,τριπλα,ταχυτητα,σεντρα,εστω προσποιηση κατι βρε αδερφε που να σε παραπεμπει σε επιθετικο παικτη !!!!!!δεν μπορει να κανει....... αλλα καλος....αφου ο χρυσανθος ειχε καει απο την προετοιμασια.
.........................
Το οτι του βγηκανε 5 ματς στα 40 ειναι ο κανονας?Μαλλον οχι......το οτι δεν ειχαμε κανενα σοβαρο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ροστερ περσι το φωναζαμε καποιοι.....αλλα να θεωρουμε τον μπαρμποσα απαραιτητο και παικτη 11δας πρωταθλητριας ομαδας ειναι διαφορετικο επειδη εκανε 5 καλα ματς.Δεν κοιτα κανεις τα 25 που ητανε ανυπαρκτος η μετριοτατος?Και τι να περιμενει η ομαδα πλεον απο τον μπαρμποσα?
Να τον κρατησει και να βασηστει σε αυτον?Με κρητηριο τα 5 ματς?
Καμια λογικη δεν εχει να κρατησεις τον μονοφθαλμο επειδη η αλλοι ειναι τυφλοι.....και το λεω αυτο γιατι καποιοι φιλοι λενε οτι ειναι ο μοναδικος μας εξτρεμ...σωστο αλλα αυτο τον κανει και ικανο και καταλληλο για την ΑΕΚ?Την ιδια λογικη ειχανε καποιοι και για αραβιδη...τραυματι
Ο αλμειδα μονο να σταθει και να κινητε στο ημικυκλιο της μεγαλης περιοχης περισσοτερα θα προσφερει.Οχι φιλε μου....η ΑΕΚ αλλαζει και θελει παικτες οπως ο τσιγκρινσκι και ο αλμειδα σε καθε γραμμη...και κυριως στην επιθεση που πρεπει να κερδιζει τα ματς και να μαζευει ποντους μεχρι στο τελος να εχει παραπανω απο τους αλλους και να παρει το πρωταθλημα.
Και εκει εκτος του αλμειδα που ευτυχως ο ανθρωπος δειχνει οτι εχει θεληση και ορεξη εχεις τις περσινες μετριοτητες,ο ροντριγκεζ πιστευω να μας βγει και να υπαρχει και ενας 2ος ποιοτικος παικτης για εκει μπροστα,ετσι ωστε με την αλλαγη του μπαρμποσα να εχει αλλαξει η ομαδα ολη την τριαδα της επιθεση κατι που για μενα ητανε ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΗΚΟΤΕΡΟ να γινει φετος.
Και ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα εστω και τυχαια ειναι κατι που θα γινει και αυτο ειναι παρα πολυ ευχαριστο και σπουδαιο για την ομαδα.Την διαφορα θα την καταλλαβεις και εσυ με την εναρξη των αγωνων και το ενσωματομα στην 11αδα των νεων παικτων......τοτε μου ξαναλες για την ποιοτητα του μπαρμποσα.........
Αγαπητέ μου μακάρι να γίνει έτσι ...
Απλά στα μέσα της περιόδου όταν θα έχουμε βγει δυστυχώς εκτός πρωταθλήματος θα λέμε πάλι Όλοι το κοντό και το μακρύ μας .
Συμφωνώ μαζί σου για Τσιγκιρινσκι , το καλύτερο κέντρο με Γιοχανσον και Σιμόες , Γκάλο ... Τους καινούργιους θα τους δούμε πως θα πάνε , τον κοντό πέρυσι τον είχαμε κάνει Μέσι και δεν ακούμπησε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπάλα , οι ηγέτες μας ( Μάνταλος - Αραβίδης ??? ) με μεγάλα σκαμπανεβάσματα ...
Προπονητή ???
Ρε χρηστο παλικαρι μου καλο........ μου γραφεις για ηγετες και μαζι με τον μανταλο μου βαζεις και αραβιδη!!!!!!!!!!!!!!!!Εδω δεν ξερουμε αν μπορει να γινει ο μανταλος............
ο χρονων εισαι?Γιατι ρε παιδια το κανετε αυτο?
...μεγαλη παρουσια και καλες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εμφανησεις με την ιδια ομαδα και στις δυσκολες στιγμες περνουνε απο το χερι τους παντες και ξεπερνανε τις δυσκολιες........για να γινει αυτο πανω απο ολα πρεπει να εχουνε την αναγνωριση την παραδοχη την εμπιστοσυνη τον σεβασμο και την πιστη προς το προσωπο του απο τους συμπαικτες και τους προπονητες τους.Και αυτο δεν γινετε παλικαρι μου με κουρεματα και μηνυματα σοφιστικε στο φεις μπουκ..................
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!Ποσ
Ηγετες σε μια ομαδα ξερεις ποιους ενοουμε?Παντα οι ηγετες αυτο που πρεπει να εχουνε σαν κυριο προσον μεγαλες αγωνιστικες δυνατοτητες μαζι με προσωπικοτητα.....
Καλα τα λες. Αλλα ο Πατιτο σε σχεση με Μπαρμποσα δεν εχει κανει τιποτα στην καριερα του. Μακαρι να μας βγει. Αλλα αν δε μας βγει και δεν παρουν εξτρεμ διαφορας στη θεση του Μπαρμποσα, τον Μπαρμποσα θα αναπωλουμε. Γιατι παροτι συμφωνω οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, περυσι ηταν ο καλυτερος μεσοεπιθετικος μας. Εξτρεμ που να βαζει τοσα γκολ, δε βρισκεις ευκολα ακομα και να ριξεις χρημα.
Φιλε Δημητρη σου απαντω και σε αλλο μηνυμα σου με πανω κατω το ιδιο ερωτημα εκ μερους σου.
ευω να εχεις διαβασει αλλες φορες που εχω ποσταρει για αυτον,δεν εχω κατι με το παιδι αλλα πραγματικα καποια σχολια αβαντας προς αυτον σε βγαζουνε απο τα ρουχα σου.
Θα σου πω το εξης.......εχω παιξει και ειμαι στο ποδοσφαιρο παρα πολλα χρονια,αυτο για καποιους δεν λεει και τιποτα που εχουνε μαθει το ποδοσφαιρο απο το φουτμπολ μανατζερ και τα στατιστικα,εγω το εχω ζησει μεσα στο γηπεδο.Εχει διαφορα να κοιτας απο το να βλεπεις μπαλα.
Ο καλος ο παικτης φιλε μου σου το δειχνει σε 10 λεπτα μεσα....απο το πως κοντρολαρει, πως πασαρει ,αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βλεπει γηπεδο,το πως κινητε χωρις την μπαλα γενικα ειναι 5 πραγματα στανταρ που σου λενε με το καλημερα χωρις να τον ξερεις τι ψαρια πιανει.
Παραδειγμα ο πλατελλας αν και πολλοι λενε για το υψος το κυριοτερο του μειονεκτημα που δεν μπορει να γινει πολυ καλος παικτης ειναι οτι αγωνιζετε με κατω το κεφαλι οταν εχει την μπαλα.
Αυτο δεν μπορεσε να το αντιμετωπισει και του κοστιζει.....
Ο μπαρμποσα ειναι ενας μετριος παικτης που δεν ξερω παλαιοτερα τι εκανε αλλα στον καιρο που ειναι στην ομαδα με 3 λεξεις εχει κινηθει σε ρηχα νερα οχι γιατι δεν θελει αλλα δεν μπορει να κανει αυτα που πρεπει ενα εξτρεμ επιπεδου 8 λεω εγω που χρειαζομαστε.
Εκεινος που εχει μονο μειονεκτηματα ειναι ο αραβιδης τι να πρωτογραψω....πιστ
Μην κοιτας τα γκολ του μπαρμποσα δεν εχουνε παιξει κανενα ρολο στην γενικη εικονα της ομαδας αλλα ουτε και του ιδιου λοιπον.Ο πατιτο μπορει ναμην βαζει τα γκολ που λες αλλα θα δημιουργει πολλαπλασιες προυποθεσεις απο τον μπαρμποσα απειλης του αντιπαλου και τα γκολ ας τα βαζουνε αλλοι ο φορ η ο μανταλοςπ.χ.....με λιγα λογια επιθεση της ΑΕΚ με αποντες μπαρμποσα αραβιδη ειναι για καλο.......με τα λεφτα της μεταγραφης ...με 500χιλ φερνεις πολυ καλυτερο του μπαρμποσα.
Βαζετε αρνητικα κανενα προβλημα αλλα θα ηθελα καποιος να μου πει που ωφειλετε η τραγικη περσινη εικονα της ομαδας.Εκτος καποιων σημαντηκων γκολ του βαργκας οι αλλοι δεν μπορουσανε να σηκωσουνε το βαρος της ΑΕΚ με τιποτα.....λιγοι,ανεπαρκης και ακαταλληλοι.
ξτε τι θα γινει και τι γινετε δλδ στην ευρωπη απο παρα πολλες ομαδες και τεραστιες ομαδες και μετα πειτε το αυτο.Ολα εξαρτωνται απο το συμφερων για την καθε ομαδα.
Αντι να χερεστε καποιοι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το τραινο μπαινει στις ραγες κλαψουριζετε για παικτες του 6.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν πειραζει ....θα δειτε αλλη ΑΕΚ φετος παιδια......και με αφορμη την περιπτωση μπαρμποσα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιοι τι ομαδα υποστηριζετε γιατι με αυτα που γραφετε αν νομιζετε οτι αυτη ειναι η ΑΕΚ κανετε λαθος η την εχετε πολυ μικρη στο μυαλο σας.
Αν οχι απο φετος του χρονου παικτες οπως ο μπαρμποσα ουτε εξω απο το προπονητικο θα περνανε.
Αν και απο φετος ο παικτης αλλαγη θα ηταν.....
Τωρα για το επιχειρημα οτι πουλας 20 αυγουστου παικτη βασικο?και αυτο δειχνει μη σοβαροτητα...κοιτα
Και η φαση με τον μπαρμποσα μας ηρθε κουτι.Αν αυριο ερθει προταση για μανταλο 10εκ πρεπει να πουμε οχι ε?
Έχω ξαναπεί ότι αυτός ο παίχτης έχει ποδοσφαιρικό ταλέντο παίχτη επιπέδου champions league και μυαλό παίχτη ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Δεν είναι μεγάλη απώλεια ΑΛΛΑ χρειάζεται επειγόντως αντικαταστάτης.
Εκεινο που ΔΕΝ ακουω καθολου ειναι μηπως πρεπει να δωσουμε 5-6 παιχνιδια και στον Βασιλαντονοπουλο σαν εξτρεμ (εκει τον ειδαμε και μας αρεσε) μπας και το παιδι αρπαξει την ευκαιρια του;;;;
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
Ο άνθρωπος δεν κάνει για την Α.Ε.Κ .Να τον δώσουν και να φέρουν ο,τι καλύτερο μπορούν να βρουν αυτή την εποχή.
Μου αρεσει ο Ελντερ αλλα με 800 και λιγοτερα βρισκουμε αντικαταστατη και τα ρεστα να συμπληρωσουμε για στοπερ που θελει ο καραφλος (μας λειπει ενα χαφ αλλα με Γαλανο Ανταμ ακομα και ο Λαμπροπουλος μπορει θα παιξουν 8-10 παιχνιδια και θα παρουν ανασες IceMan IronMan) ,καλο για τον Ελντερ να παρει ενα καλο συμβολαιο και προς τιμη του δεν εκανε θεμα περιμενε να παιξουμε Ευρωπη.
Εχεις δικαιο. Αν παιξουμε με γαυρο, βαζελο ή παοκ και λειπει ο σιμοες ή ο γιοχανσον ή και οι δύο, θα βαλουμε γαλανοπουλο, ανταμ ή λαμπροπουλο. Και ο Θεος να μας λυπηθει.Περισυ στο Καραισκακη παντως δεν μας λυπηθηκε
Εγώ λέω να πάρουμε από 3-4 ισάξιους σε κάθε θέση να έχουμε 3 ενδεκάδες μπας και ικανοποιηθείτε εδώ μέσα.Η ομάδα μία χαρά είναι αν πάρουμε και το στόπερ που θέλει ο Τιμούρ.Ελληνικό πρωτάθλημα παίζουμε όχι πρέμιερσιπ
Εγω νομιζω πανε να βγουν με σιμοες γιοχανσον γαλανοπουλο μεχρι χειμωνα και παιρνουν κανα δανεικο με 100 χιλ μεχρι το τελος της χρονιας οπως με ζουκου
Ευτυχώς δεν έχω διαβάσει στο 365 τα ονόματα αντικαταστατων που γράφονται αλλού.Οποτε ευτυχώς Δεν ισχυουν. Γιατί αν ισχύουν θα αναπολούμε τον μπαρμποσα και του χρόνου θα γράφουν μερικοί να τον φέρουμε πίσω. Πάρτε εξτρέμ που θα φτιάχνει φάσεις απο μόνος του και θα βάζει γκολ εκεί που δεν το περιμένεις.
Το οτι παρα πολλοι απο οτι βλεπω απο τα σχολια δεν μπορουν να καταλαβουν οτι τα 800χιλ ειναι αμοιβη του παικτη και οχι τα κερδη της αεκ απο την πωληση δειχνει ποσο μυρωδιες ειναι καποιοι
ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ...ΚΑΙ ΓΑΜ0Τ0 ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΔΕ ΒΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Όσο πιο άμεσα να έρθει αντικαταστάτης του.Δεν χρειάζεται να περιμένουμε ως τη τελευταία μέρα του Αυγούστου.Καλό είναι να έχει έρθει για υπογραφές μέχρι την άλλη Πέμπτη.Κι ελπίζω να είναι καλύτερος του Πορτογάλου,με μόνο μειονέκτημα το χρόνο προσαρμογής και αφομοίωσης με την υπόλοιπη ομάδα.Γιατί αν είναι ισάξιος του,με δεδομένο πως τα χρήματα που θα πάρει η ΑΕΚ θα επανεπενδυθούν(τα περισσότερα τουλάχιστον) για τον αντικαταστάτη του,δεν κερδίζει τίποτα η ΑΕΚ.Καλά κάνεις και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ικανοποιείς και τον παίχτη που έχει φερθεί άψογα,αλλά το θέμα είναι αν κερδίζει αγωνιστικά η ΑΕΚ.Χρονικά όσο να 'ναι θα χάσει η ομάδα,έστω και κατ'ελάχιστο,ας κερδίσει σε αγωνιστική αξία του ποδοσφαιριστή.
ΣΤΗ ΔΗΟΙΚΗΣΗ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ . ΔΥΟ ΛΑΘΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
Το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει άρα υπάρχει χρόνος για να έρθουν ελεύθεροι παίχτες αντικαταστατες του. Γιατί για αγορά χλωμό... Τέλος καλοκαιριού όλα γίνονται...
Ο Μπαρμπόζα δεν έχει να δώσει κάτι παραπανω στην ΑΕΚ. Ειναι ένας καλός παικτης που όμως αποδίδει μονο όταν φορμαριζεται, τον υπολοιπο καιρό είναι μέσα στα νεύρα και δεν προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα.Το συμβολαιο του τελειώνει κιόλας οποτε η πώληση είναι μονόδρομος γιατί και εκείνος θα γεμίσει τα ταμεία του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υπαρχουν πολύ καλύτεροι παίκτες απο τον Ελντερ εκεί εξω, αρκεί να έχουμε ενα πλάνο και να δώσουμε ενα συμβολαιο λίγο πάνω από τα 400.
Είναι ήδη αποφασισμένο, οπότε ας μην το καθυστερούμε άλλο κι ας αρχίσουν ολες οι διαδικασίες αντικατάστασης του το συντομότερο δυνατόν. Δε θα αντέξουμε ακόμα ένα σίριαλ στο τέλος του καλοκαιριού.
Είναι ήδη αποφασισμένο, οπότε ας μην το καθυστερούμε άλλο κι ας αρχίσουν ολες οι διαδικασίες αντικατάστασης του το συντομότερο δυνατόν. Δε θα αντέξουμε ακόμα ένα σίριαλ στο τέλος του καλοκαιριού.
Μπλα Μπλα... για τα δεδομένα μπαρμπόσα το πράμα είναι απλό αν πιστεύεις σαν ΑΕΚ τον παίκτη ανανεώνεις το συμβόλαιο και τέλος...αν νομίζεις ότι έφτασε ταβάνι τον πουλάς και πας γι άλλα...
Η πωληση δεδομενης και της επιθυμιας του παιχτη ειναι πολυ σωστη κινηση φτανει να εχει βρεθει καλυτερος αντικαταστατης του με ηγετικη φυσιογνωμια
***ειναι λαχειο,ειναι πολυ εφικτο το να βρεις αντικαταστατη καλιτερο και πιο νεο,αρκει να εισαι σαν ομαδα στοιχειοδως οργανωμενη και συγκροτημενη.
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΛΕΞΗ , 'ΟΡΓΑΝΩΣΗ' ;
τον πήραμε ελέυθερο αλλά κράτησε ποσοστο μεταπώλησης η Μπράγκα? Γίνεται αυτό? Όσο αφορά τα υπόλοιπα: Οποσδήποτε αλλάγή στην ΕΠΟ, επιθετικό, κεντρικό αμυντικό, αντικαταστάτη του Κορδέρο και αντικαταστάτη του Μπαρμπόσα
Συμφωνούμε απόλυτα!
Δεν τον πηραμε ελευθερο, απλα η Μπραγκα αντι για χρηματα ζητησε ποσοστο μεταπωλησης.
Αφού λοιπόν το έχουμε πάρει απόφαση πως θα φύγει ο Μπαρμόσα, ας τελειώνει η μεταγραφή του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να βρούμε τον αντικαταστάτη του.
Το σενάριο να φύγει ο Μπαρμπόσα και να μην πάρουμε παίχτη στην θέση του, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω..
Δεν χρειάζεται Παίχτης στην θέση του Μπαρμπόσα! Να βάλουμε τα λεφτά στην άκρη!
Σωστός! θα χρειαστούν για τον ΕΝΦΙΑ για το γήπεδο
Το σενάριο να βρεθει αντικαταστάτης του αλλά να είναι σαν να μην υπάρχει (κατώτερος των προσδοκιών), το έχεις σκεφτεί;
Όλα τα έχω σκεφτεί φίλε μου. Ελπίζω να πράξουν αυτό που πρέπει και να φέρουν κάποιον εξτρέμ της προκοπής στην θέση του.
MHN TO ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ,ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΟΙΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣΠΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΙΝΤΑΙ,,ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΥΙ ΠΟΝΑΜΕ,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣΗ ΦΘΗΝΟΣ..ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
οταν κανεις συμφωνια με μια ομάδα για ποσοστο μεταπώλησης σε κάποιο παίκτη, μου φαίνεται χαζό να ψάχνεις τρόπους να μην πληρώσεις όταν έρθει η ώρα της μεταγγραφής.
Αν δεν ήθελαν να δώσουν 30% ας μην το δεχόντουσαν ή ας ζητήσουν περισσότερα απο την Αλ Ουάσλ.
Οτιδήποτε άλλο δεν δείχνει ουτε επαγγελματισμό ουτε εντιμότητα...
Θυμάμαι το παρατσούκλι μάγος. Μετριότητα και τίποτα άλλο.Τώρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,εμείς που σχολιάζουμε δεν είμαστε οικονομικοί υπάλληλοι της παε,δεν μας αφορούν τα νούμερα αλλά το υλικό της ομάδας μας Θέλουμε εξτρέμ καλύτερο που υπάρχουν μάλιστα και στην Ελλάδα!
O παίκτης ψάχνει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο, δεν υπάρχει λόγος να του δημιουργήσουμε προβλήματα. Ελεύθερος ήρθε σε εμάς, προβλήματα δεν δημιούργησε, υπήρχαν ματς που ήταν πάρα πολύ καλός, αν τώρα μείνει με το ζόρι, θα πάει και θα υπογράψει στους Άραβες τον Γενάρη και όλη την χρονιά θα προσέχει μην τραυματιστεί. Από την στιγμή που δεν είναι από τον βασικό κορμό της ομάδας και δεν θα πάει σε ανταγωνιστή, πρέπει να έρθουμε σε μια επωφελή για όλους (εμάς και τον παίκτη) συμφωνία και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χωρίσουμε σαν φίλοι.
Πάμε για 2 τουλάχιστον παίκτες αν φύγει.
Οκ απο την αρχη ειχα πει πως πιστευω πως ειναι λαθος να φυγει αλλα αν ειναι ετσι οπως μας το παρουσιαζεται τοτε να τελειωσει αμεσα η μεταγραφη για να παμε για τον αντικαταστατη του...!
Ο Μπαρμποσα να ειναι ενας γρηγορος εκρηκτικος παιχτης που στην τελικη φαση το χανει λιγο πιστευω για το θεμα γκολ..... Εαν δινουν οντως πολυ καλα λεφτα οι αραβες και μπορει και ο Τιγρης να τους παρει και οσα περισοτερα μπορει τοτε και πολυ καλα κανει και θα τον πουλησει ο Προεδρος.... Εγω πιστευω οτι θα παρει αντικαταστατη ο Προεδρος αλλα και να μην παρει δεν χαλασε και ο κοσμος εχει παιχτες... Ολο το θεμα ειναι να μας παρει εναν παρα πολυ καλο στοπερ διπλα στο Τσιγκρινσκι ο Προεδρος γιατι με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κολοβετσιο και Λαμπροπουλο δεν και παλι δεν. Αυτοι οι παιχτες εχουν φτασει στο ταβανι και πρεπει να λενε και ευχαριστω που φορανε και την φανελα της ΑΕΚ που σε διαφορετικες συνθηκες ουτε που θα περναγανε εξω απο την ΝΦ αυτοι οι παιχτες..... Και προς μερικους θελω να πω οτι σταματηστε αυτη την ακρως υπερβολικη καταστροφολογια σας που μονο κακο κανετε στην ομαδα μας............ Στηριξη στον Τιγρη................
Τον ευχαριστούμε,φίλος για πάντα αλλά προσωπικά δε με τρέλαινε,μέτριος παίκτης που δε μπορεί να κάνει τη διαφορά,όπως κι ο Βάργκας,αν είναι να πάρουμε ξένους που θα κάνουν διαφορά πχ Σκόκο στο παρελθόν κι ελπίζω Πατίτο τώρα,όχι παίκτες που ταλαιπωρούν τη μπάλα αλλά ταχύτατους εξτρέμ και καλούς στο 1 με 1,το είδαμε και με τον Ηρακλή μόλις βγήκαν Μπαρμπόσα-Βάργκας και μπήκαν ο Πατίτο κι ο Βαγγέλας
Ελπιζω τα χρηματα να πανε σε μεταγραφες,μεταγραφη εξτρεμ χρειαζοταν ετσι κι αλλιως αντε να δουμε,παντως η ομαδα ενω σαν βασικη ενδεκαδα ειναι καλη ετσι και τραυματιστει κανενας δν εχουμε αντικατασταστες
το πλανο προβλεπει: εχουμε πατιτο, εχουμε βαργκας εξτρεμ, εχουμε αραβιδη πλαττελα οι οποιοι ειναι ετοιμοι για εναλλακτικες λυσεις (ο συμπαθεστατος πλαττελας ειναι ετοιμος για την χρονια της ζωης του)... εχουμε μπακασετα για τα πλαγια, εχουμε γκαλο κατα συνθηκη δεξια... ειμαστε καλλυμενοι προς το παρον!
προφανως το καταδικαζω, απλα γραφω τι θα ειπωθει και πως παει η δουλεια να γινει!
εντάξει το καταλάβαμε ....καλή συνέχεια Μπαρμπόσα..
Το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος λήγουν επίσης τα συμβόλαια των:Ανέστη,Μπακάκη,Κολοβέτσιου,Λαμπρόπουλου,Γιόχανσον,Μάνταλου,Αραβίδη.Με αυτή τη λογική ο καθένας από αυτούς μπορεί να φύγει.Τί περιμένουν λοιπόν να τους ανανεώσουν;;
Ωραία, άντε και τον πουλήσαμε, όμως αυτός που θα έρθει, αν έρθει, θα μπορεί να παίξει αμέσως;
Αν δεν έχει κάνει προετοιμασία που είναι λογικό, τι γίνεται; Θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με πειραματισμούς;
Γιατί με όλα αυτά που έχουμε δει φέτος αλλά και πέρυσι με τον προγραμματισμό, τρομάζω στην ιδέα να μείνουμε χωρίς αντικαταστάτη....
Ελπίζω να πάρουμε παίχτη στη θέση του γιατί νομίζω ότι θα μείνουμε έτσι. Μακάρι να κάνω λάθος. Εμένα προσωπικά ο μπαρμποσα μου άρεσε. Μου άρεσε που είχε τσαμπουκά.
Τεχνικό διευθυντή θα πάρουμε?
EXOYN AΡΧΙΣΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΑΠΟ ΒΑΡΓΚΑΣ ΠΛΑΤΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΚΤΛΠ. ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΡΗΞΗΣ!!! ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ.
Ρε αδερφέ ηρέμησε. Άκου λόγος ρήξης. Εδώ ο Βασιλόπουλος δεν δίνει την υψομετρική και δεν λες κάτι και θα έρθεις σε ρήξη για τον Μπάρμποσα.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ.
Σιγά μην ξεθάψουμε και το τσεκούρι του πολέμου ρε φίλε. Ουγκ!
πολυ καλα κανουμε και τον δινουμε
Aν είναι έτσι ακριβώς καλό είναι να πουληθεί.Είναι ένας παίκτης με καλή τεχνική αλλά τακτικά πολύ μέτριος με πολλά νεύρα που τον βγάζουν συχνά εκτός ρυθμού.Αυτό που με ανησυχεί όμως είναι τι θα γίνει με την αντικατάσταση του Μπαρμπόσα.Θα είναι έγκλημα κατά την γνώμη μου να μην πάρουν κάποιον αξιόλογο στη θέση του και να προσπαθήσουν με αλχημείες να μπαλώσουν την θέση.
Καλησπέρα,α υτη την χρονική περίοδο θεωρώ λαθως την πώληση του μπαρμποσα γτ σε λίγο(λογικά) ξεκινάει το πρωτάθλημα,αν ηταν να πωληθεί. ςτο έκαναν μετα ακριβως απο την σντ ετιεν για να μπορέσει αν και εφόσον αποκτηθεί αντικαταστάτης να κανει και καμια προπόνηση ε την ομάδα,τωρα αν τον δώσουμε και την επόμενη μέρα να έρθει καινουργιις εξτρέμ δεν θα είναι έτοιμος,οποτε είναι λαθως μία τέτοια ενέργεια απο πλευράς ΑΕΚ και ειδικα αν σου δίνουν για τον περσινό καλύτερο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιθετικό σου 1 μυριο,πανω από 2 μυρια ναι τον δίνεις αν και είναι ρίσκο ξαναλεω γτ φεύγει και ο αυγουστο σιγά σιγά.....αλλά με 2-2,5 μυρια τον δίνεις και παιρνεις στα καπάκια αλλν ισάξιο η και καλύτερο,αν είναι ντον δώσουμε και μετά να ψάχνουμε 800 μέρες για να βρουμε παίχτη και να είναι έτοιμος το δεκεμβρη δεν θα πάρω,τελειος είναι. Μπαρμποσα.......
Πηραμε το μεγιστο απο τον παικτη και φευγει την πιο καταλληλη στιγμη. Ισως στεναχωρηθουν λίγο οι αλλοι Πορτογάλοι. Κατα τ αλλα ολα καλα.
Καλα....... ας ητανε κανενας παικταρας που θα αποτελουσε σημαντικο κομματι στην μελλοντικη ομαδα και σιγα μην τον δινανε........απλα ολοι μα ολοι ειναι ευχαριστημενοι με την εξεληξη και οι δκοι μας εχω την αισθηση πολυ παραπανω...αφου ο παικτης ποτε δεν ανταποκριθηκε στις προσδοκιες...... να μην θυμηθουμε τι γραφωτανε οταν κλεισαμε τον μπαρμποσα ε.........τελος παντων στο καλο και παντα γερος να ειναι.Παμε για παικταρα τωρα που θα κανει παρτι με ροντριγκεζ,ουγκο,βαργκας,πετραν να κανουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μια επιθεση φωτια να σκεφτονται ολοι πως θα φανε λιγοτερα και οχι οτι μπορουνε να παρουνε αποτελεσμα.
Σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, η μη-συμφωνία καταλήγει να είναι αρνητική και για τις δύο πλευρές. Αν λοιπόν έχουν έτσι τα πράματα, καλώς να φύγει. Αρκεί η διοίκηση να μην αφήσει ξεκρέμαστη την ομάδα για μια ακόμα φορά
Πιστευω το να μπορεις να παρεις 1 μυριο απο παικτη μετριο για τους πιο πολλους,αρκετα καλο για λιγους,και κακο για καποιους αλλους (μεταξυ τους και γω) ,στο παρα πεντε που μενει καιελευθερος
Πιστευω το να μπορεις να παρεις 1 μυριο απο παικτη μετριο για τους πιο πολλους,αρκετα καλο για λιγους,και κακο για καποιους αλλους (μεταξυ τους και γω) ,στο παρα πεντε που μενει καιελευθερος
Μπραβο στην ΑΕΚ και στον Ελντερ για τον επαγγελματισμο τους. Πλαγιος επιθετικος, ποιοτικος αμυντικος χαφ και κεντρικος αμυντικος (για μενα θα ηταν απο τις προτεραιοτητες ) και καλη χρονια.
Εν ζογκμπια αν αποχωρησει!!!!!!
Ευχαριστούμε για την βοήθεια του... όμως πάμε για καλύτερα (θέλω να πιστεύω)...
ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!