Την πρώτη τους, άτυπη, συγκέντρωση για τη νέα σεζόν θα έχουν επί της ουσίας την Τετάρτη οι παίκτες της ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ οι παίκτες της Βασίλισσας θα υποβληθούν αύριο (Τετάρτη, 17/08) το πρωί σε αιματολογικές εξετάσεις στην «Ευρωκλινική Αθηνών». Για την Τετάρτη (17/08) και Πέμπτη (18/08) έχουν προγραμματιστεί οι εργομετρικές εξετάσεις στο «Ιασώ General».
Yπενθυμίζεται, ότι η πρώτη (επίσημη) προπόνηση έχει οριστεί για την Πέμπτη (18/08), στις 17:30, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
