Στα τρία πρώτα παιχνίδια του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, η Λιθουανία μετρούσε ισάριθμες νίκες, αλλά απέναντι στην Ισπανία γνώρισε τη συντριβή με 109-59 και ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν έκρυψε την ντροπή του.
Σύμφωνα με λιθουανικά Μέσα, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Λιθουανίας είπε πως «νιώθω ντροπή. Παίξαμε σαν μια ομάδα σε σχολικό πρωτάθλημα, απέναντι σε σπουδαίους επαγγελματίες» και πρόσθεσε: «ήταν ντροπή για το λιθουανικό μπάσκετ, ένα κρύο ντους για εμάς. Απλά δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι».
Πάντως, με τον προπονητή του συμφώνησε και ο Μάντας Καλνιέτις, που παραδέχθηκε ότι «ατιμάσαμε τους εαυτούς μας και όσους δεν κοιμήθηκαν στη Λιθουανία για να δουν το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μάθημα, αλλά πολύ οδυνηρό. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί ξανά».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
