Δέθηκε αμέσως μαζί της. Δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά με τη φανέλα της και κάποιους μήνες στην οικογένειά της για να την αγαπήσει. Φαίνεται λοιπόν ότι αυτή η «καψούρα» του Μπρούνο Zουκουλίνι με την ΑΕΚ παραμένει.
Ο Αργεντινός που τραυματίστηκε σοβαρά μετά τον περσινό δανεισμό του και δεν μπόρεσε να παίξει πολύ με τα κιτρινόμαυρα ψάχνεται για το πού θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.
Ενώ λοιπόν ο Γκουστάβο Πογιέτ τον θέλει και στην Μπέτις (με το θέμα να μην προχωρά προς το παρόν) και ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και από τη Γουλβς, οι εκπρόσωποί του διερευνούν, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», κατά πόσο μπορεί να ενδιαφερθεί η «Ένωση». Και όχι μόνο αυτό, αλλά παρουσιάζονται να την θεωρούν ως τον ιδανικό προορισμό να αγωνιστεί και φέτος ο πελάτης τους.
Πάντως με δεδομένο ότι οι ετήσιες αποδοχές του Σουκουλίνι στη Μάντσεστερ Σίτι φτάνουν στο 1 εκατ. ευρώ όλα θα κριθούν από το ποσοστό που θα καλύψει για το συμβολαιο η Μάντσεστερ Σίτι κι από την διάθεση του Ζουκουλίνι να χάσει χρήματα και να κερδίσει σε πρόοδο σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που του αρέσει και μια ομάδα που τον πιστεύει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μερικοί λέτε ότι να ναι,δανοικος παίχτης βασικός στην αεκ δεν παίζει....γτθελουμε τους δικούς μας να τους βελτιώσουμε όχι των άλλον ομάδων,δανεικο παίρνεις αν δεν έχεις χηματα να αγοράσει,δεν δέχομαι να παίζει βασικός ο δανεικός ζουκου και να μένει στον πάγκο σιμοες ή γιοχα και να στερούνται απο εμπειρίες,μονο για αλλαγή ο ζουκου ας έρθει και να δίνει νασες σε ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ παιχτες,σε εύκολα παιχνίδια βάζουμε βασικό το ζουκου,ολα τα αλλα περι βασικού αστε τα στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άκρη,φεν θα φτιάχνουμε παίχτες άλλων ομάδων αι οι δικοί μας να μένουν πίσω.επισης φέρτε τον κάτω πολλές 500 χιλιάρικα,αν είναι για παραπάνω παίρνανε και καρσαρ με πολλές εμπειρίες στο αμβουργο και παίζει και 2 θέσεις δλδ του αμ χαφ και του κεντρικού αμ.
Κοιτα τωρα τι μου κανεις,συμφωνω στο ΟΧΙ βασικος,γιατι οπως ειπες δεν θα μας μεινει...(αν τον αγοραζαμε ωστοσο ας τον βιδωναν στην βασικη ενδεκαδα δεν θα με ενοιαζε)συμφωνω και στο κατω των 500(για την ακριβεια πολυ λιγοτερο) αλλα ΟΧΙ γιατι αλλιως θα επαιρνα τον Κατσαρ,σιγα τον κατσαριδα ξερω γω...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ: MONO EDDIE!Lowrider in heaven!
Βασικοί Σίμος-Γιόχας σε 30 παιχνίδια πρωταθλήματος, συν άλλα 10 πλέϋ-ωχ (φέτος θέλουν και τον 1ο της βαθμολογίας να συμμετάσχει), συν 15 αγώνες κυπέλλου; Πού το είδες αυτό το έργο; Ωραίο ακούγεται, να πάω να το δω κι εγώ με τα παιδιά μου το ΣΚ...
Φερτε τον κ αυτον κ θα εχουμε το καλυτερο κεντρο στην ελλαδα χωρις αμφιβολια..αν παμε κ φετος ετσι με σουηδο κ σιμοες ειδικα ο γιοχανσον δεν την βγαζει..!!!
Παλτο. Ο Αργεντινος Μακος.
Παλτο ναι..ο αργεντινος μιλιβογιεβιτς..ρε αμπαλε τι λες???
H mpala tou podosferou einai strogguli den ksero an to gnorizeis
Μετά από τα dislike όπου μου δώσατε και αφού φαίνετε ότι πολύ από εδώ μέσα τον θέλετε και όπως λέει το άρθρο θέλει και αυτός να έρθει.. Ας έρθει και ας μας δώσει 800.000 + έξοδα δικά του και θα καλύψει και τα έξοδα του Πατιτο..
afou den to eheis giati sunehizeis?
πες την αληθεια για καποιο περιεργο λογο ολοι σε κοροιδευουν και δεν μπορεις να καταλαβεις το γιατι
Εμένα μου μυρίζει πώληση σιμοες και για αυτό μου φαίνεται κοιτάνε Ζουκου
δεν ξέρω γιατι αλλά για κάποιον περίεργο λόγο μου θυμίζει Μαλαδένη ο τύπος
Πολυ καλος παικτης αλλα το θεμα ειναι οτι εχουμε μαζεψει πολυ κοσμο στα χαφ.Και μην ξεχναμε πως το 80% των παιχνιδιων που θα παιξουμε φετος θα ειναι με υποδεεστερες ομαδες και κλειστες αμυνες.Για μενα πρεπει να ερθει μονο αν υπαρχει δυνατοτητα και προοπτικη να τον αποκτησουμε μονιμα καποιια στιγμη.Αν οχι,το ναρθει να συμπληρωσει το ροστερ για μια χρονια που δεν υτπαρχει ευρωπη ειναι μαλλον ανουσιο.
No money
No honey
πληρωνε εσυ ρε man το μυριο...
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ!!!!!!! Για όνομα τού Θεου, τι άλλο πρέπει νά κάνουμε εμείς όι φιλαθλοι νά μάς ακούσουν.....
Επιτέλους ας γίνει μια μικρή υπέρβαση για έναν πολύ καλό παίκτη που έχει δοκιμαστεί ήδη και γουστάρει και ο ίδιος.
Τωρα που ολοκληρώθηκε το γκάλοπ και η πλειοψηφία τον θέλει πίσω, ας κανει την κίνηση η διοίκηση......σε καλο θα βγει και για την ομαδα αλλα και για την διοίκηση! Μην νομίζουν οι φίλαθλοι πως παιρνει μονο ελεύθερους.....ετςι;;;;
δεν νομίζω να σημαίνει κάτι το τι θέλει ο ζουκουλινι.. τι θέλουμε εμείς.. τι θέλει το 365.. αυτό που μετράει είναι τι θέλει να δώσει η ΑΕΚ.. τι ζητάει η μάντζεστερ.. και τι λεφτά ζητάει ο ίδιος.. και αυτά που αναφέρει το άρθρο δεν νομίζω ότι αφήνουν κανένα περιθώριο για να συζητάμε.. δεν νομίζω εξάλλου ότι η μάντσεστερ δίνει δανεικό τον ζουκουλινι εντελώς δωρεάν.. ο άνθρωπος είναι παικταράς.. και μακάρι η ΑΕΚ να μπορούσε να τον ξαναέφερνε.. αλλα αν η ΑΕΚ είχε αυτή την οικονομική... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άνεση.. τότε θα είχε φέρει τον κατσαρ που και αυτός ήταν παικταράς.. τον κάλας που ο ίδιος αυτοπροτεινοταν.. και τελικά πάει δανεικός μάλλον στην ρωσία.. η θα είχαν κλείσει τον ζουκουλινι εδώ και καιρό στις πρώτες συζητήσεις που έκαναν με την σίτυ..
Αν έλθει θα πάει ο Γιόχανσον εξάρι και ο Σιμόες θα βγει στη βιτρίνα για ποσό κοντά στη ρήτρα.
Αποκλείεται να δώσουν τέτοια ποσά για τρίτο χαφ.
Εξάλλου ηδη ψήνεται μετακίνηση εκεί του Μάνταλου.
Εννοειται οτι θα βοηθησει πολυ οταν ερθει πολυ απλα γιατι ειναι παιχταρας και το εχει αποδειξει κατα 1ον και και κατα 2ον μας γουσταρει και τον γουσταρουμε.Τετοιους παιχταραδες θελουμε στην ΑΕΚΑΡΑ μας.Μακαρι η διοικηση να κανει την υπερβαση η να κανει καθε δυνατη προσπαθεια
Ειναι ενας
Δανεισμος με οψιον αγορας οπωσδηποτε.Ο ζουκουλινι ειναι αρχοντικος μεσος,θυμαμαι με τον Ολυμπιακο καθοδηγουσε ολο το κεντρο,παταγε περιοχη και ηταν ουσιαστικος στο μοιρασμα του παιχνιδιου.Θα μου πειτε καλα ρε μας τα χετε πριξει με τον ζουκου υπαρχουν κι αλλοι κλπ,εγω θα απαντησω στο οτι ο παικτης εχει και ποιοτητα(αναμφισβητητα) και ειναι διατεθιμενος ενα κλικ παραπανω απο τις αλλες περιπτωσεις παικτων(που θα περιμενουν και αυτοι μηπως εχουν καλυτερες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προτασεις)να τιμησει και να ιδρωσει με τον δικεφαλο στο στηθος.
Το παλικάρι, έχει "αρρωστήσει", με την ΑΕΚΑΡΑ! Ήταν φανερό, από πέρυσι, όταν, όντας τραυματίας, ήταν στην εξέδρα, σε εκτός έδρας αγώνες. Απαραίτητοι, τέτοιοι, παίκτες στην ομάδα! Συν του ότι είναι παικταράς και σε θέση, που χρειαζόμαστε παίκτη κλάσεως, τον κάνει υπεραπαραίτητο!!! Δεν έπρεπε, καν, να φύγει και συζητάμε αν πρέπει να έρθει;;! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!
Τιγρη........ξερω οτι αγαπας την ΑΕΚ....!
Α ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ......!!!!!!
!!!
Ο Ζουκου θελει ΑΕΚ !
Εμεις θελουμε ενα καλο 8αρι...!
Εχω ανεβει απο χθες, παρ ολες τις οικονομικες δυσκολιες, στα1350 υψομετρο να αναψω,μεταξυ αλλων μια λαμπαδα στην Παναγιά, για τη αγαπημενη μας ΑΕΚΑΡΑ..!!!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΦΕΡΕ ΤΟ ΖΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ........Ν
Καλη Παναγιά σε ολους ΑΔΕΡΦΙΑ......!!!!!
ΝΑ περασετε ολοι το τριημερο με υγεια....!
Απαραίτητος.... φέρτε τον χθες!!!
500 για ενα χρονο να σβησουμε και τη ζημια απο περυσι
Θελει Αεκ εε ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ!
Μακάρι
ORION14 - ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΣΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Συγγνώμη, διαφωνώ. Έστω και με αυτά τα χρήματα (που δεν ειναι διότι η Σιτυ καλύπτει σημαντικό μέρος), αν έπαιζε ο Ζούκου με τα γαλλάκια, θα είχαμε περάσει και με άνεση. Αλλά και έτσι, με ένα πρωτάθλημα κάνει απόσβεση.
Με ανεση οχι αλλα θα ειχαμε περισσοτερες πιθανοτητες να περασουμε γιατι αν και αμυντικα ειναι καλος επιθετικα φαινετε καλυτερος και πολυ γρηγοροτερος απο τον Λαμπροπουλο,εδω στο πρωτο παιχνιδι επαιξε δεν ηξερε τους συμπαικτες του και παραλιγο να το καρφωσει που να τον ειχαμε και στην προετοιμασια.
Είναι το κουστούμι που βλέπεις στην βιτρίνα και όταν κοιτάς την τσέπη σου πας και ψωνίζεις απ τα καλάθια.
Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε, η αποφασίζεις να σπάσεις τον κουμπάρα ή σταματάς να χαζεύεις βιτρίνες.
απλά τα πράγματα...παίρνεις Ζουκουλίνι και φτιάχνεις ένα ισχυρό κέντρο ενώ δεν θα αγχώνεσαι αν λείπει σε έναν αγώνα ο Σιμόες η ο Γιόχανσον...παίρνεις ακόμα ένα εξτρέμ επιπέδου Τσιγκρίνσκι ( με αλλά χαρακτηριστικά ) και φτιάχνεις μια τετράδα από δυνατά στόπερ...όσο για την επίθεση πουλάς 2 από τους Πλατέλλα Πεκχρατ Αραβίδης Βάρκγας και παίρνεις ένα φορ 23-27 χρόνων που να μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω όταν δεν παίζει ο Αλμέιδα ενώ παίρνεις ακόμα ένα εξτρέμ που να είναι γρήγορος και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να έχει αλλά χαρακτηριστικά από τον Μπαρμπόσα και τον Βάρκγας...
Αν ριξουν το κασε τοτε για οχταρακι ειναι οτι πρεπει ο Ζουκο ...
eprepe na einai spata twra
Χτες
Προχτές
Παραπροχτες
Φερτε τον χτες.Τουλαχιστον μεσοαμυντικα θα μαστε πληρεις.Δεν θα περναει τιποτα.Τι κατσαρ που λεγανε να φερουνε και τριχες κατσαρες.Με σιμοες γιοχανσον ζουκου και απο πισω γαλανοπουλο ειμαστε φωτια.
Πολυ καλη περιπτωση αν και τον είδαμε για πολυ λιγο. Απο τις κινήσεις του μεσα στο γήπεδο πάντως μπορούσε κανεις να καταλάβει την αξία του! Αλλωστε το γεγονός οτι ειναι παίκτης της Σιτι λεει πολλά! Απο την αλλη όντως για back up το 1 μυριο ειναι μεγαλο ποσό! Αλλα μήπως δεν ειναι για back up αν τελικά έρθει! Μήπως καποιος απο τους υπάρχοντες ετοιμάζεται για μεταγραφή στο εξωτερικο; Σε καθε περιπτωση η προσθήκη ενός τέτοιου παίκτη θα ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας! Ας γινει τωρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τουλαχιςτον!
Δεν καταλαβαίνω ντε και καλά γιατί πρέπει να θεωρείται Back up εάν έρθει. Ο καλύτερος θα παίζει.
Γιατι ρε αδερφε ειναι δανεικος και δεν μπορεις να τον πουλησεις και να εχεις εσοδα,ενω Σιμοες-Γιοχανσον αν παιζουν θα ανεβαζουν συνεχεια αξια και σε ενδεχομενη πωληση θα βγαλει η ομαδα πολλα εκατομυρια.
Με αυτό το σκεπτικό δεν θα έπρεπε να υπήρχαν καθόλου οι δανεικοί ....
Σωστα υπαρχουν οι δανεικοι για να καλυψεις αναγκες σε θεσεις που δεν εχει τοσο ποιοτικους παιχτες.
ZOYKOY ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πυ πυ πυραυλος.
χαχα γαματος.
Τα κασε ουτως η αλλως στην Αγγλια ειναι πολυ ανεβασμενα γιατι οι ομαδες εχουν τρομερα εσοδα απι τηλεοραση,διαφημισεις,χορηγιες εισητηρια.Εγω πθστευω μεχρι 300.000 ευρω αξιζει η ομαδα να τα δωσει αντε και λιγο παραπανω, 1 εκατομυριο δεν νομιζω να βρει πουθενα, ουτε στην Ισπανια,μονο αν καλυψει η σιτι την διαφορα θα μπορεσει να ερθει.
Αν καλύψει το 50 τοις εκατό των αποδοχών του η Μάντσεστερ Σίτι και κάνει κι ένα σκόντο κανά 2 κατοστάρικα ο Ζουκουλίνι.Όλοι κερδισμένοι θα βγουν.Καταρχήν η ΑΕΚ μ' έναν παίχτη πολύ καλό,πολύ αξιόπιστη επιλογή για πίσω από Γιόχανσον-Σιμόες και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όταν δεν θα παίζει κάποιος από τους δύο.Με δεδομένο το δέσιμο του με την ομάδα και πόσο θα γουστάρει αγωνιζόμενος σ΄ αυτήν,αυτή τη χρονική στιγμή δεν νομίζω να υπάρχει ιδανικότερη επιλογή.Ύστερα και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο Ζουκουλίνι θα βγει κερδισμένος,αγωνιζόμενος σ' ένα περιβάλλον που έχει δεθεί και παίρνοντας δεδομένα αρκετές συμμετοχές.Αλλά και η ομάδα του στέλνοντας τον σ΄ ένα καλό επαγγελματικό περιβάλλον,όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί,να δουλέψει σε συνθήκες πρωταθλητισμού και να προοδεύσει επαγγελματικά.
Αν ερθει θα ειναι βασικος στην θεση του γιοχανσον.....
Ας τα ζυγισουνε να δουνε αν μπορονε να τον αγορασουνε,γιατι το να ερθει 1 χρονο να παιξει καλα που θα παιξει και του χρονου να φυγει δωρο-αδωρο.... θα εχει φαει και παγκο ο σουηδος αφου ζουκουλινι ειναι καλυτερος παικτης απο αυτον.Μονο αν σιγουρεψουνε την παραμονη του......αλλιως με τα οποια χρηματα θα δωθουνε 300-400χιλ???ας παρουνε καποιον ελευθερο που θα μας μεινει κιολας.Σιγουρα θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βοηθησει αλλα δεν καις το γιοχανσον για ενα χρονο για παικτη οχι δικο σου.
1εκ. το χρόνο??? τι λες τώρα πάρα πολλά λεφτά για ελληνική ομάδα που δεν είναι και στο champions league μάλλον γι'αυτό δεν το ξαναπήραμε? Δηλαδή πέρυσι πόσα του δίναμε εμείς?
500.000 αδερφε έσκασε ο για 6 μήνες και λόγω ατυχίας (τραυματισμού) για 2 ματς. ο δε μας φόρτωσε και τον Πέκχαρτ
Το παλικάρι προτιμά από τα καλά πρωταθλήματα Αγγλίας και Ισπανίας, το ελληνικό όπου θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Ενώ στα άλλα πρωταθλήματα θα προσπαθεί να σώσει τον υποβιβασμό
Ο Ζουκουλίνι θέλει ΑΕΚ, αλλά εμείς που να βάλουμε μυαλό... Κοιτάμε με εσωτερικά μπαλώματα να κάνουμε δουλειά, όμως δουλειά με αυτό τον τρόπο, δε γίνεται! Οι Γαλανόπουλος και Μανωλάς έχουν όλα τα φόντα τα επόμενα χρόνια να γίνουν βασικά στελέχη της Εθνικής Ελλάδος, όμως έχουν ακόμη δρόμο να διανύσουν μπροστά τους. Και εάν τυχόν το 1 εκατ. ευρώ είναι πολλά για έναν παίκτη που θα είναι back-up των Γιόχανσον και Σιμόες, ας κοιτάξουν να τον φέρουν πάλι ως δανεικό για έναν χρόνο. Μου φαίνεται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν βάλαμε μυαλό από τον αποκλεισμό μας! Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως δύο 2+1 ποιοτικές μεταγραφές επιπέδου: σέντερ μπακ + αμυντικό χαφ και εάν είναι εφικτό και έναν γκολτζή, πολυθεσίτη και γρήγορο επιθετικό! Υ.Γ.: Για μένα οι ιδανικότερες περιπτώσεις, από αυτές που έχουν ακουστεί για τις συγκεκριμένες θέσεις, είναι οι Σεντέρος, Ζουκουλίνι και Στεπίνσκι.
Φίλε μου τον έχεις δει τον Μανωλα να παίζει ;
Στα 23 του έχει περάσει από Χανιά. .Κέρκυρα. ..και Λεβαδιακο. ...Αν ήταν τόσο καλός λες ακόμα να ήταν σε αυτές τις ομάδες;
Μιλάω ποδοσφαιρικά. Το πώς και το γιατί είναι στην ΑΕΚ..Νομίζω το καταλαβαινεις.
Ποδοσφαιρικά μιλώντας πάντα και επειδή τον έχω δει να παίζει αρκετές φορές. ...πρόκειται απλά για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ένα παίκτη για να συμπληρώνει το ροστερ ομαδων μικρομεσαίων απαιτήσεων.
Συμφωνώ εν μέρει με αυτό που λες. Γι'αυτό όταν λέω "έχουν όλα τα φόντα...", σημαίνει ότι εξαρτάται από αυτούς η εξέλιξή τους, δηλαδή ότι ίσως και να τα καταφέρουν, ίσως και όχι. Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα ότι θα επιτύχουν, αλλά ούτε ότι θα αποτύχουν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε την εξέλιξη κάποιου ποδοσφαιριστή, όσο καλή ή κακή ήταν στο παρελθόν.
Φέρτε πίσω τον παιχταρά!!!
Να και ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ...!!
Ευχάριστο θα είναι όταν έρθει, μέχρι τότε μόνο λόγια θα ακούμε. Μακάρι.
Μακαρι αλλα αποκλειω να δωσει η ΑΕΚ πανω απο 300 (ισως λεω και πολλα) για παιχτη που θα ναι κυριως παγκο. .
Φέρτε τον γιατί θα μας τον φάει ο Πογιέταρος!
Πογατάκι θες να πεις. Ελα Ζουκου παικτουρα
Ζουκου αλανι γ#μ# το λιμανι!!!!!!
επαθα πλακα...ουτε ενα dislike στα σχολια...ολοι γουσταρουμε και τον θελουμε...
Δεν κάνει αυτός, τραυματίζεται. Ούτε προετιμασια μαζί μας έχει κάνει.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ομάδας να ενδιαφερθεί για ένα ελπιδοφόρο παιδί που φαίνεται πόσο πολύ την αγάπησε...ειδικά σε μία θέση που υπάρχει κενό....
Δεν ξερω αλλα τον συγκεκριμενο πραγματικα τον συμπαθησα απο την πρωτη στιγμη (ασε που αν τον ειχαμε στην προετοιμασια με το Ραμαζανι μπορει να μας εδινε προκριση με τους γαλλους,ακομα δεν μπορω να χωνεψω ποσο κοντα ειμασταν να περασουμε ατιμη γαστρεντεριτιδα)
ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΛΟΣ !!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ BACKUP !!!!!!
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ !!!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 30λεπτο !!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΙΤΥ !!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ !!!!!!!!
ΖΟΥΚΟΥ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ
Αφού θέλουν η νύφη και ο γαμπρός, να τα ακουμπήσει και να μας τον φέρει ο πεθερός!!! Και σύντομα!
Αν όντως θέλει να έρθει, ειναι από τις περιπτώσεις που ο τίγρης θα τα δώσει τα χρήματα. Κάπως ετσι κινείται ο Τίγρης, το συναίσθημα παίζει πάντα ρόλο. Εννοείται οτι το κέντρο μας γίνεται υπερπλήρες και σίγουρα το καλύτερο του πρωταθλήματος. Για να δούμε...
Να πω οτι μου αρεσει πολυ αυτος ο παικτης και ειναι αυτο ακριβως που χρειαζομαστε, box-to-box μεσος, αλλα ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα μαλλον δεν πρεπει να τον παρουμε. Εξηγουμε: Δεν υπαρχει περιπτωση να τον αγορασεις. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ (και δεν προκειται) να τον παρουμε δανεικο χωρις οψιον. Αρα μενει, ΙΣΩΣ, να τον παρουμε δανεικο με οψιον, με ποσα ομως;; Κατω απο 3 δεν υπαρχει περιπτωση να μας τον δωσουνε. Ας πουμε οτι μας τον δινουν με 3, και πρωταθλημα να παρουμε του χρονου ουτε ενα ευρω δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι εγγυημενο, αρα να δεσμευτεις να δωσεις απο τωρα 3 εκατομμυρια του χρονου χωρις να ξερεις τα εσοδα σου ειναι κατι πολυ λαθος και αφελες, και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινει κατι τετοιο.
Κάντε την να τελειώνουμε
Φερτε τον την τρελα μου.Να φτιαξουμε για τα καλα τα χαφ μας και να φτιαχτει και ο κοσμος.Πολυ τον γουσταρω τον Bruno...
Θεωρητικα θα ηταν ιδανικος για 3ος χαφ πισω απο σιμοες γιοχανσον......παντως αυτο το 1εκ συμβολαιο που διαβασα δεν αφηνει πολλα περιθωρια.
Μιλάμε για προσθήκη-ίσως πρωτάθλημα. Αργεντίνος μαχητής, χαφ που ξέρει και μπάλα όμως εκτός από το να καταστρέφει. Ξέρει την ομάδα, θα ενσωματωθεί άμεσα. Αξίζει η υπέρβαση χίλιες φορές. Εύχομαι να έρθει και αυτή τη φορά να μείνει μακριά από τραυματισμούς. Θα μιλάμε για την καλύτερη -μακράν- γραμμή χαφ στην Ελλάδα.
Ελα ρε φίλαθλε.Πιάσε τον σφυγμό του κόσμου.Βάλε ενα σημαντικό κομμάτι του παζλ στην ομάδα.Κάντε την υπέρβαση ρεεεεεεεεεεεεεεεε
Αν έρθει ο Ζουκουλίνι θα είναι η καλύτερη μεταγραφή μετά τον Μπακασέτα για φέτος. Θα βοηθήσει αμυντικά και επιθετικά.
Το κομμάτι από το παζλ που μας λείπει.Φέρτε τον με κλειστά τα μάτια, μας ξέρει και τον ξέρουμε.Παικταράς.Με αυτόν βάσιμα λέμε ,πάμε για Πρωταθλημα!
Μακαριιιιιιιιιι!!!
Άντε ντεεε!!!
Και μεις θέλουμε Ζουκουλίνι.. απορώ γιατί ψάχνουμε ακόμα παίκτη στο κέντρο για backup των Γιόχανσον Σιμόες όταν τον έχουμε έτοιμο!!
Τίγρη φέρτον πίσως!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΕΚΑΡΑ
αμεσα......
Φέρτε τον!!!!