Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ έκανε σήμερα ο Κώστας Μανωλάς. Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης βρέθηκε στα Σπάτα (τα οποία είναι γνώριμα για εκείνον, μιας και πέρασε από τις ακαδημίες της ομάδας), γνωρίστηκε με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους νέους του συμπαίκτες και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.
Εκτός από τον Μανωλά, σε αυτήν συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Ο αμυντικός Άλκης Μαρκοπουλιώτης, ο επίσης αμυντικός Γιώργος Γιαννούτσος και ο μέσος Ηλίας Τσέλιος. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο τεχνικός της ΑΕΚ να πάρει τους συγκεκριμένους παίκτες και στην αποστολή για το φιλικό με τα Τρίκαλα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Χαχαχαχα ρε δειτε εδω εναν χοντρο μετα λεγατε για τον αλμειδα
Καλή σταδιοδρομία Κώστα, να είσαι γερός, να βάλεις τα δυνατά σου και να μιλάμε όλοι για μια μεγάλη μεταγραφή , για έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή .
Τσέλιο παιχταρά!
Το μέλλον δικό σου.
Δεν ξέρω τι λέει σαν παίκτης για την ΑΕΚ , αλλά το χαμόγελο του με την φανέλα μας μου αρέσει !