Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρεκόρ από τον Κυριαζή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ολοκληρώνεται στο Ε.Α.Κ. Λάρισας το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών και νέων γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιουλίου.

Την σημερινή δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος οι τρεις πρώτοι αναφέρονται παρακάτω ενώ με το τέλος των αγώνων θα δημοσιευτούν τα πλήρη αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Με το ... καλησπέρα ο Γιάννης Κυριαζής στο στάδιο της Λάρισας "εξαφάνισε" το ακόντιο το οποίο συνόδευε ένα παρατεταμενο χειροκρότημα των φιλάθλων και το έστειλε να καρφωθεί στα 87.14μ στην πρώτη του προσπάθεια στον τελικό του ακοντισμού, πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ νέων ανδρών καταρρίπτοντας το προηγούμενο που είχε πετύχει πριν λίγες ημέρες (20/7) ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης στη Θήβα με 85.95μ.    

Η επίδοση του Κυριαζή είναι η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα στους άνδρες και 5η φέτος στον κόσμο.

"Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και περίμενα μια πολύ καλή επίδοση. Ηρθε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχομαι να είμαι υγιής για να μπορώ να συνεχίσω έτσι, πετυχαίνοντας μεγάλες επιδόσεις" είπε ο νέος κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ νέων ανδρών στον ακοντισμό.

Η απάντηση από τον Παρασκευά Μπατζάβαλη ήταν 81.15μ επίσης στην πρώτη προσπάθεια. 

Το πρωί βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ (24.14) αλλά το απόγευμα το συνέτριψε! Η Ραφαηλία Σπανουδάκη-Χατζηρήγα τρέχοντας στην 2η τελική σειρά το απόγευμα τερματισε σε 23.89 στα 200μ πετυχαίνοντας την κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα για φέτος στην κατηγορία νέων γυναικών και μία από τις καλύτερες όλων των εποχών στην Ελλάδα στην κατηγορία γυναικών. Ο έντονος συναγωνισμός της Παναγιώτας Βενιέρη, η οποία πέτυχε και εκέινη το πρωί ατομικό ρεκόρ με 24.52,  με την Σπανουδάκτης της χάρισε στον τελικό ένα νέο ατομικό ρεκόρ με 24.46.

Να θυμίσουμε οτι Σπανουδάκη και Βενιέρη που γυμνάζονται με τον παλιό πρωταθλητή Κώστα Βογιατζάκη, ήταν αντίστοιχα πρώτη και δεύτερη στα 100μ

Μπαράζ χρειάστηκε να δώσουν στο ύψος οι δύο αθλήτριες που είχαν το ίδιο ύψος με τις ίδιες προσπάθειες. Πρόκειται για την Ιωάννα Ζάκκα και την Κατερίνα Γαστεράτου που στον κανονικό αγώνα πέρασαν και οι δύο το 1.73μ. Στο μπαράζ η Ζάκκα πέρασε με την πρώτη προσπάθεια το 1.77μ ενώ η Γαστεράτου απέτυχε και έτσι νικήτρια αναδείχτηκε η Ζάκκα. 

Ανετη επικράτηση στα 800μ από την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου που οδήγησε τηνκούρσα από την αρχή έως ότου τερμάτισε σε 2:11.15 έναντι 2:15.31 της δεύτερης Κατερίνας Κούτλη.

Χθες ήταν νικήτρια στα 1.500μ και σήμερα είπε να "δοκιμάσει" στα 5.000μ. Στην πρώτη κούρσα της καριέρας της στην απόσταση η Αναστασία Μαρινάκου τα κατάφερε θαυμάσια κατακτώντας το πρωτάθλημα στο αγώνισμα στην κατηγορία νέων γυναικών με επίδοση 17:48.93.

Ντουμπλάρισε τις νίκες του στο πρωτάθημα ο Χρήστος Παπούλιας νικητής σήμερα στα 5.000μ, 15:11.65 ενώ χθες ήταν νικητής στα 1.500μ με επίδοση 4.01.18




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ