Στο συνέδριο των Δημοκρατικών εμφανίστηκε ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και τα έβαλε ανοιχτά με τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά τα όσα δήλωσε εκείνος για τους μουσουλμάνους.
Συγκεκριμένα, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ θέλησε να τρολάρει τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος λέγοντας το εξής: «Είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν. Το λέω γιατί ο Τραμπ δεν μπορεί να μας ξεχωρίσει.
Η πρόθεση του Τραμπ να προχωρήσει σε καταγραφή των μουσουλμάνων και να απαγορεύσει την είσοδο άλλων στη χώρα είναι τυραννία. Οι διακρίσεις είναι αποτέλεσμα φόβου. Μερικοί πιστεύουν πως οι Αμερικανοί φοβούνται τόσο εύκολα που είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα ιδανικά της χώρας μας για μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
