Στο «Αντ. Παπαδόπουλος», η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχτηκε τη Σπαρτάκ Μόσχας με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 και πλέον η κυπριακή ομάδα θα τα παίξει όλα για όλα στη ρεβάνς στη Μόσχα για την πρόκριση στα πλέι οφ του EuropaLeague.
Η ΑΕΚ Λάρνακας μπήκε δυνατά και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ. Ορτίθ και Τριτσκόφσκι είχαν ευκαιρίες, όχι όμως και ουσία. Ο τελευταίος βρέθηκε κοντά στο γκολ και στο 23' αλλά έσωσε ο Ρεμπρόβ. Κόντρα στη ροή του ματς η Σπαρτάκ άνοιξε το σκορ στο 38'. Ο Ανανίτζε με ατομική ενέργεια έκανε άνω-κάτω την άμυνα των Κυπρίων και πέτυχε το 1-0. Η ομάδα της Λάρνακας απάντησε στο 65' όταν από σέντρα του Τέτε ο Άλβες σκόραρε με κεφαλιά!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
