Χωρίς τους Θανάση Τσίγκα και Μιχάλη Γιαννιτσανάκη θα παραταχθεί την Παρασκευή η Κέρκυρα στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής.
Ο τεχνικός των πρωτοπόρων, Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στην διάθεσή του τους δυο παίκτες, αφού ο μεν Τσίγκας είναι τιμωρημένος, ενώ ο Γιαννιτσανάκη τραυματίας.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων», ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (11/2) με πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά ο τεχνικός του συλλόγου ανακοίνωσε την αποστολή.
Αυτή απαρτίζεται από τους: Αποστολίδη, Ψωμιάδη, Σιαράβα, Ιωάννου, Βενέτη, Μπουτζίκο, Γκουστάβο, Μπερνς, Φλάβιο, Λαμπρόπουλο, Ρεπερνέ, Κολοτούρο, Σίλβα, Κοντοδήμο, Παρασκευαΐδη, Μακρυδημήτρη, Λουρένσο και Πελαγία
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
