Ο Βλάνταν Ίβιτς όταν έμαθε το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τη Σούπερ Λίγκα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει. «Δεν είμαι της άποψης πως η κλήρωση παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο, διότι για μένα, ως προπονητή, όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό και πως οι ομάδες που την περασμένη σεζόν βρίσκονταν κάτω από τις θέσεις των Play Offs θα ενισχύσουν το ρόστερ τους και θα παρουσιαστούν πιο ισχυρές.
Έχω πίστη στην ομάδα μου και θα προετοιμαστούμε προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μέχρι να γίνει η σέντρα εμείς θα δουλεύουμε σκληρά, έχουμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν πολύ και είμαι σίγουρος πως την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε έτοιμοι».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
