Επιστροφή για τον Γιώργο Κλαρούδα στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει υπεύθυνος ανάπτυξης στις Ακαδημίες της Ένωσης και ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Ερασιτεχνική, με τον ίδιο να δηλώνει πως στόχος είναι να βγουν παίκτριες που θα μπορούν να αγωνιστούν στην γυναικεία ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής της, αναθέτει την τεχνική ηγεσία των τμημάτων Κορασίδων βόλεϊ καθώς επίσης και τον σχεδιασμό κ την ανάπτυξη των υποδομών για την νέα χρονιά στον Γιώργο Κλαρούδα μαζί με τους προπονητές Σκουτελάκο Χάρη και Κραβαρίτη Γιάννη.
Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα του θητεία στην ΑΕΚ. Ο Γιώργος Κλαρούδας στις πρώτες του δηλώσεις αναφερόμενος στην επιστροφή του στην ΑΕΚ αναφέρει:«Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα στην ΑΕΚ. Είναι μια ιστορική ομάδα την οποία τιμώ και σέβομαι. Η συνεργασία μας αφορά το επίπεδο των ακαδημιών ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια που κάνουν και οι δύο πλευρές στην ανάπτυξη των υποδομών. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Αλέξη Αλεξίου και την διοίκηση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. Καθώς και τις Υποδομές Βόλλευ Κοριτσιών της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Στόχος μας η ανάπτυξη των υποδομών της Α.Ε.Κ και η δημιουργία αθλητριών που στο μέλλον θα μπορούν να στελεχώσουν την γυναικεία ομάδα Βόλλευ της Α.Ε.Κ.».
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
