Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρεσβευτής ο Γκούλιτ

Ο πρώην διεθνής Ολλανδός ποδοσφαιριστής συμμετέχει στην προσπάθεια που κάνει η χώρα του για το Μουντιάλ  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στις 2 Δεκεμβρίου του 2010, η FIFA θα ανακοινώσει τις χώρες που θα διοργανώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 και το 2022. Μια από τις υποψήφιες είναι η Ολλανδία και το Βέλγιο οι οποίες σκοπεύουν να συνδιοργανώσουν την τελική φάση της διοργάνωσης. Για αυτό το λόγο η ολλανδική ομοσπονδία επέλεξε τον Ρουντ Γκούλιτ να ηγηθεί της υποψηφιότητας.

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος και εκπρόσωπος της Ολλανδίας και του Βελγίου Χάρι Μπιν τόνισε: «Θα προσδώσει πολύ μεγάλο κύρος και ποδοσφαιρικό υπόβαθρο στην υποψηφιότητα».

Ο Ρουντ Γκούλιτ αναδείχθηκε κορυφαίος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής για το 1987 ενώ τώρα είναι σχολιαστής αγώνων ποδοσφαίρου για το ESPN.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ