Η Πορτογαλία είχε μόλις προκριθεί στον τελικό του EURO 2016 και ο Φερνάντο Σάντος, στο flashinterview, αναφέρθηκε στους Έλληνες που συνεχίζουν να είναι δίπλα του και να τον υποστηρίζουν.
Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είμαι χαρούμενος για την οικογένεια μου, για τους παίκτες μου και για τους Έλληνες που με υποστηρίζουν. Η σκέψη μου πάει και σε αυτούς τους ανθρώπους. Το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο της Πορτογαλίας έλεγα ότι ήθελα να βρεθώ εδώ. Είμαστε μια ενωμένη ομάδα και για αυτό καταφέραμε να φτάσουμε εδώ. Δεν επιλέγω αντίπαλο, το σημαντικό όταν φτάνεις σε ένα τελικό, είναι να νικήσεις”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μεγαλος Φερνάντο Σαντος!!!!!
Σαντος κυριος και ψυχαρα.....
Α ρε Φερναντο,δεν ξεχνάς!Ούτε εμείς όμως!Να σαι καλά και καλές επόμενες επιτυχίες!Άσε να λένε για αντιποδόσφαιρο...όπως το 2004 στην ΑΕΚΑΡΑ που επείδη κερδίζαμε μετά το 90 τους είχες πει "θέλω να γυμνάζετε τις καρδίες σας"!Πήγες μα πάρεις κούπα με Μπούρμπο και Κρασσά...Μακάρι να το πάρεις και θα το χαρώ για πάρτη σου!Όσοι κράζουν για αντιποδόσφαιρο το 2004 κοπανιόντουσαν στην Ομόνοια ή σε κάποια πλατεία της Ελλάδος και το μόνο παιχνίδι που βάλαμε 2 γκολ ήταν μόνο το πρώτο!Τους Έλληνες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έγραψε η ιστορία και τέλος...καλή επιτυχία Φερναντο!