ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Την παρουσίαση του Ντίας έχει πρώτο θέμα στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα που τονίζει πως η ΑΕΚ δεν θα δώσει άλλα περιθώρια στον Τσαβαρία ενώ προσθέτει πως σήμερα αναμένονται εξελίξεις με το θέμα του Νικολάς Καστίγιο. Τέλος αναφέρει πως ο Κάτσαρ αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.
SPORTDAY
Τον "φάκελο Σκόκο" ανοίγει η εφημερίδα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει με τίτλο "για την καψούρα". Από εκεί και πέρα τονίζει πως στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Ντιέγκο Καπέλ ενώ αναφέρει πως αύριο έρχεται στην Αθήνα ο Κάτσαρ και μεθαύριο ο Ντίας για να υπογράψουν. Τέλος μιλάει για τετ α τετ του Κετσπάγια με τον Ζόριτς στο οποίο συζητήθηκε το μέλλον του νεαρού μεσοεπιθετικού στην ΑΕΚ.
GOAL NEWS
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ με την εφημερίδα να τονίζει πως Ντίας και Κάτσαρ έρχονται στην Αθήνα για να υπογράψουν στην Ένωση. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα γράφει πως η ΑΕΚ ψάχνεται για τον Νάτσο Σκόκο ενώ μιλάει για "εμπλοκή" στην υπόθεση του Πάμπλο Τσαβαρία.
LIVE SPORTS
"Μπετόν" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Με Μπάργκα, Τσιγκρίνσκι, Κάτσαρ και τον νέο μπακ που θα αποκτηθεί η ΑΕΚ θωρακίζει τα μετόπισθεν". Και εδώ βλέπουμε θέμα Σκόκο με τον Β.Βεργή να τονίζει πως "ο παίκτης γουστάρει αλλά...". Όπως γράφει η εφημερίδα αναλύει τα "θέλω" του παίκτη αλλά και τις σκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ποσο δικιο ειχε τλκ ο Πογιετ.. Ομαδα στην οποια δεν επενδυεις φραγκο δεν μπορει να γινει πρωταθλητρια.. Φταει και μερικοι βεβαια που νομιζαν με την κατακτηση του κυπελου πως εχουμε ομαδα.. 30 βαθμους πισω ειμασταν και μερικοι ηταν ευχαριστιμενοι με αυτο το ροστερ.. τι να πω μαλλον αλλη ΑΕΚ ονειρευομαι εγω..κριμα για τον κοσμο.
Τα ειπες ολα. Μερικοι νομιζουν οτι επειδη πηραμε το κυπελλο τους γαζωσαμε ολους μεσα εξω. Ειναι μυρωδιαδες βασικα. Η ΑΕΚ πρεπει να εχει τετοια ομαδα ωστε οταν παιζει εκτος εδρας να την τρεμουν οι αντιπαλοι για το διπλο. Ενω στην προκειμενη περιπτωση τρεμουμε εμεις οταν παιζουμε εκτος (με οποιαδηποτε ομαδα). Αν δεν παρουμε ποιοτικους παικτες, φοβο δεν προκειται να προκαλεσουμε σε κανεναν. Ομαδα με τρια διπλα εκτος ολη τη χρονια, εχει μεγαλο προβλημα. Δυστυχως καποιοι λενε οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχουμε ομαδα πολυβολο με Αριβιδοπεκχαρτς.
Μπραβο φιλε. Εκφραζεις αρκετους εδω που ανεξαρτητα απο το ταιμινγκ και τον τροπο του, περιμενουμε ακομα να τον διαψευσει και να τον ξεβρακωσει με πραξεις ο αποδεκτης των λεγομενων του Πογιετ. Και φτανει πια με την καραμελα των Αδαμιδηδων και Ψωμιαδηδων που θετει αυτοματως στο απυροβλητο οποιονδηποτε αλλον. Εχουμε φαει 20 χρονια σκ@τ@ και αλλα 3 χειροτερα επιπλεον για να την παρει τσαμπα και "μαγκικα". Θελω και δικαιουμαι να δω την ΑΕΚ μεγαλη σε Ελλαδα και Ευρωπη τωρα. Εκτος και αν ξερει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τι κανει γιατι η τριανδρια εχει συμφωνησει οτι σε περιπτωση που πεσει το "κατεστημενο", και μεχρι να γινει το γηπεδο, τα πρωτα δυο πρωταθληματακια ειναι των Παο(κ). Λεω εγω τωρα...
Φιλε μου ειναι κριμα για τον κοσμο της ομαδας ολα αυτα που περασε τα τελευταια χρονια και τα 22 οχι 20 χρονια χωρις πρωταθλημα, ημουν απο τους πρωτους που ελεγα για την διοικηση οτι δεν εχει σκοπο να επενδυσει και με ελεγαν γαυρο.. θελω να ξαναδω την ΑΕΚ μεγαλη δεν θελω με αλλοθι το γηπεδο να ειναι μην γυνετε τποτα απολυτως στην ομαδα απο θεματα οργανωσης, μεταγραφων μεχρι το πιο απλο π.χ. καναλι στο youtube..Δεν ημουν ποτε προβατο να υποστηριζω καποιον οτι και αν κανει, δεν θελω μεσιες θελω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανθροπουσ να επενδυουν στην ομαδα μου και να την κανουν μεγαλη..
Παντως ανεξαρτητα απο την διχονια που ειναι στο αιμα μας, το αποτελεσμα δειχνει οτι ο κοσμος καταλαβαινει. Βλεπε τα διαρκειας μας που σε μια εβδομαδα ανανεωσαν οσα και οι γαυροι σε 5 ωρες και με ολες τις ενδειξεις υπερ του τελους της παραγκας. Επισης δεν ξεχνω τον Ντεμη που με την ειλικρινεια του ως προς του στοχους πετυχε κατι μεσους ορους εισητηριων στα εντος κοντα στις 30000. Δηλαδη αν δεν ειναι τωρα ποτε θα ξανα εινα?
Τελικως ας μιλησουν και οι μεχρι πρωτινως υποστηρικτες της διοικησης.Ας δουμε αρχικα καποια στοιχεια : AEK-ολυμπιακος αγωνας κυπελλου εσοδα απο ειστηρια 1.000.000 , εισιστηρια διαρκειας 2015-2016 3.000.000 ευρω,μπλουζακι Ηρθαμε 400.000 . Αρα απο μονο τρεις πηγες η ομαδα μαζεψε μεσα σε 1.5 χρονο 4.5 εκ και εξ αυτων ουτε 1.5 εκ δεν επεσε στις μεταγραφες .Αρα καοιος τα εβαλε στην τσεπη του. Επισης παρατηρουμε στην ποδοσφαιρικη αγορα οτι για τη αγορα παικτων οι ομαδες κατα κανονα δινουν περισσοτερα λεφτα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο την αξια του παικτη, αρα εμεις γιατι διαφερουμε απο αυτο? Επισης οταν εμας ταβανι για τη αγορα παικτων εχουμε τις 500.000 ευρω ειναι δυνατον να ειναι υλοποιησιμοι οι στοχοι μας ? Και αυτη η συμπεριφορα απο εναν προεδρο που σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους αποφασισε με το ετσι θελω να ριξει την ομαδα στην Γ ωστε να μην αναλαβει τα χρεη ,χωρις καν τα επομενα χρονια να ριξει χρηματα στην ομαδα για να την ενισχυσει.Αν η ομαδα δεν ενισχυθει προβλεπω εξελιξεις ως προς τα διοικητικα μεσα στη σεζον ( και ισως αυτο ειναι καλο για την ομαδα)
Με αυτές τις συνθήκες ΔΕΝ θέλω να έρθει ο Σκοκο.... Αλλά αν έρθει, θα είμαι ο πρώτος που θα τον περιμένει στο Βενιζέλο.......
για το πουληταρι στον βενιζελο ???? χμμμμμ
Tελικά αναρωτιέμαι γιατί εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουμε υποτιμήσει τόσο την ιστορία του συλλόγου μας, συμβιβαζόμαστε με την μετριότητα και ζητάμε
πρωταθλήματα και πορείες στην Ευρώπη? Με ποιο θράσος κατηγορούμε παίκτες μέτριου βεληνεκούς πως δεν τιμάνε την φανέλα, απλά γιατί μας τους πλασάρουν σαν τα super αστέρια?
Συμφωνω μεχρι κεραιας με τα γραφομενα σου Στεφανε. ...Μεχρι κεραιας...+1924
ΦΙΛΕ το 7 δεν ταιριαζει με το φορουμ!!!
Φιλε ΄πολυ καχυποπτος εισαι ...???
Το 7 ειναι εβδομος λογαριασμος .....!!!
Εε δεν θα το δεχομουν καν !!!!
κλειστον και ανοιξε καινουργιο για να βαλεις τον αριθμο 8 :P
Δεν ειμαι καθολου καχυποπτος και ξερω πολυ καλα οτι εισαι ΑΕΚΑΡΑ μιας και διαβαζω τα περισσοτερα σχολια!!!
ιποτα παραπανω.
Απλα επισημαινω οτι ειναι αντιαισθητικο....τ
Τελικως ηρθε η ωρα να μιλησουν και οι μεχρι προτινως υποστηρικτες της διοικησης: Αρχικα ξεκιναμε με μερικους αριθμους. ΑΕΚ-ολυμπιακος αγωνας κυπελλου εσοδα απο εισιτηρια 1.000.000 , διαρκειας περιοδου 2015-2016 3000000 , μπλουζακι Ηρθαμε γυρω στις 4000.000 αν υπολογισουμε οτι πουληθηκαν γυρω στις 20.000. Συνολο αυτον τον εναμιση χρονο 4.5 εκατομμυρια μονο απο αυτες τις τρεις πηγες..Μαλιστα. Επομενο : Ποια η προυποθεση για αναλαβεις την διοικηση της ΑΕΚ ? Να αναλαβεις τα χρεη, ο Μελ δεν ηθελε κατι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τετοιο οποτε αποφασισε να μας ριξει στην Γ εθνικη των χωριων διατηρωντας βεβαια διαρκειας του υψους των 300ευρω. Δεν θελεις τα χρεη ωστε να εχεις στο μυαλο σου μονο με την ενισχυση της ομαδας και το γηπεδο ,ωραια το καταλαβαινω..Ομως για πια ενισχυση μιλαμε ?? Για τις προτασεις που δεν ξεπερνουν το μισο μυριο? Γιατι να μας αξιζει φετος η κατακτηση τιτλων οταν οι αντιπαλοι μας επενδυουν περισσοτερα ? Και κατι τελευταιο για να δειτε με ποιον τροπο διοικει ο ΜΕΛ ...Περυσι αποφασισε να φερει στην ομαδα του την ΚΑΨΟΥΡΑ του τον τζιμπουρ...Εκανε 100% λαθος στην επιλογη..Αλλα ολοι κανουν λαθη δεκτο, ομως και παλι φετος αποφασισε να μας φερει και αλλη ΚΑΨΟΥΡΑ του ,τον Σκοκο, εναν παικτη που οταν η διοικηση της ΑΕΚ δεν τον πληρωνε αποφασισε να στηνει παιχνιδια μαζι με αλλλους ομοεθνεις του προκειμενου να τα κονομησει...ΜΕΛ αν η ΑΕΚ ξαναερθει 4η με -30!!!!! απο τον πρωτο και εφοσον δεν αρχισει το γηπεδο προβλεπω να ειναι το τελευταιο σου καλοκαιρι στην ΑΕΚ
Θλιψη!!
Αλλά και αυτη η συνήθεια των ποδοσφαιριστών και δη των καλών να θέλουν χρήματα;Ντροπή και αίσχος!
Πραγματικά, ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι εντελώς πανηγύρι. Παίρνουμε κάθε σαπάκι και το βαφτίζουμε παικταρά! Δεν έχω ξαναδεί ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση μας νοιάζει η ΑΕΚ, που να ψάχνει ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ και ΟΛΟΙ να τις ρίχνουν άκυρο! Δηλαδή, ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟ, ακόμη κι ο βοθρήνος, έχουν ρωτήσει 30-40 παίκτες ως τώρα και καταλήγουν οι υποθέσεις τους σε φιάσκο; Μόνο στην ΑΕΚ αυτά!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Άρα ή αυτοί που προσεγγίζουν τους παίκτες, κάνουν λάθος τη δουλειά τους
ή τα λεφτά που τους προσφέρουν είναι αστεία
ή δεν έχουν ιδέα από scouting και προσεγγίζουν ΚΑΘΕ καρυδιάς καρύδι (ακριβό-φτηνό, παικταρά-σαπάκι) και ό,τι κάτσει.
Σημασία έχει ότι από τα τόσα αριστερά μπακ που ακούστηκαν, πήραμε το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ όνομα.
Και ακόμη μεγαλύτερη σημασία κατ'εμέ, έχει όχι η πραγματικά ανεξήγητα φτηνιάρικη οικονομική πολιτική της διοίκησης, αλλά ότι σαν κόσμος συμβιβαστήκαμε Τ Ο Σ Ο, ΜΑ ΤΟΣΟ πολύ με τη μετριότητα, που όλο λέμε "ας τον δούμε τι θα παίξει, ας του δώσουμε χρόνο κτλ".
Αυτά τα λέγαμε 4 χρόνια ΠΡΙΝ, τώρα θα έπρεπε να λέμε "πόσα θες κύριε Φλέτσερ; Α ποσό. Δε σου δίνω Α μη μας πιάσεις και κορόιδα αλλά θα σου δώσω τα 2/3 του Α και θα μου παίξεις μπάλα να βάλεις την ΑΕΚ Ευρώπη"! Ομοίως για τον άλλο, για τον παράλλο κτλ. Επενδύουμε να ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ την Ευρώπη, ώστε του χρόνου να ανέβουμε στη βαθμολογία. Κι όχι περιμένουμε να δούμε τι και πώς, να μην έχουμε ομάδα, να αποκλειστούμε και του χρόνου πάλι φαύλος κύκλος! Δε θα ανέβει ποτέ η ομάδα στην Uefa, άρα ποτέ δε θα ξαναπροκριθεί σε ομίλους, συνεπώς όχι έσοδα και επομένως, τα ίδια και τα ίδια φραγκοδίφραγκα κάθε χρόνο;
Μπορει βασει ρεπορτσχ παντα να φταινε οι προπονητες που δε συμφωνουν να υπογραψπυν με την ΑΕΚ, αλλα την πραγματικοτητα μπορουμε να την καταλαβουμε απο τα δεδομενα. Και ειναι δεδομενο οτι κανεις σοβαρος προπονητης δε θα δεχοταν να ερθει με τετοιο μπατζετ.
Και ηια να μην παρεξηγηθω, δε θεωρω τον Κετσπαγια ασοβαρο. Αλλα αναφερομαι σε προπονητες με εμπειρια απο μεγαλα ευρωπαικα πρωταθληματα που εχουν προτασεις απο σοβαρες ομαδες
Παιδιά ο ΓΟΥΤΑΣ και ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ ελεύθεροι? Είναι μόλις 22 χρόνων και 23.. Άμα είναι ελεύθεροι όπως ότι καλύτερο για εμας.. Γιατί ι ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ ξέρει πολλά κιλά μπαλαααα. Και ο ΓΟΥΤΑΣ είναι 1,93 και αμυντικός.. Είναι πολύ ελπιδοφορος.. Γούστα θυμισου λγ όταν σε ζητούσε η αεκαρα...καταστρέφεσαι παλικάρι μου
Δεν ειναι ελευθεροι και αμα ειμασταν μαγκες ας τους περναμε πριν πανε στον ολυμπιακο...αλλα τα καβουρια...τι να κανουμε..
"προταθηκε ο Ντιεγκο Καπελ....".... Ποιός Ντιέγκο Καπέλ? Ο γνωστος? Ντάξει, μιλάμε για ρεαλισμό, όχι αστεία....
Το μπετον θα ειναι η καλυτερη αφιξη,μου φαινεται.
Φέρτε Νατσο να γουστάρουμε λιγάκι παραπάνω(οσο και να κούρασε και εμενα το θέμα κάθε καλοκαίρι),και ας παίζει στο 60%,πάλι πλάκα θα τους κάνει.Το ποδοσφαιρο λογω μεγάλων χρηματικών ποσών ,που εκτός απ την διαφήμιση ,ερχονται και απ τον κόσμο,πρέπει να υπάρει και το επικοινωνιακό παιχνίδι.Και ο Σκοκο ειναι μέσα σ αυτό κακα τα ψέμματα.Nacho #32 οτι καλύτερο εχουμε δει ,μαζί με Ρίμπο ,την τελευταία δεκαετία ,στην ΑΕΚΑΡΑ μας αλλα και στην Ελλάδα.
Οσο για τον Σκοκο απλα ΚΟΥΡΑΣΕ...ΔΕΝ πουλαει αλλα φυλλα...ΠΑΕΙ..
Γιατι ρε φιλε, θα σε χαλαγε μια επιθεση με μπαρμποσα-μανταλο-μεταγραφη(βαργκας) και μπροστα τους τον σκοκο;
Ο Σκόκο μπορεί να αποδώσει ως δεύτερος επιθετικός. Το είχε δηλώσει κι ο ίδιος. Ομως, εκεί έχουμε παίκτες. Δεξί εξτρέμ δεν έχουμε και ο Νατσο παίζει μεν αλλά δεν του αρέσει σ' αυτη την θέση και δεν αποδίδει. Ας θυμηθείτε τι λεγαμε οταν τον κατηγορούσαμε για περιπατητή. Επιπλέον, ο Σκοκο δεν είχε καλή σχέση με Μπάγεβιτς. Ισως το τελευταίο δεν παίξει κάποιο ρόλο γιατί σήμερα δεν είναι προπονητής.
Ανεφερα καπου πως θα με χαλαγε???Ειπα πως ειναι καθαρα θεμα για να πουληθουν φυλλα..Δεν υπαρχει δυστυχως θεμα Σκοκο
Δεν "θα" με χάλαγε καθόλου φίλε. Δεν "θα" όμως. Απλά.
O πλανήτης Γη κατοικείται από 7 και πλέον δις ανθρώπων. Εμείς πάλι Σκόκο; Να πάμε παρακάτω. Τον ευχαριστούμε για όσα έκανε αλλά πρέπει πλέον να κοιτάξουμε αλλού.
θελω να πω οτι θα ειχε νοημα η μεταγραφη του σκοκο την δεοδμενη στιγμη, καλυτερες περιπτωσεις δεν εχουμε δει για σεντερ φορ, ο σκοκο εχει κανει μερικες μαγικες χρονιες σε αυτην την θεση, εχουμε υψηλους στοχους, θα εχει κινητρο, εχουμε καλη ομαδα απο πισω του συν οτι η πλειοψηφια των ΑΕΚτζηδων θα χαρει πολυ (ολα αυτα στα λεει καποιος που ποτε δεν υποστηριζε την επιστροφη, παρ΄ ολα αυτα, την δεδομενη στιγμη μοιαζει μια παρα πολυ καλη περιπτωση).
Αδερφέ μου σίγουρα θα χαιρόμασταν αν ερχόταν. Και εννοείται πως όλοι όσοι ακούστηκαν για τη θέση του φορ δεν συγκίνησαν. Απλά όταν διαβάζουμε το ενδεχόμενο κόστος για αυτή την κίνηση τότε εγώ λέω ΑΝ τα διαθέτουμε αυτά τα χρήματα μπορούμε να πάρουμε καλύτερο. Μην ξεχνάς ότι για κάποιους ο Νάτσο έχει μείνει ως περιπατητής και στησιματίας. Δεν αντέχεται άλλη εσωστρέφεια και φαγωμάρα. Σκας λεφτά, φέρνεις φορ κανόνι λοιπόν. Ούτε κινήσεις εντυπωσιασμού, τίποτα. ΟΥΣΙΑ ζητάμε.
Ετσι οπως παμε στις μεταγραφες; Οχι....
Πιστεύω πως την ξενέρα που πήραμε χθές θα μας την ξεπληρώσει εις τριπλούν σε χαρά ο μελλισανίδης ....Θέλω να πιστεύω....τα καλύτερα έρχονται
Πρεπει να εισαι παρα πολυ αισιοδοξος απο τη φυση σου...
ρα!!!
Φιλικα και αγαπημενα...Καλημε
Είμαι φίλε μου , δεν μπορεί θα γυρίσει .....Μόνο χάσιμο θα έχει με ξενερωμένους φιλάθλους, και το ξέρει πολύυυυ καλαααα
Σιγά το χάσιμο, θα σου πει μόλις μάθει ότι το γήπεδο δεν προχωράει (γιατί ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ότι σε αυτό το κωλοχανείο, όλα σκαλώνουν) ότι τον κούρασε κι η "αχαριστία" των φιλάθλων και θα σου βγει κι από πάνω. Λες και μπαίνουν λεφτά για να μας πει και αχάριστους. Εμείς τα βάζουμε τα λεφτά όμως ως τώρα απ'ό,τι αποδείχθηκε, όχι αυτός.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μπασκετάκι και πάλι μπασκετάκι.
Μακαρι....Μακαρι...
ε οχι ρε ωρα και εμεις μελισσανιδη υποστηριζουμε ,αλλά αν ειχε έρθει ο Μέσι θα είχε μικροτερο πρωτοσέλιδο απο τον ΝΤΙΑΖ . Θα αρχίσω να πιστεύω πως πηραμε τζάμπα τον νέο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ...έλεος παιδιά λίγο μέτρο ,τα έπαιξε ο κόσμος !
Σιγά τον Μεσι τον loser!!!!
Έκοψε απο την αποστολή του ολυμπιακό τον Γιαννιώτα και τον Μπέρτο.......Έτσι για να μαθαίνουν και οι άλλοι έλληνες ελπιδοφόροι που πάνε...Άν δεν βάλει καμια ρητρα ο χοντρος μελλισανιδη κλεισε γιαννιωτα, πετουσε φωτιες με αποελ , αυτος πηρε το πρωταθλημα με το που πηγε
αποκλειεται ο χοντρος να σου αφήσει ελεύθερο ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ . Εδώ πήρε ΜΟΝΤΑΝΙΕ απο κομπλεξ και ΛΑΙΦΗ ...αν ειχες ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ θα έπαιρνες ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ θα στον έκανε δώρο! Μάθετε να αξιολογείτε ...ΚΑΒΟΥΡΙΑΣ -ΚΑΒΟΥΡΙΑΣ αλλά υπολογίσιμος !
Eνα τσιγαρο δρομος απο Βραυρωνα σε αεροδρομιο για να ξενυχτησω. να περιμενω τις μεταγραφες!