Οι κλογές της Ισπανίας φίλοι μου απέδειξαν για άλλη μια φορά αυτό που όλοι έχουμε καταλάβει. Ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων έχουν στις προβλέψεις τους τα ίδια ποσοστά ευστοχίας με τον Νίκο Αλέφαντο όταν λέει το όνομα του Ελαμπντελαουί και του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι στις θέσεις-κλειδιά αντί να έχουν τα κατάλληλα πρόσωπα, επιλέγουν κάτι κομπογιαννίτες της κακιάς ώρας, μπροστά στους οποίους ο Γιώργος Κλεφτάκης 21 φαντάζει μάντης Κάλχας. Ιδανικός να αναλάβει επιτελικό ρόλο σε εταιρία δημοσκοπήσεων είναι ένας δημοσιογράφος που βρίσκεται τρεις μήνες μπροστά απ’ τους υπόλοιπους (και 99 χρόνια και 9 μήνες πίσω απ’ τον Βασίλη Δανιήλ). Ο Μανώλης Γαβαθιώτης, ο πιο αυθεντικός εκπρόσωπος του αποχετευτικού συστήματος στην Ελλάδα μετά με τον Κωνσταντίνο Καντακουζηνό και τον Κώστα Τσάκωνα στην «Μεγάλη Απόφραξη».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Α χα χα χα χα χα ρε αντε και εσυ πιγενε στον Αλι Μπαμπα με τους 40 κλεφτες...........
http://i.memeful.com/media/post/rw9zx9M_700wa_0.gif