Με επιβλητική εμφάνιση, το Βέλγιο κέρδισε 4-0 την Ουγγαρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO 2016 με τον Εντέν Αζάρ να υποστηρίζει πως το Βέλγιο άξιζε τη νίκη, αλλά να συμπληρώνει πως ακόμα δεν έχει καταφέρει τίποτα στο τουρνουά.
Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Εθνικής Βελγίου, Εντέν Αζάρ, τόνισε: “Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη πραγματικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ακόμα περισσότερο, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε μερικές τρομερές αποκρούσεις. Είμαστε χαρούμενοι με την πρόκριση. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα, είμαστε απλά στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Θα πρέπει να συνεχίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, θα ήθελα να συγχαρώ την Ουγγαρία για την πορεία της”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
