Χαρές και πανηγύρια για της Δόξα Δράμας, αφού ολοκληρώθηκε σήμερα (8/2) η διαδικασία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας, με την υπογραφή των σχετικών νομικών εγγράφων από τους κυρίους Νικολαΐδη Χαράλαμπο και Σάμιο Αθανάσιο.
Η όλη διαδικασία έγινε σε πανηγυρικό κλίμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου της Δράμας, παρουσία επίσημων προσκεκλημένων καθώς και πλήθους φιλάθλων, από τους οποίους ο νέος μεγαλομέτοχος , κ. Σάμιος, ζήτησε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι ανταποκρίθηκαν θετικά και ενίσχυσαν την πεποίθηση του κ. Σάμιου για καλύτερες, ακόμα πιο ένδοξες στιγμές για την Δόξα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
