Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μια ανάσα από το μετάλλιο ο Δαμολής


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η 4η θέση του Χρήστου Δαμολή στα 1.500 μ. επιφάνεια ήταν η καλύτερη από ελληνικής πλευράς στη δεύτερη ημέρα των τελικών του 19ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης Ανδρών - Γυναικών (Σάββατο 25/6), στο Βόλο.

Ο 18χρονος πρωταθλητής μας των μεγάλων αποστάσεων πάλεψε δυνατά στην κούρσα των πολλών στροφών και έδινε μάχη για το χάλκινο μετάλλιο μέχρι το φινάλε κόντρα στον Ιταλό Ντε Σέλιε, βρέθηκε μια ανάσα από αυτό και τελικά το έχασε για εκατοστά του δευτερολέπτου. Ο Ιταλός τερμάτισε 3ος με 12.36.27, ενώ ο Δαμολής ήρθε τελικά 4ος με 12.37.21.

Αφού συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος αθλητής, που θα αγωνιστεί και στο Open Water της διοργάνωσης, μας δήλωσε: "Δεν ήξερα τι γινόταν στην κούρσα, τα έδινα όλα για κάτι καλό. Αν είχα καταλάβει ότι παιζόταν το μετάλλιο θα είχα επιχειρήσει την έκρηξή μου, που κάνω συνήθως  στο τέλος, νωρίτερα. Εντάξει, στενοχωρήθηκα λίγο, αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη επιτυχία και η 4η θέση στην πρώτη για μένα μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο ανδρών. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τον προπονητή μου και τον φυσιοθεραπευτή μου, αλλά και όλους όσοι με στηρίζουν. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο, διότι έχω και τις σπουδές μου στην οδοντιατρική. Τώρα περιμένω μια διάκριση και στο Open Water". Στο ίδιο αγώνισμα (1.500 μ. επιφάνεια ανδρών), ο Σταύρος Κουρλάκηςήταν 10ος με 12.58.10.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ