Ποντιακά μεθεόρτια του ιστορικού πάρτι της Aegean, στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων, οργάνωσαν οι πυρριχιστές που λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν ξεσηκώσει τους προσκεκλημένους του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Balux.
Βρέθηκαν όλοι μαζί στη μαγική αυλή ενός νεοκλασικού στο κέντρο της ζεστής Αθήνας, με φόντο την Ακρόπολη, και χόρεψαν ξανά, δίχως ζίπκες αυτή τη φορά, κάνοντας τον Πόντο να ακουστεί εκεί όπου γεννήθηκε ο ελληνικός πολιτισμός. Λύρα έπαιξαν ο Σωτήρης Λυκίδης και ο Χρήστος Συρανίδης, που επίσης τραγούδησε, αγγείο έπαιξε ο Παντελής Νικολαΐδης και ο νταούλι ο Κώστας Γεωργιάδης.
Στη γιορτή των χορευτών και των οικογενειών τους παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ομίλου της Aegean Δημήτρης Μελισσανίδης, ο επίτιμος υπαρχηγός ΓΕΣ Γιώργος Ταμουρίδης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Χάρης Πασβαντίδης και ο εκδότης και συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης.
Πηγή: Pontos-News
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
