Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφονται από χθες το απόγευμα στο Ορλάντο, όπου χιλιάδες άνθρωποι έχουν σπεύσει να δώσουν αίμα για τους βαριά τραυματίες της επίθεσης σχηματίζοντας ουρές εκατοντάδων μέτρων.
Όπως έχει γίνει γνωστό από την επίθεση του Ομάρ Ματίν στο κέντρο Pulse53 άνθρωποι είναι τραυματισμένοι πολλοί από τους οποίους σοβαρά. Οι αρχές και τα νοσοκομεία της πόλης απηύθυναν έκκληση για δωρεά αίματος για να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά τραυματιών από το μακελειό.
Οι κάτοικοι του Ορλάντο έσπευσαν κατά χιλιάδες να στηθούν σε ουρές έξω από νοσοκομεία και κέντρα αιμοδοσίας, τα οποία μέχρι και αυτή την ώρα δέχονται συνεχώς ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν να δώσουν αίμα για τα θύματα.
Οι εικόνες από τις τεράστιες ουρές κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα από τα δελτία και μοιράζονται μαζί με μηνύματα ανθρωπιάς στα social media.
Πάντως τη συγκινητική αυτή εικόνα αμαυρώνουν οι καταγγελίες ότι σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο που ισχύει ακόμα απαγορεύεται να δώσουν αίμα ομοφυλόφιλοι άντρες που είχαν σεξουαλική επαφή με άλλον άντρα τον τελευταίο χρόνο. Παρ’ ότι κάποιες φορές τα τοπικά κέντρα δωρεάς αίματος στο Ορλάντο παρέβλεψαν λόγω της αναγκαιότητας αυτή την απαγόρευση, ωστόσο η οργάνωση OneBlood ανέφερε ότι οι απαγορεύσεις ισχύουν κανονικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

oti kai na leme ..,ta amerikanakia mporei na einai kai ta kalytera paidia...ta pio agna kai akomplexarista...na poun tin gnomi tous osoi douleyoun sta nisia mas...