Στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας «Praktoreio-sport.gr» του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, παραβρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε για τη σεζόν που έρχεται και τόνισε πως μεγάλος στόχος είναι η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια.
«Ελπίζω και πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι σήμερα η ΑΕΚ είναι ένα υγιές και καθαρό club. Θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να ξαναβρεί τη θέση που αξίζει. Στόχος μας είναι ένας και μοναδικός: να φτιάξουμε το γήπεδο μας στη Νεά Φιλαδέλφεια» τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Γηπεδο....οκ αλλα μηπως να βγει κι αυτη η ριμαδα η αδεια να τελειωνουμε...........
οι νομοι ειναι με το μερος μας....ολα ειναι οκ...το ΣτΕ μας δικαιωσε ...τι αλλο μπορει να μας καθυστερει πλεον....ΦΤΑΝΕΙ... η υπομονη μας εξαντληθηκε.....
Περασαν ολες οι βδομαδες που μας ειχαν πει.....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....Δεν μπορουμε να περιμενουμε αλλο....φτανει....
ΑΜΗΝ.
Το γηπεδο θα γινει. Στην τελευταια επισημη ενημερωση που ειχαμε μας ειπατε οτι δεν γινεται να κανουμε κατι αλλο σαν ΑΕΚ για το γηπεδο. Εχουμε μαζεψει ολα τα χαρτια και τις αδεια απο ολους του φορεις. Εχουμε καταθεσει οτι εγγραφο επρεπε να μαζεψουμε και εχουμε κανει ολες τις απαιρητες κινησεις για το γηπεδο. Λοιπον το αποτελεσμα ειναι ενα. Μας μενει η οικοδομικη αδεια. Οσο και να την καθυστερησουν θα την παρουμε γιατι δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μας καθυστηρησουν. θα την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρουμε λοιπον και θα ξεκινησει το γηπεδο. Ο Μελλισανιδης ηταν ο μονος που τα εβαλε με θεους και δαιμονες για να γινει το γηπεδο. Και θα γινει. Αυτο που θελουμε ομως προεδρε ειναι και μια δυνατη ομαδα με μελλον. Με δανεικους και ελευθερους δεν μπορουμε να κανουμε ομαδα. Πρεπει να μπει το χερι στην τσεπι για παιχτες. Δεν μπορουμε με μερικους ελευθερους και καποιους δανεικους να περασουμε στους ομιλους. Και παλι περναμε. Εκει θα συναντησουμε ακομα μεγαλυτερες ομαδες. Δεν γινεται λοιπον να γινει η ΑΕΚ μπαλλακι του τενις στους ομιλους. Ενισχυστε την ομαδα. Στηριξτε τον προπονητη. Και εννοειτε ριξτε τις τιμες στα διαρκειας. Ετσι και καλη ομαδα θα εχουμε και παραπανω κοσμο ευχαριστημενο θα εχουμε και πιο δυνατη εδρα και σε καθε ματς θα εχουμε και αρκετο κοσμο ωστε να γινει το κατι παραπανω. Φετος καταφεραμε να κανουμε το οακα εδρα. Και δεν εννοω απο θεμα κοσμου. Εννοω απο την πλευρα οτι χασαμε πολυ λιγα ματς στην εδρα μας και κερδισαμε ολα τα ντερμπι εκτος απο αυτο με τον Παοκ στα πλει οφ... Και ολα αυτα εγιναν με ακριβα διαρκειας. Φανταστειτε λοιπον να ριξουν τις τιμες αισθητα ποσος κοσμος θα παρει διαρκειας και ποσο κοσμο θα εχει μονιμα η ομαδα στο γηπεδο. Αμα βαλουν τα διαρκειας 300 ευρω το καθενα θα παρουν 10.000 κοσμος. Αμα τα βαλουν 200 θα παρουν 20.000 κοσμος. Αμα τα βαλουν 100 θα παρουν 30.000 κοσμος. Σε καθε περιπτωση λοιπον τα εσοδα απο τα διαρκειας ειναι σχεδον τα ιδια. Αλλα ο κοσμος πολυ παραπανω σε καθε περιπτωση. Ποιος ποδοσφαιριστης δεν θελει να παιζει το λιγοτερο σε 30.000; Αμα εχουμε 30.000 διαρκειας για παραδειγμα την μερα του αγωνα θα ερχονται αλλες 10.000 κοσμος. Και καπως ετσι γινεται εδρα το οακα. Αλλα χρειαζομαστε και μια ομαδα καλη ωστε να τραβηξει τον κοσμο να αγορασει διαρκειας.Ξερω οτι αυτα που λεω περι 30.000 διαρκειας δεν εχουν γινει ποτε στην ιστορια της ομαδας. Αλλα αμα οι τιμες πεσουν πολυ ο κοσμος της ΑΕΚ θα παρει σιγουρα. Δεν ειμαστε 100.000. Ειμαστε εκατομυρια κοσμος και οποτε εγινε μια καλη προσπαθεια την στηριξαμε. Στις μερες του Νικολαιδη που μας παρουσιασανε ενα πλανο που μας ενεμπνευσε τα διαρκειας ηταν 23.000.
φίλε Tassos_21.. πολύ σωστά τα λες . αν σε γήπεδο 68.000 θέσεων έχεις ακριβά εισητήρια ,τότε στη Α.Σοφιά θα πρέπει να βάλουμε ενέχυρο το αυτοκίνητο για να πάρουμε διαρκείας. Απο την άλλη σε δύσκολους καιρούς ,το μήνυμα πως μόνο οι έχοντες πάνε γήπεδο δεν ταιριάζει με το πνέυμα της ΑΕΚ.
Φίλε μου σ ένα γήπεδο δικό σου τα έσοδα δεν θα είναι μόνο από εισιτήρια! Τα έσοδα από σπονσορες θα είναι τεράστια κι αυτό αποτελεί αντισταθμιση στις τιμές των εισιτηρίων και θα τις κρατήσει σε φυσιολογικά επίπεδα!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ.
Στις 28 Ιανουαρίου 2016 εγκρίθηκε από την συνεδρίαση της Περιφέρειας Αττικής η Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων του έργου
O υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης υπέγραψε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου στις 31 Μαρτίου."Αρα μέσα σε 45 μέρες το αργότερο παίρνεις την άδεια αν ο φάκελος ειναι πλήρης"(δεν μπορεί να σε σταματήσει κάποιος,ούτε ΑΒ ούτε κανένας)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κοστος
Το κόστος της κατασκευής του γηπέδου εκτιμάται σε περίπου €65-70 εκατομμύρια ΣΥΝ ΦΠΑ. Η χρηματοδότηση θα γίνει σε τρία στάδια. Η πρώτη φάση κατασκευής εκτιμάται πως θα κοστίσει €25,9.εκατομμύρια, η δεύτερη φάση €20 εκατομμύρια και η τρίτη €14,6 εκατομμύρια.Η δεύτερη φάση θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής με το ποσό των 20.000.000 ευρώ,την πρώτη την χρηματοδοτεί με προσωπική εγγύηση ο Μελισσανιδης,μένει το τρίτο στάδιο και ειναι το σοβαρότερο,Άρα μιλάμε για χορηγό η Δάνειο που θα πάρει η ΑΕΚ 1924 ΑΕ,Αυτό ειναι το πρότζεκτ(όποιος θέλει μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του) να υπολογίσετε και το ΦΠΑ για να βγάλετε το συνολικό κόστος του έργου
Καλημέρα
Tι θέλει να πει ο ποιητής;
Φιλε μου αυτο ειναι, το εψαξα και το εγραψα,δεν θελω να πω κατι
Τίγρη δώσε το ΟΚ να βγεί η άδεια. Θα βοηθήσουμε και εμείς για τα υπόλοιπα.
Μια σκέψη που άκουσα απο κάποιον φίλαθλο στο ράδιο !! Ξεπουλήθηκε το Ελληνικό για να φτιαχτεί πάρκο και και και !! Δεν μιλάει κανεις ούτε για πρόσφυγες ούτε τίποτις !!! Παει η ΑΕΚ γήπεδο στο δικό της χώρο στην γη της τέλος πάντων και έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα να την φάνε και να φάνε !!! Να ξυπνάμε σιγά σιγά !!!
Και οι ήρωες να ναι καλα και η ΑΕΚΑΡΑ να Λαλα για τα παιδιά στην ξενιτιά !!!ΑΕΚ Αυστραλία Σίδνεϊ !!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Original
edo oi alloi kathe fora pou ebene bouldoza anavan kapnogono.proedre an thes na sou kanoun agalma otan pareis tin adeia rikse kai xrima.etsi kai allios aposvesi tha kaneis ekei mesa dn tha pernaei kaneis tha benoun oloi xesmenoi opos palia
Αν δεν είχαμε το βλάκα τον ΑΒ όπως και τώρα που δε του δίνει σημασία κανείς θα χανε ξεκινήσει εργασίες. Δεν πειράζει προχώρα κι ας είναι και με μικρή καθυστέρηση!
Καλημέρα σε όλους, παραθετω αποσπασμα συνεντευξης του project manager κ. Ανδριοπουλου απο τον Απριλιο 16. Το βαζω μονο και μονο γιατι ακουγονται καποια πραγματα για νεες προσφυγες καποιων στο Σ.Τ.Ε. και αποτι θα διαβασετε δεν αποτελουν κινδυνο για το εργο.
Το αν τίθεται κίνδυνος από το Συμβούλιο της Επικρατείας: «Στο ΣτΕ έχει κριθεί το σύνολο του έργου. Έχουν γίνει τρεις προσβολές, δύο έχουν απορριφθεί και θα γίνει και για την τρίτη. Άρα το ΣτΕ έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελειώσει. Μπορεί όμως οποιοσδήποτε να προσβάλει την ΜΠΕ ή και την οικοδομική άδεια του γηπέδου το ΣτΕ, ως διοικητικές πράξεις, αλλά δεν θεωρώ πως μπορεί να οδηγήσει σε καθυστέρηση. Δεν κινδυνεύει το έργο πάλι από το ΣτΕ. Ακόμη κι αν κάποιος προσφύγει στο ΣτΕ η ΑΕΚ μπορεί να συνεχίσει τα έργα της, εκτός κι αν κάποιος καταθέσει αίτηση ακύρωσης κι αυτή γίνει δεκτή. Το θεωρώ όμως εξαιρετικά απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο».
"Τίγρη" μόνο με σένα μπορούμε να φτιάξουμε γήπεδο.
make AEK greate again
ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;;το μεγιστο οριο των 45 εργασιμων μερων ποτε ειναι;;που η πολαιοδομια ειναι υποχρεωμενη να εκδοσει την αδεια..
Από τοτε που εχεις καταθέσει το φάκελο και ειναι πλήρεις
Ωραια αυτο το γνωριζω..αυτο που δε γνωριζω ειναι ποτε ειναι η 45η ημερα οπου υποχρεουται η πολεοδομια να εκδωσει την αδεια συνυπολογιζοντας τις ημερες του Πασχα και καποιες αργιες ολο αυτο το διαστημα απο το τη μερα που κατατεθηκε ο φακελος.;;;
΄΄Το ποιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την αυγή΄΄Και αυτό το σκοτάδι το περάσαμε....Έχω δεί όραμα(νημφάλιος).............Αεκτζήδες έξω απο τα γραφεία της παε να αποδοκιμάζουν για την καθυστέρηση στα έργα,ο τίγρης να βγαίνει στο μπαλκόνι,Στο άλλο μπαλκόνι ένα όροφο ποιο κάτω ο ντούσαν και να του φωνάζει..΄΄Πρόεδρε, συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν...Και την άλλη μέρα να μπαίνουν οι μπουλντόζες!...Μερικοί οπαδοί λογικεύτηκαν την τελευταία στιγμή και οταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποδοκιμάζαν κοιτούσανε ουρανό και έτσι προλάβανε απο εκεί συγχωρεθήκαν...
Εννοείται ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη, εννοείται ότι η ΑΕΚ ειναι το υγιέστερο κλαμπ αυτή την στιγμή στην ελλάδα, εννοείται ότι κάποια στιγμή θα γίνει το γήπεδο, να τελειώσει και όσο είμαστε ακόμα ζωντανοι θα ήταν τέλεια!
και τωρα ξερετε ολοι τι θα κανετε ετσι ?
ρα" που παραμυθιαζει τον κοσμο....λες μας το εχουν ταξει ή εννοει οτι ντε και καλα θα το παρουμε του χρονου11
δεστε κομποσκοινι τη δηλωση "Θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να ξαναβρεί τη θέση που αξίζει" οτι θα παρουμε οπωσδηποτε πρωταθλημα την ερχομενη σεζον (και οχι την πχ την μεθεπομενη) κι αν δε τα καταφερουμε αρχιστε παλι το βρισιμο και το αναθεμα για τον "διαχειριστη-καβου
Κραξιμο θα πεφτει παντα οταν δεν παιρνουμε πρωταθλημα και δεν συνδιαζεται με καλο ποδοσφαιρο. Ετσι ηταν παντα η ΑΕΚ. Οποιος δεν το αντεχει ας μην ασχολειτε.
H νοοτροπία να πέφτει κράξιμο όποτε δε παίρνει πρωτάθλημα η ΑΕΚ είναι νοοτροπία Ουγκάντας. Και βέβαια η ομάδα πρέπει να παλεύει κάθε χρόνο για πρωτάθλημα, το αντίθετο είναι αδιανόητο για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πέφτει κράξιμο εάν δεν τα καταφέρνει να το πάρει. Έβλεπα μια αγγλική ομάδα που είχε μαθηματικά πέσει στην Β κατηγορία και ήταν οι τελευταίοι αγώνες. Το γήπεδο ήταν φίσκα και όλοι τραγουδούσαν για την ομάδα τους. Εσείς που έχετε εύκολο το κράξιμο,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να βγείτε μπροστά, να πάρετε την ομάδα και να μας χαρίσετε 30-40 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Εκ του ασφαλούς να βρίζετε τους άλλους, μονάχα κακό κάνετε....
φαντάζομαι πως το ίδιο ισχύει και για όσους δεν έχουν υπομονή.
Είσαι χαρισματικός άνθρωπος.. γεννημένος ηγέτης.. είσαι ευλογία για την ΑΕΚ.. Μπορείς να γράψεις τις 2 πιο χρυσές σελιδες στην ιστορία του συλλόγου : καινούργιο γήπεδο και ευρωπαϊκό τρόπαιο. . Α.Ε.Κ για πάντα.
Τον πιστεύω.-
Το γηπεδο να γινει και για ολα τα αλλα εχουμε υπομονη.. Για το γηπεδο ομως θελουμε επιτελους να μπουνε οι μπουλντοζες... Και οχι απλα να "παιρνουν μπρος" σε καθε χαρτι που παιρνουμε...
Οι καλες ειδησεις και μεγαλες ατάκες βγαινουν συνηθως στα πηγαδακια που στηνονται με τους δημοσιογραφους στο παριθωριο της γιορτης του μελισσανιδη στα ποσειδωνια.. 365 το νου σας θελουμε καλο ρεπορταζ ..
Τιγρη επειδη σε γνωριζω χρονια ξερω οτι θα πετυχεις το οραμα σου και θα γραψεις ιστορια μονο εσυ μπορεις να φτιαξεις τον ναο καθε υγιης οπαδος της ΑΕΚ ειναι στο πλευρο σου
Τιγρη, μονο ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ. Κανε ΜΕΓΑΛΗ την ΑΕΚ και φερτη ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !!
365 ξερουμε ποτε αναμενεται να ξεκινησουν τα εργα?
Με την οικοδομή άδεια τι ακριβώς γίνεται?
Πολύ ησυχία έχει πέσει. Δεν ανησυχώ αλλά.........
Για ενα πράγμα να ανησυχείς, που δεν λενε ποια εταιρεία ειναι ο μεγάλος χορηγός - χρηματοδότης
Αν δεν παρουμε οικοδομικη αδεια μην περιμενεις τπτ... Καμια εταιρεια δε θελει να μπλεξει με τα πίτουρα
Την οικοδομικη αδεια επρεπε να την ειχαμε παρει απο την πολεοδομια εφοσον ο φακελος γηπεδο ειναι πληρης,δεν ξερω που κολλαει, εγραψα το προτζεκτ πριν λιγο,διαβασε το μπορει να σε βοηθησει να καταλαβεις
φιλε αν εννοεις το χορηγο ονοματοδοσιας δε νομιζω να βρεθει πριν ξεκινησει το κτισιμο.ισως εχει κανει την προεργασια του ο Τιγρης αλλα οπως εχει δηλωσει επισημα στην παρουσιαση του γηπεδου "ειναι ενα Project το εμπορικο ονομα που θα πουληθει ακριβα" !!!οποτε να εισαι σιγουρος και με βαση την ικανοτητα του και επιτυχια του στα μεγαλα deal οπως εχει δει ως τωρα οτι οντως θα ειναι πολυ μεγαλο ονομα ο χορηγος του ονοματος !!
Μπερδεύεσαι, πριν ξεκινήσει το Emirates της Άρσεναλ ήξεραν ποιος ειναι ο χορηγός και φτιάχνει το γήπεδο το ιδιο και με το Allianz arena της Μπάγερν, δεν ξεκινάς κατι χωρις χορηγό οπως το σπιτι σου αν δεν εχεις τα χρηματα
φιλε μου ειπα την προσωπικη μου αποψη βασει οσων εχω διαβασει και δεν ειναι απαραιτητο οτι θα γινει ετσι. επιπλεον θα σου πω 2 πραγματα :
- επειδη βρεθηκε πριν στο Emirates και στο Allianz δε σημαινει οτι θα γινει και τωρα
- ο Μελισσανιδης εχει ολα τα χρηματα πλην του χορηγου ονοματοδοσιας τα οποια σαφως και ειναι δεδομενα γιατι σαφως και θα βρεθει χορηγος ειτε πριν το κτισιμο ειτε στην πορεια.οποτε δεν υπαρχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανενα θεμα χρηματοδοτησης.
υγ. να θυμισω πως ο ιδιος ο Τιγρης εχει πει επισημα πως αν χρειαστουν καποια επιπλεον χρηματα θα τα δανειστει προφανως απο την Τραπεζα Πειραιως του ΑΕΚτζη Σαλας.
Ο Τίγρης προς τιμήν του θα βαλει 10 μυρια μπορει και 15, 20 η περιφέρεια και επώνυμοι Αεκτζίδες Αλλα 15-20, λείπουν αλλα τόσα περιπου που τα βρίσκουμε; Τον Δανεισμό τον ξεχνάς, αν ειχε εμπορικό κεντρο θα ειχε ξεκινήσει θα υπήρχε χορηγός, πιστευω το ψαχνει αλλα στη χωρα τα οικονομικά ειναι χαλια εδω δεν δίνουν 3 μυρια να πάρουν το Mega,γι συτο δεν εχουν ξεκινήσει, μετα την υπογραφή Σκουρλέτη σε δυο μερες εχεις την άδεια στο χερι, οποιος ξερει κατι περισσοτερο ας μας πει, εγω αρχιτέκτονα ρώτησα
ειναι η ησυχια πριν την εκρηξη...αναμενουμε το αργοτερο εως τελος του μηνα φιλε μου .ας ελπισουμε τον αλλο μηνα να ξεκινησουμε κτισιμο.
Μια ειναι η θεση: ΚΟΡΥΦΗ!
κανα αρθρο εγκυρο για το γηπεδο θα γραψει κανεις/? οι προσφυγες μπορουν καθυστερησουν τελικα? απο οσο ξερω οχι....ελπιζουμε μεχρι τελος του μηνος να εχουμε νεα αλλιως μπαινουμε σε επικινδυνα μονοπατια...
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Σιγουρα θες να γινει ολοι θελουμε και μακαρι επιτελους να αρχισουν τα εργα
Οσο για τμτην επιατροφη στην θεση που μας αξίζει πρεπει να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη