Με κείμενο στην ιστοσελίδα zougla.gr, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έδωσε καυστική απάντηση σε επίθεση που δέχτηκε από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού με αφορμή τις αναφορες του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος σημειώνει πως “μαγκιές και κουτσαβακισμοί δεν περνάνε”.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο που δημοσίευσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην ιστοσελίδα zougla.gr:
«Επειδή υποψιάζομαι ότι η ανακοίνωσή σας ακόμα και εάν έχει γραφεί από εσάς, από άλλα κέντρα κατευθύνεται, θα ήθελα πολύ φιλικά να σας διαβεβαιώσω, ότι αυτές οι μαγκιές, το ύφος και κουτσαβακισμοί στη δική μου αντίληψη περί δημοσιογραφίας δεν περνάνε.
Αφήστε λοιπόν τα ίσως και προχωρήστε στο παρασύνθημα, λαμβάνοντας υπ όψιν σας τα εξής.
Υπάρχει κίνδυνος να βάλετε σε περισσότερους μπελάδες, από αυτούς που ήδη αντιμετωπίζει, τον πρόεδρο της ομάδας σας με όσα δημοσιεύσατε.
Απειλές τέτοιου είδους έχετε συνηθίσει να τις εκτοξεύετε μεταξύ σας, εντός και εκτός γηπέδου, στον χώρο όμως της πραγματικής ενημέρωσης δεν πιάνουν τόπο. Ως εκ τούτου ασχοληθείτε με τον Ολυμπιακό.
Η ομάδα σας πέρα από τους προέδρους και τις διοικήσεις ήταν και θα παραμείνει μεγάλη. Γνωρίζετε άλλωστε από πρώτο χέρι ότι παρακολούθησα πολλές από τις διεθνείς αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κι ήμουν κοντά σας, μέσα στο γήπεδο Καραΐσκάκη ως φίλαθλος και όχι ως αντίπαλος. Η έρευνα του zougla.gr δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα και αυτό το αντιλαμβάνεται κάθε υγιής φίλαθλος.
Ελπίζω να έγιναν κατανοητά όσα γράφω και απευθύνομαι σε εσάς, παρ όλο που θεωρώ απαράδεκτη, πέρα από το ύφος του κειμένου που αναρτήσατε, την έκδοση ανακοινώσεων από τον Ολυμπιακό, όταν το αντικείμενο της δημοσιογραφικής μας έρευνας δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.
Αυτό και καλή τύχη στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

kai ti paei na pei p eine aektzhs o makis?me auto to sistima mia zoi tha tou kanoun aera tou xodrou.opos aera tou kanan me to osfp-veroia.
ο Μακης ειναι μεγαλος μαγκας και γραφτε οτι θετε.
βαλτε τα εσεις με τη 7 αν εχετε καρυδια και μετα μιλατε
Πιά 7 ρε συ μήτσο? Μόνο R και μιά ζωή στο τρέξιμο!
Ελα ρε Μακη ΑΕΚΑΡΑ σκιστους τη κωλ!!!!!@@@@ρα!!!!!!!!!!!!!
Ποια θυρα 7?Αν ειναι απο αυτην δεν ειναι παρα μονον απο μελη μισθοφωρων αυτης.
Ολοι εσεις οι "αντικειμενοι" δημοσιογραφοι(μαζι και ο Θωμαιδης) που ησασταν ολα αυτα τα χρονια; Τωρα βρηκατε να κανετε νταιλικια και να το παιξετε γενναιοι; Επρεπε να ξεκινησουμε δημοσιογραφοι περισσοτερο απο την πλευρα της ΑΕΚ να γραφουν τα πραγματα με το ονομα τους για να δειξετε οτι ειστε αντικειμενικοι και δεν φοβαστε κανεναν. Οταν ο Κετσε, ο Μιαουλης και τοσοι αλλοι εγραφαν αληθειες τοτε τους θεωρουτε υποκεινουμενους και ολοι τους κραζανε. Τωρα λετε και γραφετε αυτα που ελεγαν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκεινοι πριν απο 5 χρονια. Αυτοι ειστε. Οι "αντικειμενικοι" δημοσιογραφοι!!!
Οι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι δεν αρκει να ειναι αντικειμενικοι με τους αλλους αλλα και με την ομαδα τους και τις διοικησεις τους.
Το αντικειμενικοι το εγραψα για ολα οσα συμβαινουν ολα τα χρονια γυρω απο το ποδοσφαιρο στην χωρα μας. Οταν ξερεις λοιπον καποια πραγματα και θελεις να δειξεις τα κοτσια σου απλα τα λες. Δεν περιμενεις καποιος να κανει την αρχη και μετα να συνεχισεις εσυ γιατι ετσι απλα δειχνεις οτι εισαι δειλος. Δεν ειπα ποτε οτι ο Κετσε για παραδειγμα ειναι αντικειμενικος σε σχεση με τις αλλες ομαδες. Αλλα ρε φιλε μην μας κοροιδευει μεσα στα μουτρα μας. Γυρω απο την ομαδα του ο Κετσε δεν μπορει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι αντικειμενικος αλλα εχει παραδεχτει αρκετες φορες σε καποιο του αρθρο οτι εγινε καποιο λαθος. Μπορει να μην συμφωνουμε σε ολα αυτα που λεει γιατι πολλες φορες ειναι σαν να κατευθυνει τον κοσμο της ΑΕΚ που τον υποστηριζει αλλα μπες στην θεση του. Ειναι οπαδος της ΑΕΚ. Δεν μπορει λοιπον να υποστηριξει τιποτα γυρω απο τον Ολυμπιακο. Παρολα αυτα επιδοκοιμασε και εκεινος την κινηση του ντομινγκεζ στον τελικο να φιλησει το χερι της κορης του Μπουανανοτε. Αυτο κατι παει να πει. Απλα εγω εκανα αναφορα γυρω απο το θεμα της εγκληματικης και για το που ηταν ολοι αυτοι που τωρα μας δειχνουν και καλα τα κοτσια τους. Δεν γινεται λοιπον να μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας. Ολοι οσοι ειναι δημοσιογραφοι και υποστηριζουν καποια ομαδα δεν μπορουν να ειναι απολυτα αντικειμενικοι. Αλλα αστο με τον τριανταφυλλοπουλο παραπαει. Οταν χοροπηδαγε στο καραισκακι και φωναζε συνθηματα του Ολυμπιακου ηταν καλα. Τωρα τα βαζει με τους οπαδους του Ολυμπιακου για να μας δειξει οτι ειναι αντικειμενικος; Αυτο εννοεω. Και παλι καλα εκανες και απαντησες και ευχαριστω που απαντησες ομορφα γιατι μερικοι εχουν την ταση οταν διαφωνουν με καποιον να τον ειρωνευονται. Μπραβο σου!
Στα @@ τους για τον οσφπ όλοι αυτοί...τον ΄΄επενδυτή΄΄ και ΄΄νοικοκύρη΄΄ πρόεδρος τους μην τους πειράξουνε....Τους λυπάμαι.