Την επιστροφή του ΟΦΗ στα... σαλόνια της Super league έθεσαν ως μεγάλο στόχο της χρονιάς τα νέα αποκτήματα της κρητικής ομάδας, Κατσικογιάννης, Μπούρμπος, Ακότο, Κάλαϊτζιτζ, Χαραλαμπάκης, Ογκουνσότο και Πόποβιτς, στην παρουσίαση τους από τον Γιάννη Κουράκη.
Το κλίμα στην παρουσίαση των παικτών ήταν πολύ καλό και η αισιοδοξία για επιστροφή του ΟΦΗ στην "μεγάλη" κατηγορία διάχυτη. Η μόνη παραφωνία ήταν ο Ογκουνσότο που δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.
Στην παρουσίαση το παρών έδωσαν επίσης και οι κ.κ. Κουράκης, Παπακαλιάτης, Ξημέρης, Λεβεντάκης και Βρέντζος, όπως και οι Νίκος Γκουλής και Παύλος Αδάμος εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Κουράκης: «Είναι γνωστό ότι το περασμένο καλοκαίρι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αναστήσουμε ξανά τον Ο.Φ.Η. και να γίνει όπως παλιά. Κοντά στη προσπάθεια αυτή είναι ο φίλαθλος κόσμος. Ο Ο.Φ.Η. έχει μεγάλη ιστορία που είναι η μεγάλη του δύναμη. Από το 1925 ο Ο.Φ.Η. δραστηριοποιείται σε πολλά αθλήματα. Όπως έχω πει όταν ήμασταν στη Δράμα στο μουσείο που έχουν ο Ο.Φ.Η. είναι με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα αφού έχει συνεχή παρουσία πάνω από 33 χρόνια στην Α Εθνική.
Η προσπάθεια που κάνουμε έχει στόχο να επιστρέψει η ομάδα μας στο τέλος της άνοιξης στη Super League, όπου είναι ο φυσικός της χώρος. Έφυγαν επτά παίκτες από την ομάδα μας και μετά από συντονισμένες προσπάθειες πήραμε άλλους επτά ικανούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε σίγουροι ότι οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τα μέγιστα την προσπάθεια που γίνεται γιατί έχουν μεγάλες δυνατότητες. Μαζί με το φίλαθλο κόσμο θα πετύχουμε το στόχο μας και θα πανηγυρίσουμε την επιστροφή της ομάδας μας στη Super League».Από την πλευρά τους, όλοι οι ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν την διοίκηση του ΟΦΗ που τους έφερε στην ομάδα και δήλωσαν έτοιμοι να τη βοηθήσουν να επιστρέψει στην Super league.
Γιώργος Κατσικογιάννης: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Το γεγονός ότι είναι στη Β' Εθνική δεν αλλάζει το παραπάνω. Ο Ο.Φ.Η. θα επιστρέψει στη Super league . Διαθέτει πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Μπορώ να βοηθήσω στην υλοποίηση του στόχου της ομάδας μου και συγχρόνως να βοηθηθώ και εγώ».
Χρήστος Μπούρμπος: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό τημ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θεωρώ ότι ήλθε σε μια μεγάλη ομάδα και θα είναι σύντομα στη Super League . Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσω την ομάδα μου να επιστρέψει στη Super League . Ο Ο.Φ.Η. είναι μεγάλη ομάδα και μετά τις ατυχίες που είχε σε διοικητικό επίπεδο κάνει μια νέα προσπάθεια που θα στεφθεί με επιτυχία».
Ερικ Ακότο: «Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στην Αυστρία είναι πολύ σημαντικό για μένα που έχω την ευκαιρία να αγωνισθώ στον Ο.Φ.Η. και στην Ελλάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από το προαναφερόμενο γεγονός. Έχω δουλέψει τις τελευταίες δύο βδομάδες και νοιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου».
Ζέλικο Κάλαϊτζιτς: «Έχω πει ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που έχω την ευκαιρία να έλθω σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ο.Φ.Η. Μπορεί να είμαστε στη Β' Εθνική, αλλά παραμένουμε μια μεγάλη ομάδα. Με την βοήθεια όλων η ομάδα μας θα επιστρέψει στη Super League . Ο Ο.Φ.Η. διαθέτει πολύ καλούς παίκτες που συγκροτούν πολύ καλή ομάδα για τη Β' Εθνική».
Ζντράβκο Πόποβιτς: «Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα στον Ο.Φ.Η. που είναι το δεύτερο μου σπίτι. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα μου να επιστρέψει στη Super League . Τους τελευταίους έξι μήνες παρακολουθώ τον Ο.Φ.Η. Διαθέτει πολύ καλή ομάδα και ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί και θα φέρουν την ομάδα ξανά στη μεγάλη κατηγορία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
