Τη φετινή σεζόν ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν πολύ καλός στα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έμεινε εκτός 23άδας της Εθνικής Γαλλίας για τα τελικά του EURO 2016.
Ο διεθνής επιθετικός υποστήριξε πως ο αποκλεισμός του οφείλεται στο γεγονός πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, τον απέκλεισε επειδή το ήθελαν οι ρατσιστές.
Συγκεκριμένα, ο Καρίμ Μπενζεμά δήλωσε: “Δεν άντεξε την πίεση των ρατσιστών στη Γαλλία, που εκφράζονται και πολιτικά μέσα από συγκεκριμένο κόμμα. Πρέπει να ξέρει πως αυτό το κόμμα πέρασε στο δεύτερο γύρο στις τελευταίες δυο εκλογές και τέτοιες ενέργειες μόνο θάρρος τους δίνουν.
Δεν ξέρω αν ήταν μόνο δική του απόφαση, καθώς έχω καλές σχέσεις μαζί του, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, με όλους”.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως στην 23άδα της Γαλλίας υπάρχουν και μαύροι Γάλλοι όπως ο Εβρά, ο Κομάν, ο Ματουϊντί, ο Σανιά κ.α.
Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό ο Ερίκ Καντονά είχε υποστηρίξει πως Μπενζεμά και Μπεν Αρφά αποκλείστηκαν απο την αποστολή, λόγω της αφρικανικής καταγωγής τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
