Θέμα -πολύ λίγου- χρόνου είναι πια η τελική απόφαση της ΑΕΚ για τον επόμενο προπονητή της. Οι συναντήσεις με τους βασικούς υποψήφιους έγιναν, όπως και κάποιες επαφές τις τελευταίας στιγμής με λύσεις που βρίσκονταν ή βρέθηκαν στη λίστα της Ένωσης (όπως συνέβη με τον Πάκο Χέμεθ, ο οποίος φέρεται να ετοιμάζεται για τον πάγκο της Λα Κορούνια) και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει ενημερωθεί από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για όλα τα δεδομένα, η ΑΕΚ μπήκε πλέον στην φάση που θα καταλήξει στον νο 1 στόχο της και θα ξεκινήσει τις τελικές επαφές μαζί του.
Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής: Ο Φιλίπ Μοντανιέ και ο Τόρστεν Φινκ φέρονται να βρίσκονται αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, με τις συζητήσεις που έγιναν μαζί τους να έχουν οδηγήσει τους Κιτρινόμαυρους στο συμπέρασμα ότι αποτελούν δύο καλές λύσεις για την ομάδα. Ωστόσο, πάντα υπάρχει στο... πλάνο και ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα, με τον οποίο έγινε συνάντηση μόλις χθες, ενώ θα αποτελέσει έκπληξη, που δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να αποκλειστεί, το ενδεχόμενο να προκριθεί κάποια άλλη λύση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αν, έχουν καταλήξει, σε αυτούς, τους 3, τότε με χίλια Μοντανιέ. Ο Φινκ, δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι τόσο ψηλά. Ναι, από Φινκ, προτιμώ Αρουαμπαρένα. Μέχρι, αύριο, το πρωί, ευελπιστώ, σε ρεπορτάζ, για το τηλεφώνημα, με τον Χέμεθ.
ΟΤΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ , ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;
Ν ΠΙΚΡΑΜΕΝΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΜΕΝΗΣ ; ΤΙ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ AEKARAforzza ;
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ...ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ;
ΔΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΛΠΕΙΣ ΝΕΟΥΣ (ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ........ΤΩ
Οπως παντα το ονομα εκλπηξη θα ειναι ο προπονητης της αεκ την νεα σεζον.
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ....ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ....
a.gr/football/article/930190/oristika-stin-mpartselona-o-mikros-siakas
Ο πιτσιρικάς από την ακαδημία της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, Σάντος Πανοράματος, πέρασε το τελικό στάδιο δοκιμών και πλέον… λογίζεται μέλος των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα!
http://www.gazzett
φιλε μου αντι να εκνευριστεις θα επρεπε να χαρεις για το πιτσιρικι και να ευχηθεις να μεινει στη Μασια και να σε 10 χρονια να ειναι βασικος στην πρωτη ομαδα της Μπαρτσα οντας περηφανος που 10 χρονων περασε απο συνεργαζομενη ακαδημια με την ΑΕΚ !!
τι θελεις δηλαδη ... να μεινει στο Ελλαντα να θαφτει απο καμμια ξεροκεφαλια ή προπονητη και να βολοδερνει στη Β Αυστριας και Γ Βελγιου οντας αμπαλος ??? αφου του δοθηκε η ευκαιρια σαφως και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παει απο μικρος στην Ισπανια να ζησει και να μαθει το ποδοσφαιρο σε πολιτισμενο περιβαλλον !!
Μάγκες και προπονητή και παίχτες να ψαχτουμε απο νωρις...Άλλα το ίδιο σημαντικό είναι και ο Ναός μην το ξεχνάμε!! ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Από αυτούς που αναγράφει το άρθρο, προτιμώ πρωτίστως Μοντανιέ και ως εναλλατική Αρουαμπαρένα. Όμως δεν θα με χαλούσε και ένας εκ των Χέμεθ ή Μίτσελ.
Άντε ρε παιδιά το χρονισαμε το θεμα!
Μ Ο Ν Τ Α Ν Ι Ε
Ψηφίζω Μοντανιέ
Εγω δεν μπορω να καταλαβω ο Αρουαμπαρενα για πιο λογο ταξιδεψε Ελλαδα; Οκ καταλαβαινω οτι ηταν κοντα (Ιταλια) αλλα εφοσον το θεμα προπονητη ειναο στο χερι αλλου, πως ερχεσαι Ελλαδα; Κατι σαν γλυψιμο μου ακουγεται αυτο. Εκτος αν τον καλεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για να τα πουν απο κοντα οπως εκανε δηλαδη ο Ντουσκο που πηγε Γαλλια για να συναντησει τους υποψηφιους προπονητες.
Φιλε μου εφοσον οι ανθρωποι της ομαδας ηθελαν να κουβεντιασουμε με τον Αρουαμπαρενα απλα εκμεταλευτηκαν το γεγονος οτι ηταν στην Ιταλια και του ζητησαν να ερθει στην Ελλαδα για να κανουν καποιες διερευνητικες συζητησεις. Τοσο απλα ειναι τα πραγματα. Γιατι να ταξιδεψει ανθρωπος μας στην Αργεντινη ενω θα μπορουσε να ερθει εδω ο Αρουαμπαρενα και να φυγει απο την Ελλαδα για την Αργεντινη; Ειναι πολυ απλο το θεμα. Για εμενα ο Αρουαμπαρενα ειναι το back up της Παε. Ετσι πιστευω. Αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαλασουν τα πραγματα θα ειναι ετοιμος να ερθει. Αυτο πιστευω και αν ισχυει τοτε κανουν πολυ καλα. Ποτε δεν μπορεις να ξερεις πως θα πανω τα πραγματα. Ο Μοντανιε φαινεται να θελει να ερθει και να ενδιαφερετε για το πλανο της ΑΕΚ αλλα αν προκειψει μια ομαδα απο Αγγλια-Ισπανια πιστευεις οτι θα ερθεις στην Ελλαδα; Λοιπον καλα κανουν και δουλευουν και αλλες περιπτωσεις.
Ας αναλογιστούνε τι έχει κανει ο Μοντανιε στις ομάδες που δούλεψε, συν οτι δεν έχει καμια απόλυση στο βιογραφικο του, . Μ Ο Ν Τ Α Ν Ι Ε!!!!
Κι εγω υπερ Μοντανιε ειμαι αλλα αυτο που λες δεν ειναι κριτηριο,γιατι αν δουλευεις σε ομαδα που εχει σκοπο να σωθει και την σωζεις εισαι επιτυχημενος αν δουλευεις σε ομαδα πρωταθλητισμου και μενεις χωρις τιτλο ειναι αποτυχια,αλλο ειδικο βαρος σε ομαδα πρωταθλητισμου και αλλες ευθυνες
Φιλε christos_aek σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο. Οι στοχοι καθε ομαδας ειναι διαφορετικοι. Αν εισαι σε μια ομαδα που κινδυνευει να πεσει και την σωσεις τοτε θεωρεις επιτυχημενο το εργο σου. Το ιδιο συμβαινει και με ομαδες πρωταθλητισμου οπως η ΑΕΚ. Απλα το κριτηριο για την Ελλαδα και με την παραγκα και τους διαιτητες ειναι λιγο περιεργο. Μπορει για παραδειγμα να ριξεις 50 εκατομυρια και να μην βγεις ουτε δευτερος ετσι απλα επιδη το θελουν! Μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα γιατι απο οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φαινεται γινεται καλη προσπαθεια και απο πλευρας Μελισσανιδη. Μπορει μερικοι να κραξαμε για τις μεταγραφες και οχι αδικα αλλα φετος τα πραγματα ειναι αλλιως. Εχουμε και τον στοχο της Ευρωπης και αυτο μπορει να προσεγγισει και μεγαλυτερα ονοματα και καλυτερους παιχτες που θελουν να παιξουν ευρωπη. Παντως πιστευω οτι φετος τα πραγματα στις μεταγραφες θα ειναι πολυ καλυτερα και απο θεμα ποσοτητας και απο θεμα ποιοτητας. Λιγο πιο προσεχτικες επιλογες χρειαζεται. Για παραδειγμα ο Μπουανανοτε που ηταν η μεγαλη μας μεταγραφη δεν μας βοηθησε σχεδον καθολου. Καποια γκολ στο κυπελλο εβαλε και εκανε 1-2 καλα ματς στο πρωταθλημα αλλα τιποτα απο αυτα που περιμεναμε...
Συμφωνῶ!!! Σέ ὅσες ὁμάδες πῆγε τοῦ ζητοῦσαν ἀνανέωση. Αὐτό κάτι λέει...
πο ρε φιλε ακομα το σκεφτονται..τι δελλας τι αρουαμπαρενα..ρε παρτε ΜΟΝΤΑΝΙΕ
Απο τους προαναφερθεντες, προβλεπω και ευχομαι να κατσει ο Μοντανιε στον παγκο της ΑΕΚ.
Το ειχα ξανα πει και σε αλλο ποστ οτι ο Μοντανιε ειναι η καλυτερη επιλογη απο ολους οσους εχουν ακουστει μεχρι στιγμης.Το θεμα ειναι ο προπονητης να κλεισει οσο το δυνατον πιο γρηγορα για να ξεκινησει ο σχεδιασμος της ομαδας.
Οτι και να λεμε τη μαργαριτα δεν τη μαδαμε εμεις.....παντως αν ειδα καλα ,γιατι ειμαι απο κινητο,στο γκαζετα βαλαν αρθρο οτι κλεισαμε αουρομπαρενα....δεν νομιζω οτι εχει τις προπονητικες εμπειριες των αλλων αλλα μεγαλο συν οτι ξερει την ΑΕΚ απο πρωτο χερι...δεν ξερω την προπονητικη του φιλοσοφια .....για να δουμε λοιπον ...ολα στην ππ
Θα ήθελα Μοντανιέ αλλά θα μου 'ρθει Αρουαμπαρένα. Καλώς να' ρθει όποιος αποφασίσει η διοίκηση (δηλαδή ο Μπάγεβιτς)
οχι αρουαμπαρενα θελουμε εναν πιο ψημενο , και ο παοκ με τον τουντορ την πατησε, μπορει να μην λεει τιποτα αυτο μπορει να λεει και πολλα γιατι να το ρισκαρουμε ομως?
ΕΛΑ, ΜΟΝΤΑΝΙΕ. ΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΤΟΥΣ 3 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.